Logotip e-Skills Week 2012
Mar
23
2012
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 23 Març 2012

Campanya per fomentar competències digitals en els joves

Del 26 al 30 de març, la Comissió Europea ens anima a realitzar activitats i accions per fomentar que els i les joves adquireixin habilitats digitals per tal que puguin accedir a llocs de feina del futur, que requeriran competències electròniques. Es tracta d'e-Skills Week 2012, la Setmana Europea de les Competències Digitals. Hi voleu participar?

Pràcticament tots els joves fan servir les noves tecnologies i es podrien considerar “nadius digitals”. Segons la Comissió Europea, però, molts no són digitalment competents, és a dir, no saben com utilitzar el món digital en un context empresarial. Per això, aquesta institució ha llançat la campanya e-Skills Week 2012, per informar els i les joves sobre com adquirir les competències electròniques i trobar llocs de treball en l'economia digital.

Tenint en compte que per a l'any 2015, el 90% dels llocs de treball requeriran competències electròniques, la Comissió Europea considera necessari preparar els/les joves i formar-los en habilitats i competències digitals.

Més de 30 països europeus acullen durant el mes de març esdeveniments i activitats en el marc de la campanya e-Skills Week, que tindrà el colofó final la darrera setmana del mes. El 30 de març es realitzarà a Copenhaguen l'acte de clausura, on es llançarà el manifest d'e-Skills Week, que explicarà per què i com hauria d'invertir Europa en competències digitals. Fins al 2 d'abril, tothom que vulgui pot fer aportacions al manifest.

 

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
10 + 1 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.