joves


Cursos on line de Networking i Programari Lliure a Sant Boi de Llobregat

Cursos Sant Boi
dina2013006
Data: a partir del 22 Abril 2014  Lloc: Sant Boi de Llobregat

El Servei d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza dos cursos online, de Networking i Programari Lliure, amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels joves d'entre 18 i 30 anys. Els continguts i metodologia de la formació han estat dissenyats pel Punt La Factoria de Can Massallera

Xerrades de Joventut "Hivern 2014" al Pallars Sobirà

Xerrades Joventut Pallàrs Sobirà
Gen
22
2014
dina2013006

Durant el primer trimestre de l'any, el Servei Comarcal de Joventut del Pallars Sobirà organitza les "Xerrades de Joventut. Hivern 2014", un conjunt de tallers i conferències de caràcter gratuït sobre temes d'interès per als joves.

Mentoring per a joves emprenedors/ores

Programa de mentoring per a joves emprenedors/ores
Des
30
2013
o_tecnica

La Fundació Privada per a la Promoció de l’autoocupació de Catalunya CP’AC desenvolupa un programa de suport a l'autoocupació dels joves, basat en la metodologia de la xarxa Youth Business International.

StudentJob, portal de treball per a estudiants

Captura de la portal web StudentJob
Des
2
2013
o_tecnica

Oferir treball i pràctiques en empreses a estudiants, així com ajudar en la recerca del primer treball als nous titulats són els objectius del portal StudentJob. També ofereix treballs d'estiu i altres períodes de vacances.

Mapalaboral.org, orientació laboral per a joves

Captura de pantalla de la plana web Mapalaboral.org
Nov
20
2013
o_tecnica

Mapalaboral.org pretén donar un cop de mà als i a les joves que fan els seus primers passos en el món laboral, tot guiant-los per tal que abans de començar a enviar currículums a la babalà defineixin el seu projecte professional. Pot ser un recurs útil per a dinamitzadors i dinamitzadores que desenvolupin tasques de suport a joves en la recerca de feina.

Llancen una gran coalició per a la creació d'ocupació en l'economia digital

Gran Coalició de la Comissió Europea per a les Ocupacions Digitals
Oct
17
2013
o_tecnica

La Comissió Europea anima empreses, governs i sectors de la formació i l'educació de l'àmbit de les tecnologies digitals a adherir-se a una gran coalició per a la creació de llocs de treball en aquest camp, amb vistes a ocupar els 900.000 llocs de treball vacants en les TIC que està previst que hi haurà a Europa per al 2015.

Els joves catalans fan arribar la seva veu als líders mundials

Trobada de BYND2015 a l'Associació per a Joves Teb
Set
12
2013
o_tecnica

Joves de Sant Feliu, de Móra d'Ebre i del barri del Raval de Barcelona faran arribar la seva veu a les Nacions Unides, a través de la seva participació a la cimera de la joventut BEYOND2015.

Els joves del Teb aporten les seves idees a BYND2015

Trobada de BYND2015 a l'Associació per a Joves Teb
Set
10
2013
dina2013007

Des de l'Òmnia de l'Associació per a Joves Teb hem volgut participar de la cimera de la joventut BYND2015 i és per això que ahir, 9 de setembre, a la tarda vam realitzar una activitat amb el grup de joves entorn aquesta conferència.

Canal de vídeo de "A Internet posa-hi seny"

Part d'un vídeo de "A Internet posa-hi seny"
Set
10
2013
o_tecnica

"A Internet posa-hi seny" és una iniciativa de CESICAT per ajudar a nens i nenes a navegar de forma segura per la xarxa. Compta amb un canal a Youtube, a través del qual difon vídeos amb consells.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure