Tess Camba en un moment de l
Mar
19
2012
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 19 Març 2012

Entrevista a Tess Camba, directora d'operacions de Telecentre.org

Tess Camba, directora d'operacions de la fundació internacional Telecentre.org destaca el paper de la dona com a dinamitzadora a la xarxa mundial de telecentres i avança que la propera trobada global tindrà lloc el proper any a Europa.

Coincidint amb la celebració del Mobile World Congress, la directora d'operacions de la fundació internacional Telecentre.org va reflexionar en aquesta entrevista sobre els diferents aspectes en què es treballa des dels telecentres d'arreu del món. Amb seu a Filipines però amb centres adherits en els cinc continents, Telecentre.org es troba en una fase d'expansió a nivell mundial i es consolida com una gran xarxa de xarxes amb les TIC com a eina de cohesió. Precísament, fa poques setmanes, Telecentre.org va posar en marxa la campanya Telecentre Women en què s'hi va adherir la Xarxa Punt TIC - Òmnia , en el marc del Dia Internacional de les Dones per tal promoure l'alfabetització digital sota una perspectiva de gènere.

En la següent entrevista, amb subtítols en català, Tess Camba, incideix en la feina de les dinamitzadores a les diferents comunitats i en altres aspectes dels telecentres d'arreu del món.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
3 + 1 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.