infants


El MOB es suma a la CodeWeek amb un taller d'Scratch

Nens programant amb Scratch. Foto per: Coderdojo Brianza. Font: Flickr.
Set
22
2015
o_tecnica

El centre de coworking Makers of Barcelona i Scratch Barcelona es sumen a la CodeWeek! Per celebrar la setmana del codi, han preparat un taller gratuït d'Scratch adreçats a nens i nenes de 8 a 12 anys. www.scratchbarcelona.com/

Sant Feliu Innova s'apunta a la Hour Of Code i ensenya a programar als més petits

Hour of Code a Sant Feliu Innova
Des
23
2014
o_tecnica

L'activitat va comptar amb l'assistència de 13 nens i nenes amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys. Hi van treballar conceptes de programació de videojocs, instruccions i llenguatge javascript mentre jugaven a Angry Birds, en definitiva, adaptar els llenguatges de programació als més petits.

Al desembre, aposteu per la seguretat a la xarxa!

Calendari de desembre 2014 amb recursos de seguretat
Des
1
2014
o_tecnica

Comencem desembre amb una nova campanya Punt TIC. Per acabar bé l'any, ens centrarem en la seguretat amb les TIC i Internet. Us proposem recursos, vídeos, eines, portals web, jocs... que us podran ajudar a treballar la seguretat als vostres punts!

Avantatges d'ensenyar programació als més petits

Infants utilitzant iPad a l'aula. Imatge del reportatge d'eldiario.es
Oct
27
2014
o_tecnica

En el marc de la campanya Codifica't de Punt TIC, us oferim un recull de reportatges i articles sobre com s'estan apropant la programació, el codi, la robòtica, el disseny d'aplicacions, etc. als infants i joves.

Casal d'Estiu Fab Kids, per educar a través del joc i l'experimentació

Fab Kids, del 2 al 8 de juliol a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts
Jun
26
2014
o_tecnica

Fabricar un robot, construir un skate o fer impressions 3D són algunes de les activitats que els joves poden aprendre aquest estiu al Fab Kids.

L'Òmnia de Viladecans va al teatre!

Espectacle de titelles "La Sireneta" de la companyia Festuc Teatre a Atrium Viladecans
Oct
25
2013
dina2010050

Un grup de nens i nenes de l'Òmnia de l'Associació Cultural Gitana de Viladecans han anat al teatre, en el marc d'un projecte socioeducatiu i cultural.

Servei Co-baby a l'espai de coworking Valkiria Hub Space

Servei Co-baby a l'espai de coworking Valkiria Hub Space
Set
4
2013
o_tecnica

El centre de coworking Valkiria Hub Space, situat al Poble Nou, Barcelona, fa una aposta per la conciliació de la vida laboral i familiar i l'educació dels fills i filles de les dones emprenedores amb el nou servei Co-baby, un espai on el nadó estarà protegit, se sentirà estimat i estimulat mentre la seva mare està treballant.

Consells per a pares i mares sobre les amistats a Internet dels seus fills

Consells per a pares i mares sobre les amistats a Internet dels seus fills
Ago
28
2013
o_tecnica

La seguretat dels fills i filles a Internet és una gran preocupació per a alguns pares i mares. Sovint no coneixen com utilitzen els infants l'ordinador i Internet i tenen dificultats en saber com ajudar-los a fer-ne un ús conscient i responsable. CESICAT compta amb diferents materials per guiar-los en aquesta tasca.

Un estiu segur per als infants

Fotograma d'un dels vídeos sobre seguretat a Internet
Ago
21
2013
o_tecnica

L'estiu pot ser un bon moment perquè pares i mares treballin la seguretat a Internet amb els seus fills i filles. CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) ofereix un petit quadern d'estiu amb consells i activitats adreçats als més petits.

Noves aportacions de l'Òmnia de Viladecans al treball comunitari del barri de Ponent

Activitats d'estiu al barri de Ponent de Viladecans
Jul
18
2013
dina2010050

L'Òmnia de l'Associació Cultural Gitana de Viladecans ha creat el nou blog del també nou Casal de barri de Ponent. La creació i estrena del blog s'ha fet coincidint amb l'execució de la segona edició d'un projecte comunitari dirigit als infants i a les famílies del barri: les Activitats d'estiu a Ponent "Adopto el Civisme". El blog ha servit com a eina de participació per als infants i per donar visibilitat al treball de voluntariat i comunitari del projecte.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure