premis


Convocada la II edició dels Premis a la Innovació Educativa

Convocada la II edició dels Premis a la Innovació Educativa
Ago
22
2014
o_tecnica

El Salón de Tecnología para la Enseñanza ha convocat la segona edició dels premis SIMO Educación. Els guardons reconeixen el treball de professionals, companyies i institucions que afavoreixen el desenvolupament i innovació de les TIC dins del sector educatiu.

Gem-Tech premia la promoció de la igualtat de gènere en el sector TIC

Gem-Tech premia la promoció de la igualtat de gènere en el sector TIC
Ago
12
2014
o_tecnica

La Unió Internacional de Telecomunicacion (UIT) i la ONU Dona convoquen els premis Gem-Tech per a reconèixer la tasca de persones i organitzacions en la incorporació de la igualtat de gènere en les TIC. El termini de presentació de candidatures acaba el 5 de setembre.
 

ITU Telecom World llança el Certamen de Joves Innovadors 2014

ITU
Mai
15
2014
o_tecnica

La ITU ha engegat la quarta edició del seu popular “Certamen de Joves Innovadors” a la recerca de joves pensadors i emprenedors socials tècnics amb talent de tot el món.

La Fundació Telecentre.org és candidata als Premis d'Internet del Dia Mundial d'Internet 2014

Dia internet
Abr
16
2014
o_tecnica

Els Premis d'Internet volen reconèixer aquelles iniciatives, persones o organitzacions que més han destacat, durant l'any previ al seu lliurament, en el bon ús d'Internet i les noves Tecnologies.

Primer Hackathon CCMA

Hackathon CCMA
o_tecnica
Data: a partir del 02 Mai 2014 - 01:00  Lloc: Barcelona

El repte del Hackathon CCMA és la creació de projectes que vinculin  els dispositius mòbils amb la TV connectada.

Oberta la convocatòria dels II Premis APPC - La Muntanyeta

II Premis APPC
Mar
12
2014
o_tecnica

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona convoca la segona edició dels premis APPC – La Muntanyeta, que es van lliurar per primer cop l'any passat, en motiu del 35è aniversari, i que en aquesta segona edició s'entregaran durant un acte que se celebrarà al mes de maig a la ciutat de Tarragona.

Premi Emprenedors de la Fundació Everis

Premi Emprenedors de la Fundació Everis
Feb
21
2014
o_tecnica

La Fundació Everis llança la XIII convocatòria del Premi Emprenedors, que atorgarà a aquell projecte empresarial que la seva proposada tingui com a objectiu l'explotació d'una innovació tecnològica, de gestió, social o ambiental, en alguna d'aquestes categories: “Tecnologies de la informació i economia digital”, “Biotecnologia i salut” i “Tecnologies industrials o energètiques”.

En marxa els Mobile Learning Awards 2014

Programa mSchools
Des
12
2013
o_tecnica

Aquesta nova edició proposa un repte tant a l'alumnat com al professorat. Els primers hi poden presentar amb una narració audiovisual i els segons amb experiències innovadores d’ús educatiu dels dispositius mòbils. La convocatòria estarà oberta fins al 21 de gener de 2014.

Premis Fundetec 2013

Logotip Fundetec
Nov
22
2013
o_tecnica

La novena edició dels Premis Fundetec, a més de seguir reconeixent la tasca d'iniciatives destinades a augmentar la penetració i l'ús de les TIC, contemplarà també projectes enfocats a millorar o diversificar l'experiència d'ús del ciutadà respecte a aquestes eines, així com a fomentar l'ocupació a través d'elles. Termini: 13/12/2013.

4a edició dels Premis Sabadell, Ciutat Emprenedora

4a edició dels Premis Sabadell, Ciutat Emprenedora
Oct
15
2013
o_tecnica

Impulsar la cultura emprenedora local i l’activitat econòmica, així com destacar aquelles iniciatives sorgides des de l’àmbit universitari són els objectius dels Premis Sabadell, Ciutat Emprenedora.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure