Prepareu un taller d'ocupabilitat amb Employment Toolkit

En el marc del Get Online Week, les entitats que promouen la iniciativa a nivell estatal us conviden a organitzar tallers d'ocupabilitat als vostres Punt TIC fent servir l'eina Employment Toolkit.

Per organitzar els tallers, us proposen la metodologia desenvolupada en el projecte d'aprenentatge continu KC4all (Key Competences For All - Competències per a tots).

Es tracta d'un projecte europeu que ofereix una sèrie d'eines per a la millora de l'ocupabilitat (Employment Toolkit) en els telecentres i que té com a objectiu ajudar les persones que busquen feina a través d'un enfocament alternatiu d'aprenentatge: basat en les TIC, centrat en l'usuari i orientat a resoldre les dificultats de manera personalitzada.

Per tal que els dinamitzadors/ores pugueu fer servir l'Emplyoment Toolkit, han preparat un vídeotutorial:

 

 

 

Aquesta setmana d'inclusió digital és iniciativa de Telecentre-Europe i a l'Estat espanyol està liderat per l'Associación de Comunidades de Redes de Telecentros, la Fundació Esplai i la Fundación Dédalo.

A nivell estatal, l'edició d'enguany se centra en el foment de l'alfabetització digital i l'ocupabilitat a través de les xarxes de telecentres.

Si us voleu afegir a aquesta campanya, us podeu registrar a la seva plana web!

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
2 + 4 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.