joves


Campus Smart YUZZ Sant Feliu

Yuzz
o_tecnica
Data: 14 Febrer 2015 - 08:45  Lloc: Sant Feliu de Llobregat

Tens entre 16 i 30 anys? Tens una idea? Vols acabar tenint el teu propi negoci? Et consideres emprenedor/a? Tens propostes per canviar a millor el teu entorn, el teu barri, la nostra ciutat o comarca? Has pensat algun projecte innovador, però no trobes la manera ni el moment de portar-lo a terme?.

Gigi Guizzo: "Hem d'acompanyar els joves a Internet, igual que els ensenyem a anar en bici"

Entrevista a Gigi Guizzo, directora del projecte ICUD
Des
15
2014
o_tecnica

El projecte ICUD (Internet: Creatively Unveiling Discrimination) neix amb l'objectiu d'analitzar com els joves es comporten en l'ús de les xarxes socials i identificar males pràctiques i comportaments. La informació recopilada s'ha convertit en una guia de recursos i consells adreçats tant a adults com joves.

Al desembre, aposteu per la seguretat a la xarxa!

Calendari de desembre 2014 amb recursos de seguretat
Des
1
2014
o_tecnica

Comencem desembre amb una nova campanya Punt TIC. Per acabar bé l'any, ens centrarem en la seguretat amb les TIC i Internet. Us proposem recursos, vídeos, eines, portals web, jocs... que us podran ajudar a treballar la seguretat als vostres punts!

Taller sobre com descobrir i potenciar el talent dels adolescents, a Sort

Taller sobre com descobrir els talents dels adolescents, a Sort
Nov
17
2014
o_tecnica

El Punt TIC del Pallars Sobirà acollirà dissabte 22 de novembre un taller adreçat a educadors/ores, tutors/ores, mares i pares d’adolescents interessats en aprendre a potenciar, ajudar i orientar a alumnes i fills/es en el descobriment de les seves capacitats, fortaleses i talents, fomentant l’autoconeixement, responsabilitat i autoestima.

Fòrum del Talent al TecnoCampus

Fòrum del Talent al TecnoCampus
o_tecnica
Data: 13 Novembre 2014 - 10:00  Lloc: Mataró

El 13 de novembre les aules de l'edifici universitari del TecnoCampus es convertiran en un punt de trobada entre les empreses i alumnes que participen al F

Avantatges d'ensenyar programació als més petits

Infants utilitzant iPad a l'aula. Imatge del reportatge d'eldiario.es
Oct
27
2014
o_tecnica

En el marc de la campanya Codifica't de Punt TIC, us oferim un recull de reportatges i articles sobre com s'estan apropant la programació, el codi, la robòtica, el disseny d'aplicacions, etc. als infants i joves.

Making More Health busca joves amb idees innovadores de salut

Un grup de joves a la convocatòria de Making More Health de 2014
Oct
23
2014
o_tecnica

Ashoka Emprenedores Sociales i Boehringer Ingelheim obren la convocatòria Making More Health 2015 per identificar, dins l'Estat espanyol, 10 projectes innovadors en l'àmbit de la salut integral, liderats per joves entre 16 i 24 anys.

Mobilitza't Mobile, formació per a joves en el sector Mobile

Programa Mobilitza't Mobile
Oct
17
2014
o_tecnica

Ja és en marxa la segona edició del programa Mobilitza't Mobile. Si ets jove, et fascina la tecnologia i vols treballar en un sector innovador i de futur aquesta és la teva oportunitat!

No som la generació perduda

Campanya de difusió de YouRock
Set
17
2014
o_tecnica

Aquest és el lema de la campanya de comunicació de la xarxa social laboral per a joves YouRock. Ha funcionat en fase beta durant uns mesos i ara ja funciona a ple rendiment en 15 idiomes.

Dues plataformes web per a joves que busquen feina

Testejant YouRock a Berlin. Imatge de la pàgina de Facebook YouRock.Jobs
Set
5
2014
o_tecnica

Ets jove i cerques feina? El mes de setembre és una bona època per fer-ho. Et proposem dues plataformes que et poden ajudar: Mapalaboral i YouRock.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure