infants


Casal d'Estiu Fab Kids, per educar a través del joc i l'experimentació

Fab Kids, del 2 al 8 de juliol a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts
Jun
26
2014
o_tecnica

Fabricar un robot, construir un skate o fer impressions 3D són algunes de les activitats que els joves poden aprendre aquest estiu al Fab Kids.

L'Òmnia de Viladecans va al teatre!

Espectacle de titelles "La Sireneta" de la companyia Festuc Teatre a Atrium Viladecans
Oct
25
2013
dina2010050

Un grup de nens i nenes de l'Òmnia de l'Associació Cultural Gitana de Viladecans han anat al teatre, en el marc d'un projecte socioeducatiu i cultural.

Servei Co-baby a l'espai de coworking Valkiria Hub Space

Servei Co-baby a l'espai de coworking Valkiria Hub Space
Set
4
2013
o_tecnica

El centre de coworking Valkiria Hub Space, situat al Poble Nou, Barcelona, fa una aposta per la conciliació de la vida laboral i familiar i l'educació dels fills i filles de les dones emprenedores amb el nou servei Co-baby, un espai on el nadó estarà protegit, se sentirà estimat i estimulat mentre la seva mare està treballant.

Consells per a pares i mares sobre les amistats a Internet dels seus fills

Consells per a pares i mares sobre les amistats a Internet dels seus fills
Ago
28
2013
o_tecnica

La seguretat dels fills i filles a Internet és una gran preocupació per a alguns pares i mares. Sovint no coneixen com utilitzen els infants l'ordinador i Internet i tenen dificultats en saber com ajudar-los a fer-ne un ús conscient i responsable. CESICAT compta amb diferents materials per guiar-los en aquesta tasca.

Un estiu segur per als infants

Fotograma d'un dels vídeos sobre seguretat a Internet
Ago
21
2013
o_tecnica

L'estiu pot ser un bon moment perquè pares i mares treballin la seguretat a Internet amb els seus fills i filles. CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) ofereix un petit quadern d'estiu amb consells i activitats adreçats als més petits.

Noves aportacions de l'Òmnia de Viladecans al treball comunitari del barri de Ponent

Activitats d'estiu al barri de Ponent de Viladecans
Jul
18
2013
dina2010050

L'Òmnia de l'Associació Cultural Gitana de Viladecans ha creat el nou blog del també nou Casal de barri de Ponent. La creació i estrena del blog s'ha fet coincidint amb l'execució de la segona edició d'un projecte comunitari dirigit als infants i a les famílies del barri: les Activitats d'estiu a Ponent "Adopto el Civisme". El blog ha servit com a eina de participació per als infants i per donar visibilitat al treball de voluntariat i comunitari del projecte.

Infants de l'Infocentre fan un vídeo sobre la seguretat a Internet

Vídeo sobre la Internet Segura feta pels nens i nenes a l'Infocentre
Jun
10
2013
dina266

El mes de maig ha finalitzat l’activitat extraescolar d'informàtica que es dur a terme a l’Infocentre en conveni en l’AMPA de l’Escola Jaume Balmes. El principal objectiu d’aquesta activitat extraescolar és l’aprenentatge de l’ús de les noves tecnologies per part dels alumnes i ensenyar als nens i nenes que hi participen a fer un bon ús de les TIC.

iSeqüències, joc per treballar dificultats d’aprenentatge i comunicació

iSeqüències, joc per treballar dificultats d’aprenentatge i comunicació
Feb
4
2013
o_tecnica

La Fundació Planeta Imaginario, centre clínic i d’investigació per a infants amb autisme, ha desenvolupat l'aplicació iSeqüències, que ajuda a millorar les habilitats intel·lectuals, verbals, acadèmiques, socials i emocionals dels infants de 0 a 5 anys, tant si pateixen trastorns del desenvolupament com si no.

Drets i responsabilitats en línia, eix del Dia de la Internet Segura

Safer Internet Day 2013
Feb
1
2013
o_tecnica

Enguany el Dia Internacional de la Internet Segura (Safer Internet Day) arriba a la desena edició. Adreçada especialment a infants i joves, se celebrarà dimarts 5 de febrer i posarà l'èmfasi en els drets i les responsabilitats en la navegació, amb el lema "Connecta't amb respecte".

Tecnohivern 2012

Fotografia de Tecnoestiu a Citilab
o_tecnica
Data: a partir del 27 Desembre 2012 - 11:00  Lloc: Cornellà de Llobregat

El Citilab enceta la iniciativa Tecnohivern 2012, que ofereix a nens i nenes l'oportunitat d'endinsar-se en el món de la robòtica, la programació, el modelatge 3D i la realització televisiva. Els tallers es desenvoluparà els dies 27 i 28 de desembre de 2012 i el 2, 3 i 4 de gener de 2013, al Citilab.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure