Guia d
Jun
16
2010
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 16 Juny 2010

La Generalitat de Catalunya a les xarxes socials

La Generalitat de Catalunya ha creat un espai web on recull informació sobre la seva presència a les diverses xarxes socials i posa a l'abast de tothom una guia d’usos i estil que defineix les pautes per ser-hi d’una manera homogènia.

A www.gencat.cat/web/meugencat/cat/xarxes.htm trobareu un llistat de tots els serveis i comptes que la Generalitat té en les xarxes socials: Pàgines de Facebook, comptes de Twitter, canals a Flickr i Youtube, blocs, etc.

La Generalitat també ha llançat la Guia d'usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya amb la intenció de disposar d’unes pautes comunes perquè els departaments, serveis i marques de la Generalitat puguin ser presents a les xarxes socials de manera coherent i homogènia. Detalla les pautes d’estil i els criteris d’actuació adequats per dur a terme una comunicació efectiva en cada una de les xarxes socials (bloc, Twitter, Facebook, Linkedin, Youtube, Flickr, Slideshare i Delicious), basats en els valors de servei públic, transparència, qualitat, coresponsabilitat, participació i coneixement obert.

 

 

A més de la versió en català, la guia s'ha editat en castellà i en anglès. Al bloc de gencat podeu trobar l'enllaç a les guies en castellà i anglès i també podeu seguir el debat al voltant de la guia.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
4 + 9 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.