Convocatòries


Idea creativa busca empresa

Presentació al Fòrum d'Innovació del MID el 2012
Jul
23
2014
o_tecnica

El MID Mercat d'Idees Disseny 2014  dóna a conèixer aquesta convocatòria, adreçada a creatius que vulguin presentar els seus productes a empreses en el Fòrum d'Innovació, que tindrà lloc el 30 d'octubre.

YouFab, premis internacionals de fabricació digital

Logotip de YouFab, premis internacionals de fabricació digital
Jul
21
2014
o_tecnica

Tots aquells makers que hagin realitzat una obra amb eines de fabricació digital o han creat la seva pròpia màquina de fabricació digital poden participar fins a l'1 d'agost a la convocatòria YouFab Global Creative Awards 2014.

SIMO Educación busca els millors projectes TIC per a l'educació

Convocatòria SIMO Educación 2014
Jul
16
2014
o_tecnica

Tens una idea innovadora per al món educatiu? Fins al 15 de setembre la pots presentar al concurs 15 minutos de gloria i guanyar fins a 3.000 euros.

Presentació del programa Start-up Catalonia al CETAP - Telecentre de l'Alt Urgell

Núvol de paraules de la presentació d'Start-Up Catalonia al CETAP
Jul
15
2014
dina5044

L’objectiu del programa és impulsar el creixement d’empreses innovadores i disminuir la mortaldat de projectes empresarials per aconseguir que la facturació, l’exportació, la creació de llocs de treball i el capital social de les empreses s’incrementi.

Mostra i transmet el teu entusiasme pel món digital!

Difusió del concurs ¡Digitalizaté!
Jul
11
2014
o_tecnica

AMETIC anima a estudiants universitaris de l'àmbit tecnològic a fer un vídeo que plasmi la seva passió per la tecnologia i participar al concurs ¡Digitalizaté!. El premi serà poder participar a la XXVIII Trobada de Telecomunicacions i Economia Digital que tindrà lloc a Santander.

Unite IT busca bones pràctiques d'e-inclusió

Convocatòria d'Unite IT per recollir bones pràctiques d'inclusió digital
Jul
10
2014
o_tecnica

Les persones o entitats que presentin les millors propostes podran donar-les a conèixer a la segona conferència “Digital Empowerment – All Inclusive”, que tindrà lloc a Zagreb el mes de setembre.

Convocatòria Start-Up Catalonia

Logotip Start-Up Catalonia
Jul
8
2014
o_tecnica

Fins al 25 de juliol està oberta la convocatòria per participar en el programa d’acceleració empresarial Start-Up Catalonia en les noves acceleradores de Lleida, Catalunya Sud i Catalunya Central. S'adreça a empreses amb menys de cinc anys de vida, innovadores, amb visió internacional, una clara vocació de creixement i un equip compromès.

IREX busca fotografies amb idees que millorin el món

Fotografia publicada per IREX a Facebook
Jul
7
2014
o_tecnica

L'organització internacional sense afany de lucre IREX convoca el concurs fotogràfic Make a better world (Fes un món millor), que premiarà les imatge que reflecteixin propostes per a un món millor.

La Fundació puntCAT t'anima a navegar en català

Campanya Navega en català de la Fundació puntCAT
Jul
3
2014
o_tecnica

Que una persona utilitzi el català per accedir a Internet no és una acció individual, sinó que influeix en les estadístiques que mesuren la presència de les llengües a la xarxa. Per tant, navegar en català ajuda a generar més contingut en aquest idioma.

Ciberàgora 2014: Ètica i civisme digital a la ciutat intel·ligent

Ciberàgora 2014
o_tecnica
Data: 10 Juliol 2014 - 09:00  Lloc: Tarragona

L'edició de la Ciberàgora 2014 estarà centrada en les qüestions de l'ètica i l'ús cívic de les noves tecnologies, abordant els riscos i perills que plantegen, i les oportunitats que s'obren per fer-hi front.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure