Punt TIC


Cloenda del programa Yuzz i presentació del nou espai de coworking, a Sant Feliu

Guanyadors del concurs Yuzz Sant Feliu amb els participants a la jornada
Jul
5
2013
dina2009013

El cap del servei de Societat de Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el sr. Ricard Faura, participa en l'acte de cloenda del programa Yuzz 2012/2013 i presentació del nou espai de coworking a Sant Feliu de Llobregat, ubicat al Punt TIC de la Torre del Roser.

Actes del Dia D'Internet a elCanal

Logotip Dia d'Internet
Mai
14
2012
dina2009129

El proper dijous, 17 de maig, es celebra arreu del món el Dia d'Internet. Per commemorar la jornada, el Punt TIC elCanal ha dedicat tres tallers a conèixer utilitats i serveis que ens ofereix el web.

La Fundació Telecentre.org coneix la Xarxa Punt TIC - Òmnia

Trobada_Mundial_de_Telecentre.org
Abr
2
2012
o_tecnica

La Fundació internacional Telecentre.org ha mantingut una reunió amb dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC - Òmnia prèvia a la trobada mundial de telecentres celebrada a Sant Boi de Llobregat.

Els joves, protagonistes de la Setmana Europea de les Competències Digitals

Jove_participant_a_l'aula_de_reforç_escolar_de_l'Òmnia_Verdum
Mar
26
2012
o_tecnica

Els joves coneguts com a nadius digitals, per haver nascut a l'era d'Internet, conviuen amb les TIC amb la mirada posada en una constant millora de les seves competències digitals. La Comissió Europea promou aquesta setmana diverses activitats per tal de fomentar aquestes habilitats.

Ester Collado rep el premi europeu com a millor dinamitzadora

Ester Collado rep el premi europeu com a millor dinamitzadora
Mar
12
2012
o_tecnica

La responsable del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell, Ester Collado, ha rebut el premi europeu del concurs "100 dinamitzadores excel·lents" que atorga la fundació internacional Telecentre.org.

Tallers TIC de març a elCanal

Cursos a elCanal
Mar
5
2012
dina2009129

El Punt TIC elCanal reprèn durant el mes de març els tallers de noves tecnologies. Durant aquest mes, les sessions se centraran en aplicacions bàsiques i d'altres que ens poden ajudar a gestionar millor la nostra tasca a Internet, tant si és per estudis, treball o recerca de feina. També hem dedicat dues sessions a les xarxes socials amb dos tallers de Twitter i Facebook.

Selecció de vídeos de la temporada 2011

Control tècnic de la presentació de l'Actic
Jul
25
2011
o_tecnica

En el decurs d'aquest any 2011, s'han publicat en aquest web un total de 28 vídeos sobre temàtiques diferents sempre relacionades amb les TIC i les activitats que es realitzen arreu de Catalunya. Aquests reportatges han estat afegits en blocs i pàgines web i també compartits amb altres usuaris a través de xarxes com Twitter o Facebook.

Renovació del Punt TIC de Balsareny

Imatge del Punt TIC de Balsareny
Gen
21
2011
dina36

El Punt TIC de Balsareny ha rebut una subvenció de renovació, gràcies a la qual s'hi han pogut insta·lar noves estacions de treball.

Renovació i creació de Punt TIC

Logo_DGAP
Mai
26
2010
o_tecnica

El Departament de Governació obre una convocatòria per a renovar equipaments obsolets dels Punt TIC i per a crear nous Punt TIC. Termini: 1 mes.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure