Part del cartell de la Fira de les 40 hores
Mar
23
2012
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 23 Març 2012

Capa de realitat augmentada per a la Fira de les 40 hores

Durant aquest cap de setmana Ripoll acull la Fira multisectoral de les 40 hores. La Fundació Televall ha publicat una capa de realitat augmentada específica per a aquesta fira.

La Fundació Televall publica una capa de realitat augmentada a Ripoll, en ocasió de la Fira de les 40 hores, amb l'objectiu de mostrar les possibles aplicacions d'aquestes tecnologies emergents.

Per visualitzar la capa “Sons per una fira”, activa només durant els dies de la fira, només cal tenir un telèfon intel.·igent (Smartphone) i un navegador de capes RA anomenat  Layar (aplicació gratuïta disponible als App Stores per Android, Iphone i Blackberry).Podreu obtenir més informació a l'estand de la Fundació Televall durant la Fira.

No és la primera vagada que Televall crea una capa de realitat augmentada. A principis d'any i dins el projecte "Memòria gràfica ribetana", ja en va crear una altra que permet visualitzar amb un telèfon mòbil fotografies antigues de Ribes de Freser localitzades en els llocs on van ser fetes. En aquest vídeo us ho expliquem!

 

 

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
1 + 1 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.