Convocatòries


Barcelona VisualSound 2015, convocatòria oberta

Barcelona VisualSound 2015
Des
30
2014
o_tecnica

La 12a edició d’aquest festival de creació audiovisual tindrà lloc del 14 al 24 d'abril de 2015. Ja és obert el període per participar als Premis Barcelona VisualSound.

Sant Feliu Innova s'apunta a la Hour Of Code i ensenya a programar als més petits

Hour of Code a Sant Feliu Innova
Des
23
2014
o_tecnica

L'activitat va comptar amb l'assistència de 13 nens i nenes amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys. Hi van treballar conceptes de programació de videojocs, instruccions i llenguatge javascript mentre jugaven a Angry Birds, en definitiva, adaptar els llenguatges de programació als més petits.

Celebra un #nadalpuntCAT i guanya una tauleta

Celebra un #nadalpuntCAT i guanya una tauleta
Des
23
2014
o_tecnica

La Fundació puntCAT llança el concurs #nadalpuntCAT. Anima a tothom a buscar dominis .cat camuflats a l'ambient nadalenc, fer-los una foto i compartir-la a la xarxa.

Es busquen dones que vulguin ser viquipedistes!

Wikidones, projecte de treball col·lectiu per afavorir la participació de les dones a la Viquipèdia
Des
19
2014
o_tecnica

Segons els darrers informes elaborats per Wikipedia, el nombre de dones editores no supera el 9%. Amb l'objectiu de fomentar que les dones s'animin a generar continguts, La Bonne, el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, ha llançat Wikidones.

L'ITworldEdu 2015 busca ponents

Logotip ITworldEdu 2015
Des
18
2014
o_tecnica

La propera edició d'aquest congrés adreçat a professionals de l'educació i a empreses TIC tindrà lloc el 25 i 26 de febrer de 2015. Ara han obert un Call for Papers per rebre propostes de ponències.

B-Challenge, un programa d’acceleració d'innovacions socials

B-Challenge, un programa d’acceleració d'innovacions socials
Des
12
2014
o_tecnica

B-Challenge és el programa d’acceleració d’innovacions socials de la Fundació Ship2B, que neix amb l'objectiu de buscar solucions innovadores als principals reptes de la societat.

Us proposem un itinerari formatiu per a un grup de dones immigrades!

Programa Hola Fabiola
Des
11
2014
o_tecnica

El programa Hola Fabiola busca entitats i telecentres que estiguin interessats en impartir formació d'alfabetització digital específica per a dones immigrades. Ofereix una plataforma virtual, material metodològic i pedagògic, i formació i assessorament per als formadors/ores.

Premis Fundetec 2014 per a iniciatives que promouen les TIC

Logotip de la Fundació Fundetec
Des
4
2014
o_tecnica

La Fundació Fundetec convoca els Premis Fundetec 2014, que reconeixen la tasca d'iniciatives que promouen l'ús de les noves tecnologies entre els ciutadans per tal de millorar les seves competències digitals i la seva ocupabilitat, els projectes tecnològics orientats a la millora de la gestió municipal i dels serveis de la ciutat, i aquells impulsats per microempreses innovadores que afavoreixen l'augment de la competitivitat i productivitat de pimes i autònoms.

La Fundación Dédalo, un dels "herois digitals"

Rodrigo Zardoya, director de la Fundación Dédalo rep el premi Heroi digital institucional
Des
3
2014
o_tecnica

El passat 26 de novembre va tenir lloc el lliurament de premis de la segona edició dels Premios Héroe Digital, que reconeixen persones, iniciatives i institucions que contribueixen a la seguretat digital.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure