innovació


Ja us podeu inscriure a la VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots

VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
Mai
18
2015
o_tecnica

Ja us vam anunciar que el 4 de juny celebrem la VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots, que ens aproparà a la robòtica educativa i reflexionarà sobre la seva aplicació als centres penitenciaris. Ara ja podeu consultar el programa i inscriure-us-hi!

Formació de formadors per oferir eines a autònoms i emprenedors

Formació de formadors en Opneshopen i Billage
Mai
11
2015
o_tecnica

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació ofereix als dinamitzadors/ores que treballen als seus punts amb autònoms i emprenedors la possibilitat de formar-se en dues eines de gestió de petits negocis i botiga online.

Comparteix la teva història d'e-participació!

Quina és la teva història d'e-participació?
Mai
11
2015
o_tecnica

El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs “La meva història d'e-participació”!

El Citilab engega un taller per desenvolupar projectes d’innovació

Un grup de treball al Citilab
Mai
6
2015
o_tecnica

El 14 de maig comença al Citilab un taller gratuït perquè els participants treballin competències d'innovació incorporant tecnologies de tendència amb la finalitat de construir projectes d'innovació col·laboratius.

Guia de l'e-participació, amb eines per poder incidir en la política europea

La teva veu a Europa
Abr
27
2015
o_tecnica

Dinamitzadors i dinamitzadores, voleu fomentar l'e-participació als vostres Punt TIC? El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) us ofereix una guia que explica què és, com es promou en el marc de la Unió Europea i com fer servir algunes eines existents.

Guia sobre el reconeixement professional dels dinamitzadors

Portada de la guia sobre el reconeixement professional dels dinamitzadors
Abr
24
2015
o_tecnica

Telecentre Europe ha publicat una guia adreçada als seus membres i altres organitzacions que puguin estar interessades sobre el reconeixement professional i desenvolupament de les persones dinamitzadores.

Més de 50 mil persones van participar a la Get Online Week

Joves alemanys coneixent Yourock a la Get Online Week
Abr
17
2015
o_tecnica

Després de portar a terme una ambiciosa campanya arriba el moment de fer balanç. Des de Telecentre-Europe es mostren satisfets amb l'àmplia participació a la Get Online Week, Setmana Europea de les Competències Digitals, que del 23 al 29 de març va mobilitzar més de 50 mil persones de 25 països europeus.

Reserva't el 7 de maig per a la jornada de l'e-participació europea!

Logotip del projecte Enabling European e-Participation
Abr
9
2015
dina5078

Vols conèixer les eines de participació online que tens al teu abast per incidir en la política europea? El 7 de maig el Teb organitza, en el marc d'un projecte europeu, una jornada sobre participació online.

Guanyadors del Hackathon CampusInWatch15 Barcelona

Guanyadors
Mar
4
2015
o_tecnica

Ha resultat guanyador el projecte "Ukko - health", un sistema de gestió i control de gent gran i/o amb alt grau de dependència.

Hackathon CampusInWatch15 Barcelona

Hackathon CampusInWatch15
o_tecnica
Data: a partir del 20 Febrer 2015 - 17:00  Lloc: Barcelona

Amb aquest Hackathon, Global InDevices vol promoure la generació de startups, de manera cooperativa amb empreses, universitats, entitats públiques i ciutadans en general, per innovar amb el desenvolupament de noves eines tecnològiques de mobilitat en el camp de la sal

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure