innovació


Cursos Mobile de formació especialitzada 2014

mTalent
Abr
3
2014
o_tecnica

El Pla de formació tecnològica mòbil englobat dins el programa mTalent, en què col·laboren la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mobile World Capital, inclou un conjunt de cursos especialitzats per a professionals TIC dins l’àmbit de les tecnologies mòbils.

Microsoft visita SparkLab Barcelona

SparkLab
Mar
19
2014
o_tecnica

En el marc del Microsoft Education Global Forum que es va celebrar a Barcelona fins al 14 de març representants internacionals de Microsoft van visitar SparkLab Barcelona.

Barcelona, primera iCapital d'Europa

Barcelona
Mar
12
2014
o_tecnica

La ciutat aconsegueix la distinció, per davant de Grenoble i Groningen.

Primer Hackathon CCMA

Hackathon CCMA
o_tecnica
Data: a partir del 02 Mai 2014 - 01:00  Lloc: Barcelona

El repte del Hackathon CCMA és la creació de projectes que vinculin  els dispositius mòbils amb la TV connectada.

Jornada SparkLab de projectes innovadors a l’Ateneu de Fabricació de les Corts

Robot
Mar
5
2014
o_tecnica

En el marc del Mobile World Congress, el dilluns 24 de febrer, es va dur a terme una mostra de projectes socialment innovadors.

12 de març, Jornada de formació tecnològica en el sector Mobile a Girona

Jornada mTalent
Feb
28
2014
dina2013006

Inici: 12 de Març de 2014 - 10:00

El proper 12 de març es durà a terme una nova jornada del programa mTalent, de formació tecnològica en l'àmbit del sector Mobile. La sessió, que es durà a terme a les 10.00 hores a l'Aula Magna de la Fundació Casa de Cultura de Girona (Pl. Hospital, 6), serà organitzada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

Premi Emprenedors de la Fundació Everis

Premi Emprenedors de la Fundació Everis
Feb
21
2014
o_tecnica

La Fundació Everis llança la XIII convocatòria del Premi Emprenedors, que atorgarà a aquell projecte empresarial que la seva proposada tingui com a objectiu l'explotació d'una innovació tecnològica, de gestió, social o ambiental, en alguna d'aquestes categories: “Tecnologies de la informació i economia digital”, “Biotecnologia i salut” i “Tecnologies industrials o energètiques”.

Els llocs de treball digitals, eix de la Get Online Week 2014

Get Online Week 2012 a un telecentre espanyol
Feb
18
2014
o_tecnica

Del 24 al 30 de març de 2014 es desenvoluparà la Get Online Week, campanya d'apoderament digital per impulsar l'ocupació, la formació en competències digitals, la certificació i els llocs de treball digitals arreu d'Europa.

Debat "Open Government: Governança en el segle XXI"

Fundació Telefònica
Feb
11
2014
admin

Fundació Telefònica, juntament amb el Mobile World Center, et conviden a la tercera jornada del cicle de debats "Open Government: Transparència, Participació i Col·laboració".

En aquesta ocasió, "Open Government: Governança al segle XXI", s'analitzarà la importància del govern obert des de la perspectiva de les relacions dels ciutadans amb les administracions públiques en l'àmbit local, autonòmic, estatal i europeu.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure