Convocatòries


Es busquen joves amb Empenta Creativa!

Es buquen joves amb Empenta Creativa!
Set
30
2015
o_tecnica

El Consell Comarcal del Barcelonès posa en marxa el cicle de formació "Empenta Creativa", adreçada a joves emprenedors dins de l'àmbit creatiu i cultura. El programa inclou àmbits com el multimèdia, el disseny, el màrqueting online o l'audiovisual.

Ajudes pel desplegament de xarxes wifi al sector hoteler

Ajudes pel desplegament de xarxes wifi al sector hoteler
Set
29
2015
o_tecnica

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme ha presentat la iniciativa “Allotjaments amb xarxa”, una convocatòria d'ajudes que vol millor la connectivitat inalàmbrica al sector de l'hoteleria.

Idees amb futur, programa d'emprenedoria per a joves de Barcelona Activa

Idees amb futur
Set
23
2015
o_tecnica

Barcelona Activa torna a llençar, una vegada més, el seu programa d'emprenedoria per a joves "Idees amb futur". El proper dia 29 de setembre tindrà lloc la sessió informativa. 

Concurs de Vídeo: eSkills for Jobs 2015

Concurs de Vídeo: eSkills for Jobs 2015
Set
7
2015
o_tecnica

eSkills for Jobs organitza un concurs de vídeo, en el context de la campaña Europea que fomenta las competències digitals per a la millora de l'ocupabilitat. Una magnífica oportunitat per destacar i premiar les persones amb un alt nivell de competències digitals i alfabetització a nivell europeu.

Construir la pau amb el #peacehackBCN

peacehackBCN
Ago
25
2015
o_tecnica

T'has preguntat alguna vegada què podries fer tu per construir la pau? Ets desenvolupador o dissenyador? #peacehack reuneix desenvolupadors i professionals de cooperació per pensar i construir solucions que puguin ajudar a construir la pau. Vols sumar la teva?

Dóna la cara per les teves idees i fes realitat el món que vols!

#selfidees
Ago
24
2015
o_tecnica

La Direcció General de Joventut ha engegat una acció a la xarxa social “Instagram”, per fomentar la creativitat, la innovació i la participació entre les persones joves, sota el lema "Dóna la cara per les teves idees i fes realitat el món que vols!"

Vols contribuir a crear l'Educació Demà?

Educació demà.
Jul
29
2015
o_tecnica

El món està canviant i amb ell l'educació. El nostre país està ple d'exploradors i experimentadors per al canvi educatiu, innovadors que desenvolupen constantment solucions als nous reptes i amb idees creatives que reinventen l'educació. La Fundació Bofill els busca i els convoca a participar d'un nou projecte.

DIBA apps contest 2015

Logotip Diputació de Barcelona
Jul
15
2015
o_tecnica

Amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament d'aplicacions mòbils innovadores, relacionades amb els serveis de la corporació o dels ajuntaments de la seva demarcació, la Diputació de Barcelona convoca el concurs "DIBA Apps Contest 2015".

Beques Joves Professionals al Banc Mundial: inscripcions obertes

Mapa dels projectes del Banc Mundial
Jul
13
2015
o_tecnica

El Programa de Joves Professionals ofereix una formació de llarga durada per a persones menors de 32 anys, que estiguin interessades en el desenvolupament internacional  d'aspectes com ara economia, finances, educació, salut pública, ciències socials, planificació urbana, gestió de recursos naturals i enginyeria.

Ampliat el termini del concurs "La meva història d'e-participació"

Concurs "La meva història d'e-participació"
Jul
10
2015
o_tecnica

El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs “La meva història d'e-participació”! Hem ampliat el termini fins al 31 de d'agost!

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure