Projectes


L'Associació de Telecentres desenvoluparà el projecte FIT4jobs a Espanya

FIT4jobs
Feb
9
2015
o_tecnica

L'Associació Comunitat de Xarxes de Telecentres (ACRT) forma part del consorci del Projecte “FIT Local Coalitions for Europe Deliver ICT Skills for Growth and Jobs” (FIT4jobs).

Campus Smart YUZZ Sant Feliu

Yuzz
o_tecnica
Data: 14 Febrer 2015 - 08:45  Lloc: Sant Feliu de Llobregat

Tens entre 16 i 30 anys? Tens una idea? Vols acabar tenint el teu propi negoci? Et consideres emprenedor/a? Tens propostes per canviar a millor el teu entorn, el teu barri, la nostra ciutat o comarca? Has pensat algun projecte innovador, però no trobes la manera ni el moment de portar-lo a terme?.

L'emprenedoria i el coworking, segons Jordi Silvente

Fotografia del perfil del Twitter de Jordi Silvente
Des
19
2014
o_tecnica

La periodista Sonia Marquès Camps va publicar al seu blog una entrevista al president de Cowocat i co-fundador d'Alpha Espai Coworking, Jordi Silvente. Us animem a llegir-la!

Gigi Guizzo: "Hem d'acompanyar els joves a Internet, igual que els ensenyem a anar en bici"

Entrevista a Gigi Guizzo, directora del projecte ICUD
Des
15
2014
o_tecnica

El projecte ICUD (Internet: Creatively Unveiling Discrimination) neix amb l'objectiu d'analitzar com els joves es comporten en l'ús de les xarxes socials i identificar males pràctiques i comportaments. La informació recopilada s'ha convertit en una guia de recursos i consells adreçats tant a adults com joves.

Barcelona obrirà 6 nous Ateneus de Fabricació Digital

Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts
Des
12
2014
o_tecnica

L'Ateneu de Les Corts va ser la prova pilot. Ara ja és en marxa el de Ciutat Meridiana i entre 2015 i 2016 l'Ajuntament de Barcelona preveu obrir-ne sis més.

El projecte SparkLab-Barcelona: del concepte a la realitat

Jornada de planificació estratègica a l'SparkLab Barcelona
Des
5
2014
o_tecnica

Membres de l'Ajuntament de Barcelona i del sector privat es van donar cita fa uns dies per acabar de perfilar la posada en marxa de l'SparkLab a Barcelona, una plataforma d'innovació i emprenedoria que suposa un pas endavant en el concepte dels telecentres.

Treballeu els dispositius mòbils amb gent gran?

Gent gran i dispositius mòbils. Imatge de http://mobileworldcapital.com
Des
5
2014
o_tecnica

Gent gran que vol aprendre a fer servir smartphones i tauletes. Aquesta és la necessitat que han detectat al Punt TIC – Òmnia de Xarx@ntoni. Pensen que la millor manera de començar a treballar-hi és partint de bones pràctiques d'altres punts. Voleu compartir la vostra?

La Fundación Dédalo, un dels "herois digitals"

Rodrigo Zardoya, director de la Fundación Dédalo rep el premi Heroi digital institucional
Des
3
2014
o_tecnica

El passat 26 de novembre va tenir lloc el lliurament de premis de la segona edició dels Premios Héroe Digital, que reconeixen persones, iniciatives i institucions que contribueixen a la seguretat digital.

Us uniu als 16 dies d'activisme contra la violència masclista?

16 dies d'activisme contra la violència masclista
Des
1
2014
o_tecnica

El Centre per al Lideratge Global de les Dones posa en marxa un any més la campanya 16 dies d'activisme contra la violència de gènere. Va del 25 de novembre al 10 de desembre i fa una crida a l'acció per posar fi a la violència contra les dones i nenes a tot el món.

Telecentre.org celebra els seus 5 anys amb les veus dels membres de la comunitat

Telecentre.org celebra els seus 5 anys amb les veus dels membres de la comunitat
Des
1
2014
o_tecnica

El 24 de novembre passat la Fundació Telecentre.org va fer 5 anys. Per celebrar aquest aniversari ha realitzat un vídeo que revisa el recorregut fet fins al moment i també ha recollit les veus de membres d'arreu del món.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure