premis_santfeliu.png
Soc image attach
Abr
1
2009
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 1 Abril 2009

Ampliat el termini per participar als II Premis de Continguts Digitals

El termini d'inscripció a aquests premis, convocats per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, s'ha ampliat fins al 19 d'abril, llavors, tothom qui vulgui participar-hi encara té una oportunitat! Es premiaran el millor bloc ciutadà, la millor fotografia feta amb telèfon mòbil i el millor ús corporatiu d'eines 2.0.

La convocatòria s'emmarca al projecte d'alfabetització municipal, amb l'objectiu de fomentar la participació activa de la ciutadania al món de les TIC i l'ús quotidià de diferents eines tecnològiques, com ara els telèfons mòbils o les càmeres digitals de vídeo i fotografia.

Per aquesta raó, s'hi pot participar, dins de l'ambit local de Sant Feliu (sigui alguna persona de la localitat, o bé amb temàtica relacionada amb Sant Feliu) dins de les categories de Millor bloc ciutadà i Millor fotografia presa amb telèfon mòbil. També es poden presentar treballs dins la categoria Millor ús corporatiu d'eines 2.0 per part de micro, petita o mitjana empresa, aquesta vegada dins l'àmbit territorial català.

El termini d'inscripció es tanca el proper 31 de març. Consulteu les inscripcions i les bases al web de l'Ajuntament de Sant Feliu i al bloc de Sant Feliu OnLine.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
8 + 9 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.