joves


Més de 50 mil persones van participar a la Get Online Week

Joves alemanys coneixent Yourock a la Get Online Week
Abr
17
2015
o_tecnica

Després de portar a terme una ambiciosa campanya arriba el moment de fer balanç. Des de Telecentre-Europe es mostren satisfets amb l'àmplia participació a la Get Online Week, Setmana Europea de les Competències Digitals, que del 23 al 29 de març va mobilitzar més de 50 mil persones de 25 països europeus.

Sessió informativa del projecte Fit4jobs

Logotip del projecte europeu Fit4jobs
o_tecnica
Data: 21 Abril 2015 - 09:00  Lloc: Barcelona

Dimarts 21 d'abril tindrà lloc una sessió informativa sobre la formació que ofereix la Xarxa Punt TIC, en el marc del projecte europeu Fit4jobs, a joves interessats en treballar al món de la tecnologia. Si tens entre 18 i 30 anys vine a informar-te'n!

Ets jove i vols treballar en l'àmbit de les TIC? Forma't amb Fit4jobs!

El projecte europeu Fit4jobs busca joves interessats/des en treballar a l'àmbit de les TIC
Abr
14
2015
o_tecnica

Dimarts 21 d'abril tindrà lloc una sessió informativa sobre la formació que ofereix la Xarxa Punt TIC, en el marc del projecte europeu Fit4jobs, a joves interessats en treballar al món de la tecnologia. Si tens entre 18 i 30 anys vine a informar-te'n!

Coaching per ajudar els/les joves en el procés de recerca de feina

Part del cartell de la tercera edició del curs "Competències: coaching per Joves"
Abr
13
2015
o_tecnica

L'Ateneu del Clot acollirà a partir del 20 d'abril la tercera edició del curs "Competències: coaching per a joves". La inscripció és gratuïta i es pot realitzar fins al 15 d'abril.

Sabeu què és l'aprenentatge en xarxa? Corey Wittig ens ho explica!

Corey Wittig. Font: http://remakelearning.org/person/wittig-corey
Abr
13
2015
o_tecnica

L'especialista en aprenentatge digital i cap del programa The Labs de la Biblioteca Carnegie de Pittsburgh, Corey Wittig, oferirà demà, dimarts 14 d'abril, una conferència a l'Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts. Encara queden places disponibles!

Joves, emprenedoria i connectivitat, eixos de l'e-week

e-week 2015, setmana digital a Vic
Abr
10
2015
o_tecnica

Vic acollirà del 13 al 17 d'abril l'onzena edició de la Setmana digital e-week. El programa inclou conferències, taules rodones, diàlegs i networking. L'educació i l'ús que fan de les TIC els/les joves centraran l'atenció de gran part dels actes, però també hi haurà espai per parlar sobre la tecnologia relacionada amb l'emprenedoria i el món de l'empresa.

Formació en competències laborals TIC per a joves

Formació PUE
Mar
13
2015
o_tecnica

Nova convocatòria de cursos oficials de formació subvencionats en l’àmbit del desenvolupament web, administració de bases de dades i programació d’aplicacions mòbils dirigits a joves en situació d’atur.

Campus Smart YUZZ Sant Feliu

Yuzz
o_tecnica
Data: 14 Febrer 2015 - 09:45  Lloc: Sant Feliu de Llobregat

Tens entre 16 i 30 anys? Tens una idea? Vols acabar tenint el teu propi negoci? Et consideres emprenedor/a? Tens propostes per canviar a millor el teu entorn, el teu barri, la nostra ciutat o comarca? Has pensat algun projecte innovador, però no trobes la manera ni el moment de portar-lo a terme?.

Gigi Guizzo: "Hem d'acompanyar els joves a Internet, igual que els ensenyem a anar en bici"

Entrevista a Gigi Guizzo, directora del projecte ICUD
Des
15
2014
o_tecnica

El projecte ICUD (Internet: Creatively Unveiling Discrimination) neix amb l'objectiu d'analitzar com els joves es comporten en l'ús de les xarxes socials i identificar males pràctiques i comportaments. La informació recopilada s'ha convertit en una guia de recursos i consells adreçats tant a adults com joves.

Al desembre, aposteu per la seguretat a la xarxa!

Calendari de desembre 2014 amb recursos de seguretat
Des
1
2014
o_tecnica

Comencem desembre amb una nova campanya Punt TIC. Per acabar bé l'any, ens centrarem en la seguretat amb les TIC i Internet. Us proposem recursos, vídeos, eines, portals web, jocs... que us podran ajudar a treballar la seguretat als vostres punts!

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure