Procés de votacions dels Premis Blocs Catalunya 2011
Jul
13
2011
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 13 Juliol 2011

Obert el període de votació als Premis Blocs Catalunya 2011

A partir d'avui i fins al 10 de setembre es posarà en marxa el procés de votació dels Premis Blocs Catalunya 2011, que pretén promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català. Tothom qui vulgui podrà donar el seu suport a un bloc per cada una de les 12 categories i d'aquesta manera es triaran el finalistes del certamen.

En aquesta quarta edició dels Premis Blocs Catalunya participen prop de 460 blocs, agrupats segons perfils (Corporatius, personals, professionals) i categories temàtiques.

A la llista de blocs trobareu alguns noms familiars, com ara, la plataforma Receptes.cat, que alguns Òmnia fan servir per compartir receptes, i Fem barri - Des de l'Òmnia del Barri Antic de Valls, que desenvolupa un grup de participants de l'Òmnia amb la voluntat de dinamitzar el Barri Antic de Valls a través de les TIC.

El procés de votació està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi, però per fer-ho cal registrar-se com a usuari a la plana web de STIC.CAT. Un cop registrat, es pot accedir al taulell de votació del Premis Blocs 2011, on es poden veure les 12 categories temàtiques. Quan l’usuari selecciona una categoria, apareixen els blocs que hi participen, ordenats alfabèticament i per perfils. Es pot donar un vot per cada categoria temàtica independentment de si es tracta d’un bloc personal, professional o corporatiu.

El nombre total de vots assolits determinarà els finalistes de cada categoria. El resultat final, però, el decidirà el jurat del certamen, que estarà integrat per persones de reconegut prestigi, així com guanyadors/ores d’anteriors edicions.

La gala de lliurament de premis es farà l’1 d’octubre a la Seu d’Urgell.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
3 + 1 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.