Convocatòries


Taller per utilitzar el portal de Dades Obertes de l'Ajuntament de Granollers

Open Data
Feb
24
2015
o_tecnica

L'adreça web a partir de la qual es pot consultar i obtenir dades públiques en brut de l'Ajuntament de Granollers és opendata.granollers.cat

Cursos gratuïts per dinamitzadors de Telecentres, Espais TIC i Organitzacions Socials

Esplai
Feb
12
2015
o_tecnica

El cicle formatiu que ofereix Fundació Esplai és una oportunitat per formar-se i millorar la competència i exercici professional de la dinamització i coordinació de telecentres i espais TIC.

Seminari sobre la creació d'una botiga en línia i les xarxes socials

e-commerce
Feb
12
2015
o_tecnica

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) i la Federació de Comerç de Lleida (FECOM), realitzaran un seminari tecnlogic gratuït de 3 hores de durada amb la col·laboració d'Idigital i OpenShopen i amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Campus Smart YUZZ Sant Feliu

Yuzz
o_tecnica
Data: 14 Febrer 2015 - 08:45  Lloc: Sant Feliu de Llobregat

Tens entre 16 i 30 anys? Tens una idea? Vols acabar tenint el teu propi negoci? Et consideres emprenedor/a? Tens propostes per canviar a millor el teu entorn, el teu barri, la nostra ciutat o comarca? Has pensat algun projecte innovador, però no trobes la manera ni el moment de portar-lo a terme?.

Hackathon CampusInWatch15 Barcelona

Hackathon CampusInWatch15
o_tecnica
Data: a partir del 20 Febrer 2015 - 16:00  Lloc: Barcelona

Amb aquest Hackathon, Global InDevices vol promoure la generació de startups, de manera cooperativa amb empreses, universitats, entitats públiques i ciutadans en general, per innovar amb el desenvolupament de noves eines tecnològiques de mobilitat en el camp de la sal

Barcelona VisualSound 2015, convocatòria oberta

Barcelona VisualSound 2015
Des
30
2014
o_tecnica

La 12a edició d’aquest festival de creació audiovisual tindrà lloc del 14 al 24 d'abril de 2015. Ja és obert el període per participar als Premis Barcelona VisualSound.

Sant Feliu Innova s'apunta a la Hour Of Code i ensenya a programar als més petits

Hour of Code a Sant Feliu Innova
Des
23
2014
o_tecnica

L'activitat va comptar amb l'assistència de 13 nens i nenes amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys. Hi van treballar conceptes de programació de videojocs, instruccions i llenguatge javascript mentre jugaven a Angry Birds, en definitiva, adaptar els llenguatges de programació als més petits.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure