Convocatòries


Construir la pau amb el #peacehackBCN

peacehackBCN
Ago
25
2015
o_tecnica

T'has preguntat alguna vegada què podries fer tu per construir la pau? Ets desenvolupador o dissenyador? #peacehack reuneix desenvolupadors i professionals de cooperació per pensar i construir solucions que puguin ajudar a construir la pau. Vols sumar la teva?

Dóna la cara per les teves idees i fes realitat el món que vols!

#selfidees
Ago
24
2015
o_tecnica

La Direcció General de Joventut ha engegat una acció a la xarxa social “Instagram”, per fomentar la creativitat, la innovació i la participació entre les persones joves, sota el lema "Dóna la cara per les teves idees i fes realitat el món que vols!"

Vols contribuir a crear l'Educació Demà?

Educació demà.
Jul
29
2015
o_tecnica

El món està canviant i amb ell l'educació. El nostre país està ple d'exploradors i experimentadors per al canvi educatiu, innovadors que desenvolupen constantment solucions als nous reptes i amb idees creatives que reinventen l'educació. La Fundació Bofill els busca i els convoca a participar d'un nou projecte.

DIBA apps contest 2015

Logotip Diputació de Barcelona
Jul
15
2015
o_tecnica

Amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament d'aplicacions mòbils innovadores, relacionades amb els serveis de la corporació o dels ajuntaments de la seva demarcació, la Diputació de Barcelona convoca el concurs "DIBA Apps Contest 2015".

Beques Joves Professionals al Banc Mundial: inscripcions obertes

Mapa dels projectes del Banc Mundial
Jul
13
2015
o_tecnica

El Programa de Joves Professionals ofereix una formació de llarga durada per a persones menors de 32 anys, que estiguin interessades en el desenvolupament internacional  d'aspectes com ara economia, finances, educació, salut pública, ciències socials, planificació urbana, gestió de recursos naturals i enginyeria.

Ampliat el termini del concurs "La meva història d'e-participació"

Concurs "La meva història d'e-participació"
Jul
10
2015
o_tecnica

El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs “La meva història d'e-participació”! Hem ampliat el termini fins al 31 de d'agost!

Programa: Forma i Insereix 2015

Logo de SOC
Jul
9
2015
o_tecnica

Des de l'Àrea de Serveis a l'Empresa, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) es presenta la convocatòria Forma i Insereix 2015. Aquesta convocatòria subvenciona el 100% de les accions formatives per a les entitats que necessiten contractar persones. Les entitats beneficiàries d’aquesta subvenció poden ser empreses, associacions empresarials i gremis. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2015, inclòs.

Convocats els YouFab Global Creative Awards 2015

Convocats els YouFab Global Creative Awards 2015
Jul
6
2015
o_tecnica

La convocatòria, que romandrà oberta fins al 30 de setembre, està dirigida a dissenyadors, creatius, makers i artistes de tot el món que fan ús de les eines de fabricació digital per al desenvolupament de les seves idees creatives.

Guanya un espai de treball per a un any al Crec coworking!

Concurs #CrecambMoritz
Jul
2
2015
o_tecnica

L'empresa Moritz i l'espai de coworking Crec convoquen la segona edició del concurs #CrecambMoritz per donar suport al treball de joves autònoms.

Voleu acollir una Maker Party al vostre Punt TIC?

Logotip de la Maker Party
Jun
29
2015
o_tecnica

Maker Party és la campanya internacional que promou Mozilla amb l'objectiu d'aprendre i ensenyar la web. Fa una crida a tothom que hi estigui interessat a organitzar un taller o una jornada en el marc d'aquesta festa.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure