Convocatòries


Ja esteu al mapa de serveis a l'emprenedor de Catalunya Emprèn?

Afegiu el vostre Punt TIC al Mapa de Serveis a l’Emprenedor de Catalunya Emprèn!
Set
18
2014
o_tecnica

Els Punt TIC que ofereixen serveis de suport a l'emprenedoria tenen l'opció d'adherir-se al mapa de serveis a l’emprenedor del Programa Catalunya Emprèn.

Festival de curtmetratges i videoclips MetropoL'His 2014

MetropoL'His i GlobaL'H
Set
16
2014
o_tecnica

L'associació Joves per la Igualtat i la Solidaritat, que compta amb un Punt TIC - Òmnia, ha donat a conèixer les bases de la nova edició de MetropoL'His, el festival de curts i videoclips fets en 48 hores de L'Hospitalet de Llobregat.

Wiki Loves Monuments 2014 planteja un nou repte

Logotip de Wiki Loves Monuments
Set
15
2014
o_tecnica

Captar imatges de monuments històrics ha estat la proposta de les edicions anterior de Wiki Loves Monuments. Enguany l'edició catalana afegeix un nou repte: a més de participar-hi amb fotografies, conviden la ciutadania a crear i editar els articles de la Viquipèdia sobre monuments locals.

Pla de Garantia Juvenil per lluitar contra l’atur

Plana web del Pla de Garantia Juvenil
Set
12
2014
o_tecnica

La Generalitat de Catalunya posa en marxa el Pla europeu de Garantia Juvenil, que preveu beneficiar al voltant de 300.000 joves catalans d’entre 16 i menys de 25 anys.

Es busquen persones que siguin un exemple en recerca activa de feina

Competició e-Skills for Jobs
Set
8
2014
o_tecnica

La competició e-Skills for Jobs compta amb diferents categories i en una d'elles demana la col·laboració dels telecentres europeus per tal de nominar persones que cerquen feina de manera activa en el sector TIC.

Els bloguers denunciaran les desigualtats, en el Blog Action Day 2014

Els bloguers denunciaran les desigualtats, en el Blog Action Day 2014
Ago
29
2014
o_tecnica

Ja han donat a conèixer l'eix temàtic de l'edició 2014 del Blog Action Day o Dia d'Acció Bloguera. Serà la desigualtat, tant econòmica, racial, de gènere, per temes de salut, d'orientació sexual, de nivell educatiu, d'edat o per qualsevol altre motiu.

Convocada la II edició dels Premis a la Innovació Educativa

Convocada la II edició dels Premis a la Innovació Educativa
Ago
22
2014
o_tecnica

El Salón de Tecnología para la Enseñanza ha convocat la segona edició dels premis SIMO Educación. Els guardons reconeixen el treball de professionals, companyies i institucions que afavoreixen el desenvolupament i innovació de les TIC dins del sector educatiu.

Apunta't als Tallers de Turisme 2.0!

Apunta't als Tallers de Turisme 2.0!
Ago
19
2014
o_tecnica

La Direcció General de Turisme, amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, organitza el cicle de Tallers de Turisme 2.0, un conjunt de seminaris i càpsules de caràcter formatiu i divulgatiu que tenen per objectiu impulsar la competitivitat digital dels negocis turístics mitjançant la formació en creació de portals web, eines i principis bàsics de Posicionament web i Xarxes Socials.

Participa al concurs de joves innovadors “Challenge 3”

Participa al concurs de joves innovadors “Challenge 3”
Ago
18
2014
o_tecnica

La ITU Telecom World Young Innovators Competition torna a organitzar el concurs Challenge 3, adreçat a joves innovadors. Es tracta d'una competició a nivell mundial que busca idees sobre com les TIC poden ajudar a reduir l'impacte del canvi climàtic a les ciutats.
 

El CETAP-Telecentre de l'Alt Urgell convoca el I Concurs d’Emprenedoria

El CETAP-Telecentre convoca el primer Concurs d’Emprenedoria
Ago
13
2014
dina5044

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP-Telecentre) ha convocat el primer Concurs d’Emprenedoria amb l’objectiu prioritari de promoure i incentivar l’execució d’idees emprenedores. El concurs va adreçat a joves que estiguin cursant estudis universitaris o a persones que ja hagin obtingut un títol universitari i que tinguin la intenció de crear la seva empresa a l’Alt Urgell i fomentar així l’ocupació al territori.
 

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure