Premi al foment de les competències digitals de les dones

Telecentre.org i la Unió Internacional de Telecomunicacions (International Telecommunication Union - ITU) organitzen un certamen adreçat als telecentres d'arreu del món. Què cal fer? Doncs, capacitar les dones en l'ús de les TIC! Aquesta iniciativa s'emmarca al projecte Telecentre Women, al qual la Xarxa Punt TIC es va adherir el passat 8 de març.

Telecentre Woman: Digital Literacy Campaign es basada en la capacitació orientada a enfortir les competències d’ocupabilitat i emprenedoria de les dones, a través d’un procés d’alfabetització digital sota una perspectiva de gènere.

En el marc d'aquesta campanya, Telecentre.org i ITU convoquen un concurs per promoure la formació de les dones en competències digitals. A través d'aquesta iniciativa animen als telecentres d'arreu a formar el major nombre de dones possible entre el 7 d'abril de 2011 i l'1 de setembre de 2012.

Per participar-hi cal entrar a formar part de Telecentre Women i emplenar un formulari amb les dades del centre. Cal fer arribar aquesta informació a women[arrova]telecentre.org abans de l'1 de setembre.

Trobareu més informació sobre en cocurs en aquest enllaç.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
1 + 0 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.