innovació


Vídeos i presentacions del Simposi Fab City

Fotograma del vídeo de la conferència de Neil Gershenfeld al Simposi Fab City
Jul
25
2014
o_tecnica

Si et vas perdre el Simposi Fab City, ara tens l'oportunitat de conèixer tot el que hi va passar amb els vídeos i presentacions que ha publicat l'organització.

Així va ser el muntatge de l'SparkLab a l'Ateneu de Les Corts!

L'SparkLab a l'Ateneu de Les Corts
Jul
24
2014
o_tecnica

L'SparkLab s'ha traslladat! La iniciativa de Telecentre.org, el govern de la Generalitat de Catalunya i la Unió Internacional de Telecomunicacions per dibuixar el telecentre del futur ha agafat les maletes i des del mes de juny s'ubica a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts, a Barcelona.
 

Idea creativa busca empresa

Presentació al Fòrum d'Innovació del MID el 2012
Jul
23
2014
o_tecnica

El MID Mercat d'Idees Disseny 2014  dóna a conèixer aquesta convocatòria, adreçada a creatius que vulguin presentar els seus productes a empreses en el Fòrum d'Innovació, que tindrà lloc el 30 d'octubre.

Ateneus de Fabricació, oberts a la ciutadania que vulgui experimentar

Taller de robòtica educativa a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts
Jul
17
2014
o_tecnica

L'Ateneu de Fabricació de Les Corts és un espai públic i obert a les persones del barri, al servei de la innovació social. L'objectiu de l'Ajuntament de Barcelona és que cada districte de la ciutat aculli un espai així, on persones i entitats puguin desenvolupar els seus projectes.

Aprèn a fer les teves aplicacions mòbils amb App Inventor

Workshop d'App Inventor al Fab Festival
Jul
17
2014
o_tecnica

App Inventor és una plataforma online que permet dissenyar i desenvolupar aplicacions per a mòbils Android de manera senzilla i totalment gratuïta. De fet, només és necessari tenir connexió a Internet i una compte de Gmail.

SIMO Educación busca els millors projectes TIC per a l'educació

Convocatòria SIMO Educación 2014
Jul
16
2014
o_tecnica

Tens una idea innovadora per al món educatiu? Fins al 15 de setembre la pots presentar al concurs 15 minutos de gloria i guanyar fins a 3.000 euros.

Mostra i transmet el teu entusiasme pel món digital!

Difusió del concurs ¡Digitalizaté!
Jul
11
2014
o_tecnica

AMETIC anima a estudiants universitaris de l'àmbit tecnològic a fer un vídeo que plasmi la seva passió per la tecnologia i participar al concurs ¡Digitalizaté!. El premi serà poder participar a la XXVIII Trobada de Telecomunicacions i Economia Digital que tindrà lloc a Santander.

5 exemples innovadors al Fab Festival de Barcelona

Imatge del Fab Festival
Jul
11
2014
o_tecnica

Més de 5000 visitants d'una cinquantena de països del món s'han donat cita a Barcelona aquests dies a la desena edició del Fab Lab, la conferència internacional de fabricació digital. Els organitzadors, però, no van voler oblidar-se dels ciutadans i ciutadanes i van organitzar el Fab Festival, una versió més lúdica i apta per a tots els públics.
 

14 dones catalanes es formen en emprenedoria amb Telecentre.org

Emprenedoria femenina: Imatge CC BY-SA 2.0: www.flickr.com/photos/usembassyta/7131937261/
Jul
7
2014
o_tecnica

Emprenedores de Barcelona, Sabadell, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Valls participen en un curs en línia internacional, juntament amb dones llatinoamericanes. La DGTSI i COWOCAT donen suport a aquest grup de dones de diverses maneres.

I Congrés Catalunya Emprèn

I Congrés Catalunya Emprèn
o_tecnica
Data: 16 Juliol 2014 - 08:00  Lloc: Barcelona

El Palau de Congressos de Catalunya acollirà dimecres 16 de juliol, a partir de les 9.00 del matí, el I Congrés Catalunya Emprèn.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure