Qui som?


 

El portal PuntTIC.cat és l'espai virtual genèric de la xarxa. Aquest espai compleix una doble finalitat:

 

Collage Esclat Bellvitge

Cap a la ciutadania, ofereix recursos i informació, des del localitzador dels Punt TIC, passant pels recursos formatius, notícies sobre Internet i les TIC en general, fins a oferir espais de participació com els fòrums, blocs, la wiki, vincles i informació sobre els punts. A través d'aquest portal, dinamitzadors/ores, entitats i administracions informen de les seves polítiques, accions i propostes cap a la ciutadania, d'una banda, i comparteixen coneixements, reflexions i recursos, d'una altra.

moment_networking_jis_111208.jpg


Cap als dinamitzadors i dinamitzadores dels Punt TIC
, un lloc de trobada i on compartir experiències, bones pràctiques, un repositori de recursos de formació i d'altra índole que poden ajudar-los en la seva tasca diària al capdavant del punt i en contacte amb la ciutadania. Aquest web vol ser un espai d'intercanvi, d'aprenentatge, de debat i de reflexió; un lloc dinamitzat per tots els seus membres i en constant evolució, que a més a més els permeti posar-se en contacte amb altres iniciatives i xarxes ciutadanes, que troben a PuntTIC.cat un gresol on compartir experiències i donar-se a conèixer a la ciutadania.

 

En definitiva, PuntTIC.cat pretén ser la pàgina web de referència de la societat del coneixement a Catalunya, adaptada a les necessitats qui la fa servir. És per això que presentem un ventall de recursos, tutorials, materials, enllaços,  espais formatius i informatius, i de debat. Tots aquests elements han estat aportats pels diferents dinamitzadors i dinamitzadores que treballen o han treballat en aquesta xarxa.

 


Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure