Inauguren noves instal·lacions a l'edifici del Seminari de Solsona

L’edifici acollirà el Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès, el Punt TIC, el Rural Living Lab Pirineus i les activitats de formació del Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (CTFC). La inauguració es farà dimecres, 21 de setembre, a partir del les 16:30 hores.

Josep M. Pelegrí, president del CTFC i conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, presidirà els actes d’inauguració, que consistiran en una conferència de Ramon Roca i Enrich, president de Ros Roca Group, el lliurament dels premis del 2n concurs d’idees innovadores i la visita a les instal·lacions.

Les obres que s’han fet a l’edifici del Seminari han consistit en la rehabilitació de les façanes i l’acondicionament de l’interior de l’edifici per acollir les noves dependències de la delegació de Solsona del Centre d'Empreses Innovadores (CEI).  El CEI de Solsona forma part de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de  Lleida, que té com a missió principal oferir suport a totes aquelles iniciatives empresarials que suposin innovació o diversificació empresarial.

A més l'edifici seguirà acollint les activitats de formació organitzades o gestionades pel CTFC, el Punt TIC del Solsonès i les instal·lacions del Rural Living Lab Pirineus.

Les obres s’han fet amb el suport del Departament de Governació i Relacions Institucionals, a través de fons FEDER de la Unió Europea, de la Diputació de Lleida, del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç a través del Subprograma Avanza Contenidos i de l’Ajuntament de Solsona.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
6 + 12 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.