innovació


Ets Digital? integra l’estratègia digital al teu negoci

Cicle d'activitats "Ets digital" Granollers
Set
2
2015
o_tecnica

Ets digital? organitza aquesta jornada el 16 de setembre i on en Joan Povedano i Joan Jubert tractaran els temes claus per ser “digital” a la teva empresa i/o negoci. Explicaran perquè implementar eines informàtiques o estar presents a les xarxes socials no garantitza l’èxit del públic a Internet (i menys el de vendes).

Jornada i Màster d'Innovació Social

Ago
26
2015
o_tecnica

Per tal de presentar el nou Màster en Innovació Social, on participa el responsable de la Xarxa Punt TIC com a formador, es durà a terme una Jornada d'Innovació Social, el nou de setembre a Sevilla.

3500 estudiants de la UOC aconsegueixen l'acreditació ACTIC

Campanya de publicitat ACTIC
Ago
6
2015
o_tecnica

Un total de 3487 alumnes de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han superat durant aquest curs l'assignatura Competències TIC. D'aquesta manera, han obtingut el certificat mitjà de l'ACTIC, que emet la Generalitat de Catalunya.

Neix la comunitat de pràctiques Crèixer amb Robots

Espai virtual Créixer amb Robots
Jul
15
2015
o_tecnica

Organitzar-se en equip, adoptar diferents rols i intercanviar-los, negociar… són algunes de les habilitats socials que es desenvolupen en els projectes de robòtica educativa. Avui neix una comunitat de pràctiques, amb la intenció d'explorar totes les possibilitats que la robòtica educativa ens ofereix.

Ampliat el termini del concurs "La meva història d'e-participació"

Concurs "La meva història d'e-participació"
Jul
10
2015
o_tecnica

El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs “La meva història d'e-participació”! Hem ampliat el termini fins al 31 de d'agost!

El Teu Parlament presenta la seva aplicació mòbil

Aplicació El teu Parlament
Jul
8
2015
o_tecnica

L’apoderament digital i la creació d’eines contra la desafecció política van motivar el naixement d'El Teu Parlament, que ara presenta la seva APP. La cita és el dia 13 de juliol de 2015 a les 19.00h a Barcelona i es podrà seguir a les xarxes socials a través de l'etiquetat #PresentacióETP.

Educació demà. Connectem talent, reinventem l'educació.

Educació demà.
o_tecnica
Data: 29 Setembre 2015 - 18:00  Lloc: Barcelona

El món està canviant i amb ell l'educació. El nostre país està ple d'exploradors i experimentadors per al canvi educatiu, innovadors que desenvolupen constantment solucions als nous reptes i amb idees creatives que reinventen l'educació. Ets un d'ells? Sabem que ets un motor del canvi.

Convocats els YouFab Global Creative Awards 2015

Convocats els YouFab Global Creative Awards 2015
Jul
6
2015
o_tecnica

La convocatòria, que romandrà oberta fins al 30 de setembre, està dirigida a dissenyadors, creatius, makers i artistes de tot el món que fan ús de les eines de fabricació digital per al desenvolupament de les seves idees creatives.

Ciberàgora 2015: La ciutat intel·ligent a la mida de les persones

Ciberàgora 2015: La ciutat intel·ligent a la mida de les persones
o_tecnica
Data: 09 Juliol 2015 - 09:00  Lloc: Tarragona

La ciutat ha emergit al centre neuràlgic d'un conjunt complex i multidimensional de relacions socials que, mediatitzades per les TIC, generen innovació i creativitat per donar resposta a necessitats i oportunitats de les persones.

Xile acull el primer SparkLab d'Amèrica Llatina

Inauguració d'SparkLab Xile
Jun
19
2015
o_tecnica

S'ha inaugurat el 18 de juny i està situat al districte Huechuraba de Santiago, una regió que aglutina les oficines de grans multinacionals, així com zones de molta vulnerabilitat social.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure