Premi Espiral Edublogs 2012
Gen
31
2012
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 31 Gener 2012

Premi Espiral Edublogs 2012

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, amb la col·laboració d'Educared de la Fundació Telefònica, convoca la sisena edició del Premi Espiral d'Edublogs. El certamen pretén donar visibilitat al treball que es desenvolupa als centres educatius introduint els blocs a l'aula com una eina didàctica.

Aquest premi compta amb diferents categories en les quals poden participar blocs realitzats per centre educatius, professorat, alumnat, associacions de famílies d'alumnes, etc. S'hi podran presentar blocs fins al 20 d'abril.

En cada categoria es lliuraran un primer, un segon i un tercer premi, que consistiran en un guardó. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc durant la Jornada Espiral, que se celebrarà a Madrid el 2 de juny.

En la primera edició del Premi Edublogs, l'any 2007, van participar 168 blocs. Al 2011, ja eren 1.206 blocs de 17 països diferents (Andorra, Argentina, Colòmbia, Cuba, Estat espanyol, El Salvador, Estats Units d'Amèrica, Mèxic, Panamà, Perú, Polònia, Portugal, Puerto Rico, República Dominicana, Veneçuela, Uruguai i Xile). Ara es convoca la sisena edició, que espera tenir el mateix èxit que el certamen de l'any passat.

Per a més informació, consulteu les Bases del premi.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
1 + 3 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.