El Premi Ciutat de Barcelona reconeix la tasca de l'Òmnia CP Wad-Ras

El projecte Racons, un taller de fotografia participativa de l'Òmnia del Centre Penitenciari Wad-Ras de Barcelona, ha estat reconegut amb el Premi Ciutat de Barcelona 2011 en la categoria d'Educació.

Racons és un taller de fotografia participativa realitzat per les dones del CP de Dones Wad-Ras, dinamitzat per Marcela San Cristòbal i Maria Bobes, del projecte a Presons de la Línia TIC de FIAS. A més, aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració de la fotògrafa Bandia Ribeira.

El jurat del Premi Ciutat de Barcelona 2011 ha acordat per unanimitat concedir el premi d'educació a aquest projecte i ha destacat "la singularitat del projecte Racons en l’aplicació de criteris educatius, servint-se de la imatge, per ajudar a conèixer la pròpia identitat de les internes a través de les emocions".

Des de FIAS afirmen que "aquest nou reconeixement ens omple d'alegria i orgull que compartim molt especialment amb les dones que des de la presó busquen i troben estímuls per a participar, per a crear i per a compartir les seves inquietuds, veus, mirades i nous aprenentatges". A més, aquest premi els dóna empenta per seguir treballant en aquest processos de reforç personal i col·lectiu.

Més informació

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris