participació


Spark 2013 escalfa motors amb un diàleg sobre govern obert

Logotip de Guadalinfo
Abr
4
2013
o_tecnica

Avui, 4 d'abril, el Consorcio Fernando de los Ríos organitza el diàleg obert “Ciudadanía, Participación y Gobierno Abierto. People & Open Government Coffee”, que s'emetrà en directe per streaming. Aquesta sessió s'emmarc dins els actes previs al Spark 2013, IV Fòrum Global de Telecentres, que tindrà lloc el 28 i 29 de maig a Granada.

Participareu a Get Online Week? Formeu part del seu mapa!

Mapa de participants de Get Online Week 2013
Mar
18
2013
o_tecnica

Del 18 al 24 de març se celebra la campanya Get Online Week, que enguany se centra en fomentar les competències TIC i els estudis en noves tecnologies entre els i les joves, per tal de facilitar l'ocupabilitat juvenil. Si al vostre Punt TIC organitzeu alguna activitat en el marc d'aquesta iniciativa, no oblideu afegir-vos al comptador de participants!

Expliqueu-nos la vostra història

Equip_tècnic_preparat_per_enregistrar_reportatges
Gen
3
2012
o_tecnica

L'equip de continguts de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC treballa a hores d'ara en noves notícies, entrevistes i reportatges que publicarem en aquest portal, però us volem convidar a participar-hi.

Els Punt TIC de Conca de Barberà volen conèixer l'opinió dels participants

Imatge per fer difusió del qüestionari "Digues la teva"
Nov
25
2011
o_tecnica

Abans de tancar la planificació de cursos per al proper semestre Gener - Juny 2012 els Punt TIC de la Conca de Barberà volen saber quins són els cursos que més interessen als i a les participants dels punts. Han creat un petit qüestionari en línia per recollir opinions.

Col·labora amb la guia per a professionals TIC de l’administració

Imatge d'una mà femenina utilitzant un ratolí
Ago
30
2011
o_tecnica

Aquest document es basarà en una primera fase d’investigació sobre l’ús dels social media a l’administració, creant així una eina útil i pràctica que parteixi d’una investigació qualitativa i quantitativa amb els principals actors implicats. Col·labora-hi!

II Simposi d'Innovació Educativa INNED2

Logotip INNED2
o_tecnica
Data: a partir del 25 Novembre 2011 - 09:00  Lloc: Barcelona

El grup EMA (Entorns i Materials per a l’Aprenentatge) de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona organitza aquesta segona edició d'INNED2, simposi pensat i creat com a punt de connexió entre la recerca educativa i les experièncie

Voleu presentar una experiència educativa a l'INNED2?

Logotip INNED2
Jul
21
2011
o_tecnica

El II Simposi d’Innovació Educativa INNED2 tindrà lloc el 25 i 26 de novembre, a Barcelona. Fins a l'11 de setembre s'hi podrà presentar la documentació per tal de poder participar-hi explicant una experiència educativa.

Reportatge sobre "El mur de Sant Joan"

El mur de Sant Joan
Jun
27
2011
o_tecnica

El mur de Sant Joan és una paret virtual on es poden afegir notes, fotografies i vídeos que es volen compartir amb la resta de la xarxa. Amb motiu de la tradicional revetlla s'han donat a conèixer missatges, receptes i rituals de bona sort per encomanar-se a les bruixes durant el solstici d’estiu.

FaceCoop.org, xarxa social solidària

Logotip de la xarxa social solidària faceCoop.org
Mai
17
2011
o_tecnica

FaceCoop.org és una xarxa social especialitzada en solidaritat, cooperació i participació que vol esdevenir un punt de trobada per a totes aquelles persones interessades en aquests temes i que volen generar un canvi social.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure