Hashtag #BloggerCAT
Mar
21
2012
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 21 Març 2012

Descompte als dominis .cat per a blocaires

Google ha decidit afegir el sufix nacional a tots els blocs de Blogger que no tinguin domini propi. Davant aquesta acció, la Fundació puntCAT llança una promoció perquè els usuaris descontents amb aquesta assignació puguin tenir un domini .cat a meitat de preu.

A partir d'ara tots els blocs que fins ara tenien com a adreça blogspot.com passen a tenir, a més del .com, el domini territorial de l’estat al qual pertanyen. Per exemple, als blocs de Blogger a l’Estat espanyol se’ls ha sumat el domini .es (blogspot.com.es), i als de l’estat francès el .fr.

Molts usuaris catalans han protestat davant aquesta decisió fent servir el hashtag #BloggerCAT i hi ha hagut nombroses peticions a Google perquè posi a disposició dels catalanoparlants el servei de Blogger sota el domini .cat. VilaWeb ha recollit en una notícia alguns trucs per evitar el redireccionament de Blogger.

La Fundació puntCAT també ha volgut fer la seva aportació, oferint un descompte del 50% en el domini .cat als i a les blocaires. Així, els anima a ser ells/es mateixos/es els que triïn l'adreça del seu bloc, sense dependre'n d'altres. Podreu aprofitar aquesta promoció fins a 23:59 hores del diumenge 25 de març, entrant a http://promo.totssom.cat i omplint el formulari.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
2 + 3 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.