guia


Guia de l'e-participació, amb eines per poder incidir en la política europea

La teva veu a Europa
Abr
27
2015
o_tecnica

Dinamitzadors i dinamitzadores, voleu fomentar l'e-participació als vostres Punt TIC? El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) us ofereix una guia que explica què és, com es promou en el marc de la Unió Europea i com fer servir algunes eines existents.

Guia sobre el reconeixement professional dels dinamitzadors

Portada de la guia sobre el reconeixement professional dels dinamitzadors
Abr
24
2015
o_tecnica

Telecentre Europe ha publicat una guia adreçada als seus membres i altres organitzacions que puguin estar interessades sobre el reconeixement professional i desenvolupament de les persones dinamitzadores.

Sisena edició de la "Guia d'usos i estils a les xarxes socials"

Sisena edició de la "Guia d'usos i estils a les xarxes socials"
Oct
24
2013
o_tecnica

Amb aquesta guia la Generalitat de Catalunya estableix pautes i criteris comuns per a la seva presència a les xarxes socials.

Guia de privacitat al mòbil

Portada de la Guia de la privacitat al mòbil
Oct
16
2013
o_tecnica

Aquesta guia s'adreça a editors, anunciants, agències, xarxes publicitàries i empreses de SEO i els aconsella sobre com respectar la privacitat dels usuaris quan recullin dades personals a través de dispositius mòbils.

Guia d'ús del correu electrònic

Correu electrònic. Imatge de la galeria Flickr de Christipher Penn: www.flickr.com/photos/financialaidpodcast/7302321334/
Set
4
2013
o_tecnica

El correu electrònic és un dels serveis principals que ofereix la xarxa. De la mateixa manera que quan utilitzem el correu postal fem servir sobres de paper, bústies tancades amb clau o mecanismes de confirmació de recepció, dins del món digital també cal adoptar un conjunt de mesures de seguretat.

Un estiu segur per als infants

Fotograma d'un dels vídeos sobre seguretat a Internet
Ago
21
2013
o_tecnica

L'estiu pot ser un bon moment perquè pares i mares treballin la seguretat a Internet amb els seus fills i filles. CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) ofereix un petit quadern d'estiu amb consells i activitats adreçats als més petits.

Guia per protegir i utilitzar de forma segura el mòbil

Portada de la "Guia per protegir i utilitzar de forma segura el mòbil" de CESICAT
Jul
16
2013
o_tecnica

Els nostres telèfons mòbils emmagatzemen cada cop més dades personals nostres, que en cas de pèrdua o de mal ús poden ser utilitzades per tercers. Per això, la seguretat als dispositius mòbils adquireix més importància. CESICAT us ofereix una guia ràpida i una altra més completa amb consells per fer un ús segur del mòbil.

Guia per a l'ús segur de les xarxes socials

Portada de la Guia per a l'ús segur de les xarxes socials
Jul
15
2013
o_tecnica

CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) compta amb diferents recursos adreçats a la ciutadania per tal d'ajudar-la a fer un bon ús de les TIC i Internet. Avui us apropem la seva “Guia per a l'ús segur de les xarxes socials”.

Extranet: Millora la relació entre clients i proveïdors

Extranet: Millora la relació entre clients i proveïdors
Jun
12
2013
o_tecnica

L'extranet és una eina emprada per empreses que volen facilitar i millorar les comunicacions amb agents externs de l'empresa com, per exemple, els seus clients. Per això, la seva aplicació pot estendre's a moltes àrees de gestió (compres/vendes, treball col·laboratiu, gestió de projectes, etc.). Com pot beneficiar el teu negoci?

Administració electrònica: Agilitza els tràmits amb l'Administració

Administració electrònica: Agilitza els tràmits amb l'Administració
Jun
10
2013
o_tecnica

L'administració electrònica permet dur a terme tràmits amb l'Administració a través d'Internet, és a dir, en qualsevol lloc i a qualsevol hora. Elements com la signatura digital o el eDNI (i l'IdCAT a Catalunya) garanteixen la seguretat, validesa i representació legal de les gestions en línia.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure