Convocatòries


Noies, com solucionaríeu els problemes amb la Internet de les coses?

Desafiament de CISCO adreçada a noies d'entre 13 i 18 anys
Abr
22
2015
o_tecnica

CISCO convoca el desafiament IoT World Forum Young Women's Innovation Grand Challenge, adreçada a noies d'entre 13 i 18 anys. L'objectiu és reconèixer, promoure i premiar les dones joves amb idees innovadores per buscar solucions a partir dels nous usos de les tecnologies de la Internet de les coses (Internet of Things).

Es busquen projectes socioeducatius promoguts per joves

Segona edició de "Jo_Ven! DiSueña y Construye tu Comunidad"
Abr
21
2015
o_tecnica

La Fundació Esplai convoca la segona edició de "Jo_Ven! DiSueña y Construye tu Comunidad", una iniciativa que pretén impulsar la posada en marxa de projectes socioeducatius de caràcter comunitari promoguts per grups de joves compromesos a través de propostes d'intervenció dissenyades i posades en marxa per ells mateixos.

Voleu organitzar una activitat en el marc del Dia de les Noies en les TIC?

Dia Internacional de les Noies en les TIC 2015
Abr
20
2015
o_tecnica

La Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT-ITU) anima les institucions, entitats, centres educatius i telecentres a organitzar activitats per motiva l'interès de les noies cap a les carreres tecnològiques.

Vine a la Jornada de l'e-participació!

Logotip del projecte Enabling European e-Participation
Abr
20
2015
o_tecnica

Dijous 7 de maig Barcelona acollirà la Jornada de l'e-participació. La tecnopolítica, la participació ciutadana, les eines en línia per incidir en la política europea i els projectes apps4citizens, Apps4Transparency i  ElTeuParlament.cat seran els protagonistes de la trobada.

Més de 50 mil persones van participar a la Get Online Week

Joves alemanys coneixent Yourock a la Get Online Week
Abr
17
2015
o_tecnica

Després de portar a terme una ambiciosa campanya arriba el moment de fer balanç. Des de Telecentre-Europe es mostren satisfets amb l'àmplia participació a la Get Online Week, Setmana Europea de les Competències Digitals, que del 23 al 29 de març va mobilitzar més de 50 mil persones de 25 països europeus.

L'Òmnia Teb busca la millor foto de la diada de Sant Jordi al Raval

Sant Jordi al Raval
Abr
15
2015
dina5078

El Teb busca fotografies que reflecteixin el barri del Raval durant la diada de Sant Jordi, les activitats que s'hi desenvolupen, el seus veïnat i el teixit associatiu. El premi és un lector de llibres electrònics.

CINC convoca un concurs de relats ambientats en un centre de negocis

Concurs Sant Jordi de CINC
Abr
15
2015
o_tecnica

El Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) convoca per a Sant Jordi la segona edició del seu concurs de relats CINC-Cents per CINC-Centes. La peculiaritat d'aquest certamen literari és que les històries han d'estar ambientades en un centre de negocis. El relat guanyador esdevindrà el primer capítol d'una websèrie.

Participareu a Get Online Week? Formeu part del seu mapa!

Mapa de participants de Get Online Week 2015
Mar
24
2015
o_tecnica

Del 23 al 29 de Març, l'Associació Comunitat de Xarxes de Telecentres, desenvolupa a Espanya la Get Online Week, activitat organitzada per l'Associació de Telecentres Telecentre-Europe i en la qual participaran 19 països i que ha superat ja els 700.000 participants. Si al vostre Punt TIC organitzeu alguna activitat en el marc d'aquesta iniciativa, no oblideu afegir-vos al comptador de participants!

Fuerteventura Meeting Point

Fuerteventura
o_tecnica
Data: a partir del 24 Març 2015 - 10:00

Els dies 24 i 25 de març de 2015 se celebrarà una Trobada Internacional de Telecentres sota el lema “Fuerteventura Meeting Point”, desenvolupat en el marc de la Get Online Week i la i-skills for Jobs, on també tindran cabuda el desenvolupament d'acords i programes paral·lels com són el Sparklab Fuerteventura i el Workshop Fuerteven

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure