Primer portal d'ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual

FEAPS (Federación de Organizaciones en favor de Personas con Discapacidad) de la comunitat de Madrid i Indra han creat el primer portal de cerca de feina que recull una oferta adaptada i específica per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Es tracta d'Emplea2.0, una eina que s'ha posat en marxa com a experiència pilot. Es diferencia d'altres portals perquè respecta els requisits d'accessibilitat, usabilitat, adaptació a la trajectòria formativa i curricular de les persones amb discapacitat intel·lectual i facilita a les empreses la contractació d'aquest col·lectiu.

L'objectiu és contribuir a la integració laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, ja que, segons diversos estudis i enquestes, dins l'ampli camp de la discapacitat, aquest col·lectiu és el que més dificultats té per accedir al mercat de treball.

L'eina s'ha desenvolupat partir de l'anàlisi de les dificultats que es troben aquestes persones quan busquen feina a d'altres portals, com ara, en la consideració de les capacitats cognitives dels usuaris amb discapacitat intel·lectual o la formació. El resultat és un portal accessible, adaptada i fàcil de fer servir.

Més informació: FEAPS Madrid

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
1 + 2 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.