participació


Més de 50 mil persones van participar a la Get Online Week

Joves alemanys coneixent Yourock a la Get Online Week
Abr
17
2015
o_tecnica

Després de portar a terme una ambiciosa campanya arriba el moment de fer balanç. Des de Telecentre-Europe es mostren satisfets amb l'àmplia participació a la Get Online Week, Setmana Europea de les Competències Digitals, que del 23 al 29 de març va mobilitzar més de 50 mil persones de 25 països europeus.

Pascal Cousseran, un dels membres destacats de la comunitat de Telecentre.org

El "top 5" dels membres de la comunitat en castellà de Telecentre.org. Imatge de Telecentre.org
Des
3
2014
o_tecnica

En el marc del seu 5è aniversari Telecentre.org ha volgut fer una especial menció als membres de la comunitat que han estat més actius últimament i que han destacat per contribuir i compartir contingut.

Voleu sortir al vídeo del 5è aniversari de Telecentre.org?

Logotip de la Fundació Telecentre.org
Nov
10
2014
o_tecnica

La Fundació Telecentre.org celebrarà el seu 5è aniversari amb diferents iniciatives. Una d'elles serà un vídeo que recopili les principals accions realitzades en les diferents regions del món en què té presència.

Spark 2013 escalfa motors amb un diàleg sobre govern obert

Logotip de Guadalinfo
Abr
4
2013
o_tecnica

Avui, 4 d'abril, el Consorcio Fernando de los Ríos organitza el diàleg obert “Ciudadanía, Participación y Gobierno Abierto. People & Open Government Coffee”, que s'emetrà en directe per streaming. Aquesta sessió s'emmarc dins els actes previs al Spark 2013, IV Fòrum Global de Telecentres, que tindrà lloc el 28 i 29 de maig a Granada.

Participareu a Get Online Week? Formeu part del seu mapa!

Mapa de participants de Get Online Week 2013
Mar
18
2013
o_tecnica

Del 18 al 24 de març se celebra la campanya Get Online Week, que enguany se centra en fomentar les competències TIC i els estudis en noves tecnologies entre els i les joves, per tal de facilitar l'ocupabilitat juvenil. Si al vostre Punt TIC organitzeu alguna activitat en el marc d'aquesta iniciativa, no oblideu afegir-vos al comptador de participants!

Expliqueu-nos la vostra història

Equip_tècnic_preparat_per_enregistrar_reportatges
Gen
3
2012
o_tecnica

L'equip de continguts de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC treballa a hores d'ara en noves notícies, entrevistes i reportatges que publicarem en aquest portal, però us volem convidar a participar-hi.

Els Punt TIC de Conca de Barberà volen conèixer l'opinió dels participants

Imatge per fer difusió del qüestionari "Digues la teva"
Nov
25
2011
o_tecnica

Abans de tancar la planificació de cursos per al proper semestre Gener - Juny 2012 els Punt TIC de la Conca de Barberà volen saber quins són els cursos que més interessen als i a les participants dels punts. Han creat un petit qüestionari en línia per recollir opinions.

Col·labora amb la guia per a professionals TIC de l’administració

Imatge d'una mà femenina utilitzant un ratolí
Ago
30
2011
o_tecnica

Aquest document es basarà en una primera fase d’investigació sobre l’ús dels social media a l’administració, creant així una eina útil i pràctica que parteixi d’una investigació qualitativa i quantitativa amb els principals actors implicats. Col·labora-hi!

II Simposi d'Innovació Educativa INNED2

Logotip INNED2
o_tecnica
Data: a partir del 25 Novembre 2011 - 09:00  Lloc: Barcelona

El grup EMA (Entorns i Materials per a l’Aprenentatge) de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona organitza aquesta segona edició d'INNED2, simposi pensat i creat com a punt de connexió entre la recerca educativa i les experièncie

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure