bloc


En marxa la nova edició dels Premis Blogs Catalunya

Logotip dels Premis Blogs Catalunya 2013
Mai
16
2013
o_tecnica

Granollers va acollir el passat dilluns 13 de maig la presentació dels Premis Blogs Catalunya 2013. Aquell mateix dia es va obrir el període d'inscripció de blogs, que romandrà obert fins al 30 de juny.

Neix l'Acadèmia El Caparazón, de la mà de Dolors Reig

Acadèmia El Caparazón
Feb
13
2013
o_tecnica

Dolors Reig, psicòloga social, professora i consultora TIC, gestiona des de l'any 2007 el bloc El Caparazón, on parla d'Internet, creativitat, innovació, educació 2.0, etc. Ara, dóna un pas més amb la creació de l'Acadèmia El Caparazón, a través de la qual s'impartiran cursos en línia sobre creativitat, social media, gamificació o màrqueting de continguts entre altres.

Mozilla.cat busca col·laboradors per escriure articles

Mozilla en català
Gen
23
2013
o_tecnica

L'univers Mozilla va creixent dia rere dia i el bloc de la comunitat catalana de Mozilla té cada cop més feina per fer-se ressò de les novetats sobre aplicacions, activitats i campanyes. Per això, busca persones voluntàries disposades a col·laborar-hi redactant continguts i mantenir així Mozilla.cat viu i actiu.

Trobada de blocaires culturals #expoateneus

Catalunya, terra d
o_tecnica
Data: 18 Gener 2013 - 18:00  Lloc: Barcelona

Els i les blocaires del sector cultural tenen una cita el proper 18 de gener, a les 17.00 hores, al Museu d'Història de Catalunya.

Com crear un bloc

Imatge amb llicència CC BY-NC-ND 2.0 de la galeria de Flickr de kuribo
dina33
Data: 21 Novembre 2012  Lloc: BAGÀ

Es tracta d'un curs d'inici perquè els usuaris puguin adquirir els coneixements bàsics en la creació d'un bloc.

Blog Action Day, parla a la xarxa del poder del "nosaltres"!

Logotip del Blog Action Day
Oct
10
2012
o_tecnica

Des de l'any 2007 el 15 d'octubre ha esdevingut un dia important per als blocaires compromesos amb les causes socials. És el Blog Action Day o Dia d'Acció Blocaire. Els i les blocaires d'arreu del món realitzen una acció conjunta amb l'objectiu de crear debat al voltant d'un tema social, que enguany és el poder de la ciutadania.

Lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2012

Logotip dels Premis Blocs Catalunya
Oct
8
2012
o_tecnica

La cinquena edició d'aquests premis, convocats per l'associació Stic.cat, han guardonat 31 blocs en diferents categories temàtiques.

 

Intenta guanyar un premi amb el teu bloc!

Logotips del Premi Edublogs i dels Premis Blocs Catalunya
Abr
2
2012
o_tecnica

Tens un bloc? Doncs, t'animem a presentar-te a una d'aquestes dues convocatòries de premis: Si el teu bloc és educatiu pots participar al Premi Espiral Edublogs fins al 20 d'abril; si fas el bloc en català, mira't les bases del Premi Blocs Catalunya, la nova edició ja és en marxa!

Taller: Creació i manteniment de blocs

Logo Blogger
dina5039
Data: a partir del 23 Març 2012 - 20:00  Lloc: El Pont de Suert

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça organitza un taller de creació i manteniment blocs. S'explicaran els conceptes bàsics en la creació i funcionament d’un bloc, coneixement i posada en pràctica amb un dels gestors de bloc més populars, elements extra, estadístiques en les visites i altres opcions.

Premi Espiral Edublogs 2012

Premi Espiral Edublogs 2012
Gen
31
2012
o_tecnica

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, amb la col·laboració d'Educared de la Fundació Telefònica, convoca la sisena edició del Premi Espiral d'Edublogs. El certamen pretén donar visibilitat al treball que es desenvolupa als centres educatius introduint els blocs a l'aula com una eina didàctica.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure