Vídeo de la jornada "TIC i presons"

El passat 17 de juny va tenir lloc al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada la jornada “TIC i presons. Les presons en l'era d'Internet”. La trobada va acollir més de 120 professionals procedents de diverses àrees.

Entre els assistents hi havia monitors, bibliotecaris, dinamitzadors o educadors dels centres penitenciaris però també treballadors de l'Administració o entitats  vinculades a l'ús social de les TIC.

La jornada va comptar amb la participació de la subdirectora general de Programes de Rehabilitació i Sanitat, Paula Montero, el cap d'àrea al ministeri de Justícia del Land de Bremen, Juergen Hillmer, o el cap del servei de rehabilitació de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Miguel Ángel Esteban Ortega. Els assistents a la jornada, però, també van ser protagonistes amb les seves reflexions entorn a un document de treball que plantejava els reptes de futur de la introducció de les TIC a les presons.

 

 

 A continuació, pots veure el vídeo que resumeix el transcurs de la jornada.

 

Experiencias europeas en usos de TIC e Internet en actividades socioeducativas en el ámbito penitenciario. Jürgen Hillmer

View more presentations from justicia.

També pots tornar a veure el vídeo “L'impacte de les TIC i Internet als centres penitenciaris”, produït per la Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC i que es va projectar el mateix dia.

 

 

Totes les aportacions que es van produir a la jornada s'integraran al Document de treball de la Jornada de la CoP TIC i presó, un document que aspira a convertir-se en una mena de “llibre blanc” de l’ús de les TIC i Internet en l’àmbit penitenciari.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
6 + 1 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.