innovació


Innovació tecnològica en el sector agroalimentari (Lleida)

Innovació tecnològica
Mar
9
2015
o_tecnica

Amb més del 60% de les exportacions lleidatanes, el sector agroalimentari és una peça clau de l'economia de la província. Quin paper juguen les noves tecnologies en la millora i optimització d'un sector tan dinàmic i diversificat?.

Guanyadors del Hackathon CampusInWatch15 Barcelona

Guanyadors
Mar
4
2015
o_tecnica

Ha resultat guanyador el projecte "Ukko - health", un sistema de gestió i control de gent gran i/o amb alt grau de dependència.

Hackathon CampusInWatch15 Barcelona

Hackathon CampusInWatch15
o_tecnica
Data: a partir del 20 Febrer 2015 - 17:00  Lloc: Barcelona

Amb aquest Hackathon, Global InDevices vol promoure la generació de startups, de manera cooperativa amb empreses, universitats, entitats públiques i ciutadans en general, per innovar amb el desenvolupament de noves eines tecnològiques de mobilitat en el camp de la sal

Fotos de la Jornada de dinamització de la Internet Social

Ian Clifford, fundador de You Rock.Jobs, a la JdIS
Gen
23
2015
o_tecnica

Dimecres 21 de gener dinamitzadors/ores, altres persones vinculades a la Xarxa Punt TIC i gent interessada en les TIC i la innovació social van participar a la Jornada de dinamització de la Internet Social.

Mobile World Congress 2015

Mobile World Congress 2015
o_tecnica
Data: a partir del 02 Març 2015 - 10:00  Lloc: L'Hospitalet de Llobregat

Del 2 al 5 de març de 2015, el Mobile World Capital de Barcelona acollirà el major esdeveniment mundial de telefonia mòbil: el Mobile World Congress 2015.

L'ITworldEdu 2015 busca ponents

Logotip ITworldEdu 2015
Des
18
2014
o_tecnica

La propera edició d'aquest congrés adreçat a professionals de l'educació i a empreses TIC tindrà lloc el 25 i 26 de febrer de 2015. Ara han obert un Call for Papers per rebre propostes de ponències.

Barcelona obrirà 6 nous Ateneus de Fabricació Digital

Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts
Des
12
2014
o_tecnica

L'Ateneu de Les Corts va ser la prova pilot. Ara ja és en marxa el de Ciutat Meridiana i entre 2015 i 2016 l'Ajuntament de Barcelona preveu obrir-ne sis més.

B-Challenge, un programa d’acceleració d'innovacions socials

B-Challenge, un programa d’acceleració d'innovacions socials
Des
12
2014
o_tecnica

B-Challenge és el programa d’acceleració d’innovacions socials de la Fundació Ship2B, que neix amb l'objectiu de buscar solucions innovadores als principals reptes de la societat.

Baix Llobregat, territori d'innovació

1a Setmana de la Co-Innovació
Des
5
2014
o_tecnica

Del 10 al 13 de desembre el Baix Llobregat mostrarà tot el seu potencial innovador en la 1a Setmana de la Co-Innovació. Entre altres activitats, el programa inclou una taula rodona sobre coworking i la cloenda de l'edició 2014 del programa Yuzz a Sant Feliu.

El projecte SparkLab-Barcelona: del concepte a la realitat

Jornada de planificació estratègica a l'SparkLab Barcelona
Des
5
2014
o_tecnica

Membres de l'Ajuntament de Barcelona i del sector privat es van donar cita fa uns dies per acabar de perfilar la posada en marxa de l'SparkLab a Barcelona, una plataforma d'innovació i emprenedoria que suposa un pas endavant en el concepte dels telecentres.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure