Recursos - Materials formatius i tutorials


Edició multilingüe del llibre sobre les 100 dinamitzadores excel·lents

Portada del l'edició multilingüe del llibre sobre les 100 dinamitzadores excel·lents
Des
30
2013
o_tecnica

La Fundació Telecentre.org ha publicat l'edició multilingüe del llibre que recull les històries de les guanyadores de la convocatòria per buscar 100 dones excel·lents en l'àmbit dels telecentres que va realitzar l'any 2011.

Mapalaboral.org, orientació laboral per a joves

Captura de pantalla de la plana web Mapalaboral.org
Nov
20
2013
o_tecnica

Mapalaboral.org pretén donar un cop de mà als i a les joves que fan els seus primers passos en el món laboral, tot guiant-los per tal que abans de començar a enviar currículums a la babalà defineixin el seu projecte professional. Pot ser un recurs útil per a dinamitzadors i dinamitzadores que desenvolupin tasques de suport a joves en la recerca de feina.

Funcionament i avantatges de Guifi.net

Recurs sobre Guifi.net a xarxanet.org
Nov
12
2013
o_tecnica

El portal Xarxanet.org ha publicat un recurs sobre la xarxa Guifi.net, tot explicant com funciona i destacant que és més que una connexió gratuïta a Internet.

Buycott, una app que t'ajuda a consumir segons els teus principis

Buycott
Nov
8
2013
o_tecnica

La plataforma Buycott ajuda a fer un consum d'acord amb els principis ètics de cadascú. Amb la seva aplicació per a dispositius mòbils pots saber de quina empresa és el producte que vols comprar i si aquesta empresa respecta els teus principis o no.

Sisena edició de la "Guia d'usos i estils a les xarxes socials"

Sisena edició de la "Guia d'usos i estils a les xarxes socials"
Oct
24
2013
o_tecnica

Amb aquesta guia la Generalitat de Catalunya estableix pautes i criteris comuns per a la seva presència a les xarxes socials.