innovació


Presentació dels prototips del projecte GIR-Innova

Participants del Gir-innova
Jul
23
2015
o_tecnica

El passat dilluns 13 de juliol, l’auditori de l’edifici de la Generalitat a Girona va acollir la sessió de presentació dels prototips de les idees sobre les que han estat treballant els equips d’innovadors i innovadores de la comunitat GIR-Innova Canal Innovació.

Neix la comunitat de pràctiques Crèixer amb Robots

Espai virtual Créixer amb Robots
Jul
15
2015
o_tecnica

Organitzar-se en equip, adoptar diferents rols i intercanviar-los, negociar… són algunes de les habilitats socials que es desenvolupen en els projectes de robòtica educativa. Avui neix una comunitat de pràctiques, amb la intenció d'explorar totes les possibilitats que la robòtica educativa ens ofereix.

Ampliat el termini del concurs "La meva història d'e-participació"

Concurs "La meva història d'e-participació"
Jul
10
2015
o_tecnica

El projecte Enabling European e-Participation (Facilitant l’e-Participació Europea) busca e-ciutadans actius que vulguin compartir la seva experiència d'e-participació. N'ets un? Doncs, participa al Concurs “La meva història d'e-participació”! Hem ampliat el termini fins al 31 de d'agost!

El Teu Parlament presenta la seva aplicació mòbil

Aplicació El teu Parlament
Jul
8
2015
o_tecnica

L’apoderament digital i la creació d’eines contra la desafecció política van motivar el naixement d'El Teu Parlament, que ara presenta la seva APP. La cita és el dia 13 de juliol de 2015 a les 19.00h a Barcelona i es podrà seguir a les xarxes socials a través de l'etiquetat #PresentacióETP.

Convocats els YouFab Global Creative Awards 2015

Convocats els YouFab Global Creative Awards 2015
Jul
6
2015
o_tecnica

La convocatòria, que romandrà oberta fins al 30 de setembre, està dirigida a dissenyadors, creatius, makers i artistes de tot el món que fan ús de les eines de fabricació digital per al desenvolupament de les seves idees creatives.

Ciberàgora 2015: La ciutat intel·ligent a la mida de les persones

Ciberàgora 2015: La ciutat intel·ligent a la mida de les persones
o_tecnica
Data: 09 Juliol 2015 - 09:00  Lloc: Tarragona

La ciutat ha emergit al centre neuràlgic d'un conjunt complex i multidimensional de relacions socials que, mediatitzades per les TIC, generen innovació i creativitat per donar resposta a necessitats i oportunitats de les persones.

Xile acull el primer SparkLab d'Amèrica Llatina

Inauguració d'SparkLab Xile
Jun
19
2015
o_tecnica

S'ha inaugurat el 18 de juny i està situat al districte Huechuraba de Santiago, una regió que aglutina les oficines de grans multinacionals, així com zones de molta vulnerabilitat social.

La plataforma eBiblio, nou servei de préstec de llibres digitals

La plataforma eBiblio per al préstec de llibres digitals, el nou servei per als usuaris de les biblioteques
Jun
16
2015
dina63

El proper 17 de juny a les 18.00 hores a la biblioteca de Cambrils es farà la primera sessió de formació en la nova plataforma digital.

Intel·ligència Artificial & Big Data

Intel·ligència Artificial & Big Data
o_tecnica
Data: 18 Juny 2015 - 19:00  Lloc: Barcelona

La conferència sobre Intel·ligència Artificial i Big Data tindrà lloc dijous 18 de juny, a l'Auditori Cibernàrium de Barcelona Growth Center. La Dra.

La Jornada #RoboTICiPresó en imatges, vídeo i xarxes socials

Pau Nin a la VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
Jun
8
2015
o_tecnica

Dijous passat, 4 de juny, vam poder conèixer de prop la robòtica educativa i vam reflexionar sobre les possibilitats que ofereix per aplicar-la a l'àmbit penitenciari i comunitari. Vaser a la "VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots". Us expliquem com va anar!

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure