Projectes


El Programa Leader de l'Alt Urgell – Cerdanya busca la participació de les comunitats locals

Procés participatiu del Programa Leader de l'Alt Urgell – Cerdanya
Mai
29
2015
o_tecnica

El Programa Leader que s’implementarà a l’Alt Urgell i la Cerdanya posa en marxa un procés participatiu per tal de conèixer i recollir les opinions dels agents del territori.

Reactivar pobles amb emprenedors que marxen a les zones rurals

Pandorahub, viu millor treballa millor
Mai
19
2015
o_tecnica

Pandorahub busca, d'una banda, pobles que necessitin habitants i, d'altra banda, persones emprenedores que vulguin impulsar el seu projecte en zones rurals. Aquest estiu portarà a terme la primera experiència. T'hi apuntes?

ASEME crearà una app per al networking entre dones empresàries

Apps. Font: Jason Howie (Flickr)
Mai
19
2015
o_tecnica

ASEME, Asociación Española de Mujeres Empresarias de Madrid, ha signat un acord amb Zoommarine, empresa pionera en tecnologia de desenvolupament d'apps amb llenguatge propi, per crear una aplicació especialment pensada per a dones empresàries.

Més de 7.500 persones en atur i 60.000 joves es van implicar a la Get Online Week 2015

Part de la infografia de la Get Online Week 2015
Mai
18
2015
o_tecnica

Al voltant de 109.000 europeus van participar a la Get Online Week d'enguay (GOW 2015), prenent part en més de 4000 esdeveniments a nivell nacional o local, com capacitacions, seminaris i tallers.

La xarxa ciutadana TINET recull la seva trajectòria en una cronologia

20 anys de TINET
Mai
18
2015
o_tecnica

El 16 d'octubre de l'any 1995 la xarxa ciutadana TINET portava per primer cop Internet a les llars de Tarragona. En el marc del Dia Mundial d'Internet, que se celebra el 17 de maig, han creat una cronologia per recordar aquests 20 anys d'història.

La Jornada de l'eParticipació en vídeo!

Jornada de l'eParticipació
Mai
18
2015
o_tecnica

La jornada de l'eParticipació, celebrada simultàniament a 12 països de la Unió Europea, ha sigut un espai de reflexió conjunt entre l'administració, lels polítics i la ciutadania sobre l'aplicació de la tecnologia a la participació política. 

Fit4jobs avalua la seva primera fase i engega la segona

Foto de grup de la trobada a Lisboa del projecte Fit4jobs
Mai
11
2015
o_tecnica

Els socis del projecte Fit4jobs es van reunir a Lisboa del 20 al 22 abril per posar en comú els resultats d'aquesta iniciativa, finançada per la Comissió Europea, que replica del model de formació per a l'ocupació irlandès (FIT) en cinc països europeus: Grècia, Portugal, Espanya, Letònia i Lituània.

Comparteix la teva història d'e-participació!

Quina és la teva història d'e-participació?
Mai
11
2015
o_tecnica

El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs “La meva història d'e-participació”!

Els "yuzzers" de Sant Feliu no paren!

Trobada estatal del programa Yuzz. Font: Plana web del programa Yuzz
Mai
6
2015
o_tecnica

El mes de maig arriba ple d'activitats per als joves que participen al projecte Yuzz de Sant Feliu de Llobregat: Un nou repte Yuzz, l'agermanament amb el centre Yuzz Sant Cugat, sessions formatives amb experts i molt més.

Fit4jobs formarà 50 joves i oferirà un lloc de treball a 22 d'ells

Sessió informativa del projecte Fit4jobs
Mai
4
2015
o_tecnica

El projecte europeu Fit4jobs porta a Catalunya un model de formació per a l'ocupació que ha tingut molt d'èxit a Irlanda. En aquest pla pilot 50 joves tindran l'oportunitat de participar en una formació de 180 hores i almenys 22 d'ells aconseguiran ser contractats/des per la consultora Everis.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure