Reportatge sobre el PQPI de l'Associació per a Joves TEB

Onze joves de diverses edats participen aquest curs en el Programa de Qualificació Professional Inicial que ofereix l'Associació  per a Joves TEB d'Auxiliar de Tècnic Informàtic (manteniment i reparació d'equipaments informàtics). Avui descobrim què és i com s'ha fet el seu projecte integrat. 

Robòtica, muntatge d'una sala d'ordinadors, manteniment d'equips i servidors són els quatre eixos principals que conformen el projecte integrat d'enguany. El projecte s'ha desenvolupat en petits equips de treball. A més del coneixement teòric que els i les alumnes adquireixen es treballen altres competències socials, com ara el treball en equip i l'assumpació de responsabilitats.

El PQPI s'ofereix a joves d'entre 16 i 24 anys que no han superat l'Educació Secundària Obligatòria. Amb aquest programa podran aconseguir la seva inserció sociolaboral a través d'una formació pràctica i professionalitzadora en l'àmbit de les noves tecnologies. El curs és totalment gratuït i reconegut pel Departament d'Ensenyament. 

  

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
7 + 9 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.