telecentres


Jornada E-Coop: Espais de connexió i innovació social

Logotip E-Coop
o_tecnica
Data: 15 Juliol 2014 - 09:05  Lloc: Barcelona

Durant els darrers dos anys i mig el projecte europeu E-coop ha estat reflexionant entorn a quins podrien ser els trets dels nous espais digitals públics a nivell europeu.

La infografia dels telecentres, ara en castellà

Infografia sobre telecentres en castellà
Jul
15
2013
o_tecnica

Telecentre.org va publicar el mes de maig una infografia sobre què són i què fan els telecentres. La primera versió estava en anglès, però ara ja és disponible en castellà, francès, àrab i rus. Aviat, també la tindrem en català!

Debat sobre la sostenibilitat i el futur dels telecentres

Webinar sobre la sostenibilitat i el futur dels telecentres
Jun
12
2013
o_tecnica

Divendres 14 de juny, a les 13.00 hores, responsables de diferents xarxes de telecentres participaran en un seminari que s'emetrà per Internet. Debatran sobre models de sostenibilitat dels telecentres.

Com podem seguir l'Spark13?

Logotip de l'Spark 2013
Mai
28
2013
o_tecnica

Si no heu pogut anar a Granada, però voleu saber tot el que passa al 4t Fòrum Mundial de Telecentres Spark 2013, el podeu seguir en directe per streaming. La trobada es desenvoluparà avui i demà, 28 i 20 de maig.

Una infografia per explicar què són els telecentres

Part de la infografia sobre què són els telecentres de Telecentre.oreg
Mai
9
2013
o_tecnica

Segur que sovint us toca explicar què és i què es fa a un telecentre. La Fundació Telecentre.org ha creat una infografia que us ajudarà en aquesta tasca. Ofereix una breu introducció als telecentres i les xarxes de telecentres i explica la seva influència en la comunitat.

Persones, innovació i sostenibilitat, eixos de l'Spark 2013

Spark 2013, 4t Fòrum Mundial de Telecentres
Mai
8
2013
o_tecnica

Més de 1300 persones es donaran cita a l'Spark, 4t Fòrum Mundial de Telecentres, que tindrà lloc el 28 i 29 de maig a Granada. La inscripció és gratuïta i ja es pot realitzar a través de la plana web de la trobada.

Innovació i ocupabilitat, a l'11a trobada de xarxes de telecentres

11a trobada de xarxes de telecentres
Mar
11
2013
o_tecnica

Amb la crisi com teló de fons i les ganes d'innovar i compartir com motivació, les xarxes de telecentres de l'Estat espanyol es trobaran a Tudela, Navarra, el 14 i 15 de març. El primer dia es realitzarà l'Assemblea Ordinària de l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros i el segon l'11a trobada de les xarxes de telecentres, amb el lema “L'economia digital com element tractor del territori”.

Trobada de dones blocaires de Lleida

Trobada de dones blocaires de Lleida
Mar
8
2013
telecentreslleida

La tinenta d’alcalde, Montse Mínguez, i la regidora de Cooperació, Drets Civils i Igualtat, Maria Rosa Ball, han participat aquesta tarda en la trobada de dones blocaires que, organitzada des de l’Ajuntament de Lleida, ha tingut lloc al bar UN de Lleida.

2012, un any de reinvenció per a Telecentre.org

Logotip de Telecentre.org
Mar
6
2013
o_tecnica

La Fundació Telecentre.org ha donat a conèixer el seu informe anual del 2012, any en què ha celebrat el seu tercer aniversari i ha fet un procés de reinvenció, tot establint una nova missió, visió i nous objectius.

Trobada entre les xarxes de telecentres i el Mobile World Capital

Els responsables de les xarxes de telecentres es troben amb el director de Mobile World Capital
Feb
28
2013
o_tecnica

Barcelona serà fins 2018 la capital mundial de la mobilitat. Això no només significa que seguirà acollint el Mobile World Congress. El Mobile World Capital es tracta d'una estratègia transversal que implica a empreses, administració, ciutadania i universitats.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure