Inici de la implantació del servei eFACT a la Ribera d'Ebre

El servei eFACT és una eina del Consorci Administració Oberta de Catalunya que permet una relació més àgil entre els proveïdors i les administracions locals, que escurça els terminis de revisió i tramitació de les factures.

La posada en marxa del servei de facturació e.FACT ha suposat per a les administracions públiques poder oferir als seus proveïdors una eina útil i efectiva per a realitzar l’enviament de factures en format electrònic a les administracions.

A la Ribera d’Ebre aquest servei ja s’ofereix des d’alguns ajuntaments als diversos proveïdors, i des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’ha ofert la realització d’uns tallers formatius als proveïdors. L’objectiu és guiar-los en l’ús de l’eina i informar-los de les millores que obtindran en fer-ne ús.

El passat 19 de desembre al Centre Neuràlgic de l’Ajuntament d'Ascó va tenir lloc la primera de les xerrades-tallers, on una vintena d’empresaris van rebre amb satisfacció la incorporació d’aquest nou servei. L’activitat va ser realitzada pels integrants del departament d’informàtica i del servei de telecentre del Consell Comarcal, que alhora oferiran un servei d’assessorament i seguiment personalitzat als proveïdors que ho sol·licitin.

 

 

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
3 + 15 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.