Participants

Vídeo-reportatge sobre el projecte de Voluntariat i Gent Gran de l'Òmnia d'Igualada

Imatge d'un voluntari i un alume a l'Òmnia d'Igualada
Abr
4
2011
o_tecnica

El Punt TIC-Òmnia del Centre Cívic Montserrat-Igualada ha començat un projecte de voluntariat digital. Ara, compten amb un equip de 5 voluntaris que dinamitzen el punt durant els usos lliures i, fins i tot, s'atreveixen a impartir tallers.

Vols saber què fa l'Associació per a Joves TEB? (vídeo)

Imatge dels inicis de l'Associacio per a Joves TEB
Oct
29
2012
o_tecnica

L'Associació per a Joves TEB, entitat gestora de l'Òmnia TEB, celebra enguany el seu 20è aniversari. Dues dècades dedicades a la formació, comunicació, inserció i lleure a través de les noves tecnologies.

Reportatge sobre la Memòria gràfica ribetana

Un_mobil_amb_una_imatge_de_realitat_augmentada
Feb
20
2012
o_tecnica

El Punt TIC Televall ha posat en marxa el projecte "Memòria gràfica ribetana" que permet visualitzar amb un telèfon mòbil fotografies antigues localitzades en els llocs on van ser fetes.

Vídeo-reportatge sobre la Xarxa de Telecentres del projecte Rubí Digital

Imatge de la façana de l'edifici de Rubí + Desenvolupament
Abr
18
2011
o_tecnica

El projecte Rubí Digital, del Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí, gestiona una xarxa de telecentres dins del conjunt de la Xarxa Punt TIC.

Vídeo-reportatge sobre l'activitat "Fem un conte col·laboratiu" a l'Òmnia de Sta. Coloma de Cervelló

Imatge de l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló
Mar
28
2011
o_tecnica

L'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló i el projecte La Klau treballen colze a colze des de fa anys. La Klau és un projecte de lleure i reforç escolar per a infants i adolescents derivats de les escoles o dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Coloma. Una de les seves activitats es fa amb el suport de l'Òmnia, on els nens treballen les TIC des d'un punt de vista lúdic però educatiu.