L'Òmnia Gao Kaló participa a la Fira d'Entitats del barri

Des de l'Associació de Joves Gitanos de Catalunya i l'Òmnia Gao Kaló conviden a tothom a la desena edició de la Fira d'Entitats dels barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Tindrà lloc el 4 de juny d'11:00 a 21:00 hores, al carrer de Sants i de la Creu Coberta, amb la participació de 140 entitats i associacions.

Com en altres edicions, podreu gaudir d'una àmplia oferta d'activitats per a grans i petits: es faran activitats esportives i tallers de treballs manuals tot el dia, hi haurà un concurs fotogràfic, la tradicional trobada gegantera de Sants, actuació de castellers, diables...

Per aquest motiu, disposaran d'un estand per tal de donar a conèixer el Punt TIC-Òmnia i fer difusió de les seves activitats, així com potenciar el vincle entre les diferents entitats i ser partícips de la xarxa comunitària i dels esdeveniments que succeeixen al barri.

A més, han preparat tres sessions de tallers musicals de rumba: de 16:00 a 17:00 hores, de 18:00 a 19:00 i de 19:30 a 20:30. A les 20:00 hores organitzen l'actuació musical de Tonet i la seva banda, grup novell de rumba catalana format per joves gitanos d'Hostafrancs i alhora usuaris de l'Òmnia.

Per a més informació de l'esdeveniment i del programa d'activitats, consulteu aquest enllaç.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
2 + 1 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.