Recursos - Materials formatius i tutorials


Guia de l'e-participació, amb eines per poder incidir en la política europea

La teva veu a Europa
Abr
27
2015
o_tecnica

Dinamitzadors i dinamitzadores, voleu fomentar l'e-participació als vostres Punt TIC? El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) us ofereix una guia que explica què és, com es promou en el marc de la Unió Europea i com fer servir algunes eines existents.

Guia sobre el reconeixement professional dels dinamitzadors

Portada de la guia sobre el reconeixement professional dels dinamitzadors
Abr
24
2015
o_tecnica

Telecentre Europe ha publicat una guia adreçada als seus membres i altres organitzacions que puguin estar interessades sobre el reconeixement professional i desenvolupament de les persones dinamitzadores.

En quins països valoren millor el software lliure?

Mapa sobre com valoren els països de parla hispana el software lliure
Des
17
2014
o_tecnica

A aquesta i a altres preguntes donen resposta l'informe "Valoración del software libre en la sociedad (2014)" i el Rànquing de la valoració del software lliure per països, ambdós publicats recentment per Portal Programas.

5 regals tecnològics per a aquest Nadal

Robot. Imatge amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de Robert Parviainen: flickr.com/photos/rtv/3134821431
Des
15
2014
o_tecnica

Us fem propostes de possibles regals per a aquestes festes. Es tracta de productes relacionats amb la tecnologia, però que a més a més transmeten valors, no són sexistes, protegeixen el medi ambient o ensenyen i animen a programar.

Al desembre, aposteu per la seguretat a la xarxa!

Calendari de desembre 2014 amb recursos de seguretat
Des
1
2014
o_tecnica

Comencem desembre amb una nova campanya Punt TIC. Per acabar bé l'any, ens centrarem en la seguretat amb les TIC i Internet. Us proposem recursos, vídeos, eines, portals web, jocs... que us podran ajudar a treballar la seguretat als vostres punts!