Aparells disponibles per al préstec
Abr
11
2012
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 11 Abril 2012

Finalitzat el préstec d'adaptacions del Punt TIC Palau-Solità i Plegamans

El passat mes de març va concloure el projecte "TOTAC", per al desenvolupament del qual el Punt TIC de Palau-Solità i Plegamans va sol·licitar el préstec de teclats i ratolins adaptats de la Xarxa Punt TIC.

TOTAC ha estat un projecte transversal a les activitats habituals del punt. Durant horaris específics els i les participants han pogut testejar els teclats amb cobertor, el nanoteclat, el trackball de bola gegant i el joystick. Posteriorment, també podien utilitzar els que trobaven més adients per a d'altres activitats desenvolupades al punt. Per a més informació sobre aquests aparells i el servei de préstec d'adaptacions de Punt TIC, entreu aquí o contacteu l'Oficina Tècnica de Pun TIC.

La Paloma Valdivia, dinamitzadora del punt, valora positivament l'experiència, ja que persones grans i amb discapacitats motores han trobat molt útils les adaptacions. Malgrat això, opina que s'ha de continuar treballant perquè aquestes persones puguin incorporar els aparells a l'ús quotidià dels ordinadors, per això cal que l'existència d'aquests aparells arribi a les persones que tinguin dificultats. Per això és important fer una major difusió del projecte.

Per començar, la dinamitzadora es va posar en contacte amb els mitjans locals; i l'emissora municipal Ràdio Palau i dues revistes se n'han fet ressò (a sota trobareu els textos i l'àudio).

Actualment, el Punt TIC Democràcia de Lleida i el Punt TIC-Òmnia del Casal Cívic Can Borrell a Blanes disposen d'aparells en préstec provinents de la dotació de la Xarxa Punt TIC.

 

Per descarregar aquest àudio, feu clic aquí.

 

Arxius adjunts

Extret de la Revista "El Butlletí" (Núm. 02)
(application/pdf 819440 bytes)

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
15 + 4 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.