La Fundació Estany de Banyoles compta amb una aula adaptat

La Fundació Televall de Ribes de Freser i la Fundació Estany de Banyoles han creat un punt adaptat, fent així realitat la voluntat d'apropar les TIC a les persones amb diversitat funcional de la Fundació Estany.

Han instal·lat un Punt TIC completament adaptat format per 7 estacions a l'aula i una estació als pisos tutelats. Aquest centre és la culminació i la materialització de la creença en una tecnologia sense barreres, en les TIC al servei de les persones.

La inauguració oficial es realitzarà més endavant. Ara per ara, podeu veure les fotos de la instal·lació a l'espai de Facebook de Televall.

El projecte d'instal·lació de punts d'accés adaptats promogut per la Fundació Televall és obert a tots aquells centres i entitats que vulguin oferir l'accés universal a aquestes noves eines per tal d'evitar-ne la seva exclusió digital. Prèvia signatura d'un conveni de col·laboració entre ambdues entitats, la Fundació Televall cedeix, a canvi d'una quota mensual simbòlica, el maquinari, en fa el manteniment tècnic i ofereix un paquet de formació de 10 hores als educadors/ores i monitors/ores dels centres i entitats.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
1 + 1 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.