Vídeo avanç de la Jornada de Dinamització de la Internet Social

A la Jornada de la Internet Social responsables i dinamitzadors/ores de diferents Punt TIC i Òmnia ens explicaran les seves experiències en diferents àmbits: la inserció sociolaboral, el suport a l'emprenedoria, el treball amb joves... També s'hi presentaran d'altres projectes, com ara Laborlab de Citilab o Ciutadania 4.0 de Telefónica. A través d'un vídeo us oferim un petit tast d'aquestes experinències que coneixerem de més a prop durant la jornada.

Aquesta setmana se celebra una nova Jornada de Dinamització de la Internet Social organitzada pels departaments d’Empresa i Ocupació i de Benestar Social i Família. La sessió va especialment dirigida a persones implicades en la Xarxa Punt TIC – Òmnia i d'altres professionals del sector que hi estigueu interessats.

L'Auditori de la Torre Telefónica-Diagonal, de Barcelona, acollirà l'edició d'enguany aquest proper divendres 28 d'octubre, de 9:00 a 15:00 hores.

La jornada, d'acord al programa, se centrarà en uns temes clau, al voltant dels quals es presentaran diferents experiències:

  • L’ocupabilitat i la inserció sociolaboral dels col·lectius més febles i vulnerables.
  • L’increment d’oportunitats, la formació i la cohesió de comunitats situades en els espais geogràfics meś sensibles a la crisi econòmica.
  • Programes que col·laboren amb programes: estratègies transversals a través de les quals els Punt TIC enfronten la situació de crisi econòmica: col·laboracions amb programes del Departament d’Ensenyament o amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.
  • Innovadores estratègies de futur: vivers d’empresa, accions d’acompanyament als nous aturats i de recerca de noves realitats en el món del treball.

En el següent vídeo, trobareu un avanç d'algunes de les experiències que s'exposaràn en el decurs de la jornada. També trobareu més informació sobre l'esdeveniment a Facebook, a Twitter a més de @punttic i @xarxaomnia, podeu seguir @internetsocial i fer servir el hashtag #Jdis11.

 

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
3 + 4 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.