premis


ITU Telecom World llança el Certamen de Joves Innovadors 2014

ITU
Mai
15
2014
o_tecnica

La ITU ha engegat la quarta edició del seu popular “Certamen de Joves Innovadors” a la recerca de joves pensadors i emprenedors socials tècnics amb talent de tot el món.

La Fundació Telecentre.org és candidata als Premis d'Internet del Dia Mundial d'Internet 2014

Dia internet
Abr
16
2014
o_tecnica

Els Premis d'Internet volen reconèixer aquelles iniciatives, persones o organitzacions que més han destacat, durant l'any previ al seu lliurament, en el bon ús d'Internet i les noves Tecnologies.

Primer Hackathon CCMA

Hackathon CCMA
o_tecnica
Data: a partir del 02 Mai 2014 - 01:00  Lloc: Barcelona

El repte del Hackathon CCMA és la creació de projectes que vinculin  els dispositius mòbils amb la TV connectada.

Oberta la convocatòria dels II Premis APPC - La Muntanyeta

II Premis APPC
Mar
12
2014
o_tecnica

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona convoca la segona edició dels premis APPC – La Muntanyeta, que es van lliurar per primer cop l'any passat, en motiu del 35è aniversari, i que en aquesta segona edició s'entregaran durant un acte que se celebrarà al mes de maig a la ciutat de Tarragona.

Premi Emprenedors de la Fundació Everis

Premi Emprenedors de la Fundació Everis
Feb
21
2014
o_tecnica

La Fundació Everis llança la XIII convocatòria del Premi Emprenedors, que atorgarà a aquell projecte empresarial que la seva proposada tingui com a objectiu l'explotació d'una innovació tecnològica, de gestió, social o ambiental, en alguna d'aquestes categories: “Tecnologies de la informació i economia digital”, “Biotecnologia i salut” i “Tecnologies industrials o energètiques”.

En marxa els Mobile Learning Awards 2014

Programa mSchools
Des
12
2013
o_tecnica

Aquesta nova edició proposa un repte tant a l'alumnat com al professorat. Els primers hi poden presentar amb una narració audiovisual i els segons amb experiències innovadores d’ús educatiu dels dispositius mòbils. La convocatòria estarà oberta fins al 21 de gener de 2014.

Premis Fundetec 2013

Logotip Fundetec
Nov
22
2013
o_tecnica

La novena edició dels Premis Fundetec, a més de seguir reconeixent la tasca d'iniciatives destinades a augmentar la penetració i l'ús de les TIC, contemplarà també projectes enfocats a millorar o diversificar l'experiència d'ús del ciutadà respecte a aquestes eines, així com a fomentar l'ocupació a través d'elles. Termini: 13/12/2013.

4a edició dels Premis Sabadell, Ciutat Emprenedora

4a edició dels Premis Sabadell, Ciutat Emprenedora
Oct
15
2013
o_tecnica

Impulsar la cultura emprenedora local i l’activitat econòmica, així com destacar aquelles iniciatives sorgides des de l’àmbit universitari són els objectius dels Premis Sabadell, Ciutat Emprenedora.

Premis Apps de la Fundació Telefónica

Premis Apps de la Fundació Telefónica
Oct
14
2013
o_tecnica

Si tens entre 18 i 25 anys i coneixements bàsics d'HTML 5 i JavaScript, la Fundación Telefónica et convida a participar als Premis Apps creant una aplicació per a dispositius mòbils amb Firefox OS. La inscripció és oberta fins al 20 d'octubre.

Premis blogs Catalunya 2013

Imatge del lliurament dels premis
Set
30
2013
o_tecnica

El passat dissabte 28 de setembre va tenir lloc, al Teatre Auditori de Granollers, la cerimònia de lliurament de la sisena edició dels Premis Blogs Catalunya.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure