Projectes


Co-Work-TIC Sant Feliu, molt més que un espai de treball

Pau Gámez, coworker de Co-Work-TIC Sant Feliu. Fotograma de vídeo.
Jul
25
2014
o_tecnica

No hi ha res millor per a un projecte que les persones que hi participen se'l creguin. I això és el que passa amb l'espai Co-Work-TIC de Sant Feliu de Llobregat. Els i les coworkers que hi treballen ens expliquen què suposa per a ells compartir aquest espai.

Així va ser el muntatge de l'SparkLab a l'Ateneu de Les Corts!

L'SparkLab a l'Ateneu de Les Corts
Jul
24
2014
o_tecnica

L'SparkLab s'ha traslladat! La iniciativa de Telecentre.org, el govern de la Generalitat de Catalunya i la Unió Internacional de Telecomunicacions per dibuixar el telecentre del futur ha agafat les maletes i des del mes de juny s'ubica a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts, a Barcelona.
 

Una oficina per acompanyar i fomentar el voluntariat corporatiu

Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona
Jul
24
2014
o_tecnica

En el marc de la 5a Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya, que va tenir lloc a Barcelona a principis de juliol, es va donar a conèixer la recent creada Oficina del Voluntariat Corporatiu de Barcelona, un espai de trobada entre entitats del Tercer Sector i empreses.

Conferència Europea de Coworking 2014

Conferència Europea de Coworking 2014
o_tecnica
Data: a partir del 24 Novembre 2014 - 09:00  Lloc: Lisboa

Lisboa agafa el relleu de Brussel·les, Berlín, París i Barcelona i organitza la cinquena edició de la Conferència Europea de Coworking (Coworking Europe Conference).

El coworking explicat en 6 vídeos

Fotograma del vídeo Coworking: How coworking is changing how and where we work
Jul
21
2014
o_tecnica

A la xarxa hi ha molts vídeos que expliquen la filosofia del coworking i com es treballa en aquests espais col·laboratius. N'hem seleccionat sis, que ofereixen una bona aproximació a aquesta nova manera de treballar!

I el tema del mes és... la fabricació digital!

Fabricació digital. Projecte presentat al Fab Festival de Barcelona
Jul
17
2014
o_tecnica

Aquí comença l'aventura de les campanyes mensuals de la Xarxa Punt TIC. A partir d'ara, des de l'Oficina de Dinamització us proposarem una temàtica mensual i us oferirem diferents recursos per tal de poder-la tractar i treballar al vostre punt. La primera campanya se centrarà en la fabricació digital.

Ateneus de Fabricació, oberts a la ciutadania que vulgui experimentar

Taller de robòtica educativa a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts
Jul
17
2014
o_tecnica

L'Ateneu de Fabricació de Les Corts és un espai públic i obert a les persones del barri, al servei de la innovació social. L'objectiu de l'Ajuntament de Barcelona és que cada districte de la ciutat aculli un espai així, on persones i entitats puguin desenvolupar els seus projectes.

SIMO Educación busca els millors projectes TIC per a l'educació

Convocatòria SIMO Educación 2014
Jul
16
2014
o_tecnica

Tens una idea innovadora per al món educatiu? Fins al 15 de setembre la pots presentar al concurs 15 minutos de gloria i guanyar fins a 3.000 euros.

5 exemples innovadors al Fab Festival de Barcelona

Imatge del Fab Festival
Jul
11
2014
o_tecnica

Més de 5000 visitants d'una cinquantena de països del món s'han donat cita a Barcelona aquests dies a la desena edició del Fab Lab, la conferència internacional de fabricació digital. Els organitzadors, però, no van voler oblidar-se dels ciutadans i ciutadanes i van organitzar el Fab Festival, una versió més lúdica i apta per a tots els públics.
 

Unite IT busca bones pràctiques d'e-inclusió

Convocatòria d'Unite IT per recollir bones pràctiques d'inclusió digital
Jul
10
2014
o_tecnica

Les persones o entitats que presentin les millors propostes podran donar-les a conèixer a la segona conferència “Digital Empowerment – All Inclusive”, que tindrà lloc a Zagreb el mes de setembre.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure