Convocatòries


Formació de formadors per oferir eines a autònoms i emprenedors

Formació de formadors per oferir eines a autònoms i emprenedors
o_tecnica
Data: 28 Mai 2015 - 09:00  Lloc: L'Hospitalet de Llobregat

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació ofereix als dinamitzadors/ores que treballen als seus punts amb autònoms i emprenedors la possibilitat de formar-se en dues eines de gestió de petits negocis i botiga online.

Ets jove i vols formar-te i trobar feina en el sector TIC? Fit4jobs és el que busques!

Ets jove i vols formar-te i trobar feina en el sector TIC? Fit4jobs és el que busques!
Mai
15
2015
o_tecnica

Tens entre 20 i 30 anys i estàs a l'atur? Disposes d’un títol de grau superior o universitari? T’atrau el món de la tecnologia? Fit4jobs t'ofereix l'oportunitat de formar-te i entrar a treballar en una empresa líder del sector. Vine a la jornada informativa que tindrà lloc el 25 de maig.

Voleu sortir al primer llibre de Coworkings d'Espanya?

Coworking Book
Mai
14
2015
o_tecnica

CoworkingSpain treballa en un llibre que recollirà informació sobre els espais de coworking de l'estat. El projecte neix "amb la finalitat d'impulsar el món del coworking i donar a conèixer els millors espais nacionals".

Comparteix la teva història d'e-participació!

Quina és la teva història d'e-participació?
Mai
11
2015
o_tecnica

El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs “La meva història d'e-participació”!

Fit4jobs formarà 50 joves i oferirà un lloc de treball a 22 d'ells

Sessió informativa del projecte Fit4jobs
Mai
4
2015
o_tecnica

El projecte europeu Fit4jobs porta a Catalunya un model de formació per a l'ocupació que ha tingut molt d'èxit a Irlanda. En aquest pla pilot 50 joves tindran l'oportunitat de participar en una formació de 180 hores i almenys 22 d'ells aconseguiran ser contractats/des per la consultora Everis.

Noies, com solucionaríeu els problemes amb la Internet de les coses?

Desafiament de CISCO adreçada a noies d'entre 13 i 18 anys
Abr
22
2015
o_tecnica

CISCO convoca el desafiament IoT World Forum Young Women's Innovation Grand Challenge, adreçada a noies d'entre 13 i 18 anys. L'objectiu és reconèixer, promoure i premiar les dones joves amb idees innovadores per buscar solucions a partir dels nous usos de les tecnologies de la Internet de les coses (Internet of Things).

Es busquen projectes socioeducatius promoguts per joves

Segona edició de "Jo_Ven! DiSueña y Construye tu Comunidad"
Abr
21
2015
o_tecnica

La Fundació Esplai convoca la segona edició de "Jo_Ven! DiSueña y Construye tu Comunidad", una iniciativa que pretén impulsar la posada en marxa de projectes socioeducatius de caràcter comunitari promoguts per grups de joves compromesos a través de propostes d'intervenció dissenyades i posades en marxa per ells mateixos.

Voleu organitzar una activitat en el marc del Dia de les Noies en les TIC?

Dia Internacional de les Noies en les TIC 2015
Abr
20
2015
o_tecnica

La Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT-ITU) anima les institucions, entitats, centres educatius i telecentres a organitzar activitats per motiva l'interès de les noies cap a les carreres tecnològiques.

Vine a la Jornada de l'e-participació!

Logotip del projecte Enabling European e-Participation
Abr
20
2015
o_tecnica

Dijous 7 de maig Barcelona acollirà la Jornada de l'e-participació. La tecnopolítica, la participació ciutadana, les eines en línia per incidir en la política europea i els projectes apps4citizens, Apps4Transparency i  ElTeuParlament.cat seran els protagonistes de la trobada.

Més de 50 mil persones van participar a la Get Online Week

Joves alemanys coneixent Yourock a la Get Online Week
Abr
17
2015
o_tecnica

Després de portar a terme una ambiciosa campanya arriba el moment de fer balanç. Des de Telecentre-Europe es mostren satisfets amb l'àmplia participació a la Get Online Week, Setmana Europea de les Competències Digitals, que del 23 al 29 de març va mobilitzar més de 50 mil persones de 25 països europeus.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure