recurs


6 paquets de icones amb codi lliure per a utilitzar als teus projectes web

6 paquets de icones amb codi lliure per a utilitzar als teus projectes web
Ago
21
2014
o_tecnica

Estàs dissenyant una pàgina web o una aplicació mòbil i necessites icones? En aquest recurs et presentem 6 plataformes diferents on podràs trobar gràfics lliures, sense llicències i pels que no cal que paguis!
 

Sobrepantalles.net, la nova web per al civisme digital a Granollers

Logotip SobrePantalles.net
Nov
16
2011
dina7056

L'Ajuntament de Granollers ha posat en marxa un recurs web per a educadors/ores i pares i mares, que fomenta un ús responsable de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Eines 2.0 per a entitats

Icones 2.0
Oct
21
2011
o_tecnica

Xarxanet.org, a través del seu servei d'assessorament informàtic, ens ofereix un recurs sobre les eines 2.0 que poden ser útils per a les entitats sense afany de lucre: Eines 2.0 per a entitats.<

Col·labora amb la guia per a professionals TIC de l’administració

Imatge d'una mà femenina utilitzant un ratolí
Ago
30
2011
o_tecnica

Aquest document es basarà en una primera fase d’investigació sobre l’ús dels social media a l’administració, creant així una eina útil i pràctica que parteixi d’una investigació qualitativa i quantitativa amb els principals actors implicats. Col·labora-hi!

Recursos d'informació, formació i tecnologia per a la promoció econòmica a l’Alta Ribagorça

Imatge genèrica, fletxes superant un obstacle
Ago
30
2011
dina5039

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça posa en marxa un projecte destinat a oferir recursos i serveis per al desenvolupament i la promoció econòmica comarcal. El projecte s'engloba en un marc de mesures de suport, formació i assessorament a la petita i mitjana empresa, societats, treballadors/ores, i també a la mateixa ciutadania.

Informe: Les TIC a les empreses espanyoles 2010

Gen
5
2011
o_tecnica

Informe elaborat per l'Associació de l'Electrònica, Tecnologia de la Infirmació i Telecomunicacions d'Espanya. Es tracta de la desena edició d'aquest informe, on s'analitzen diversos aspecte de l'ús de les TIC a les empreses segons la distribució geogràfica, mida i sector.

Guia Bàsica de Gestió del Punt TIC

Imatge de la portada de la Guia bàsica de gestió
Gen
5
2010
o_tecnica

La Guia Bàsica de Gestió del Punt TIC està adreçada als dinamitzadors i dinamitzadores que acaben de començar o que porten poc temps fent la seva feina. 

Subtitulació de vídeos amb l'eina en línia DotSub

Jul
30
2009
o_tecnica

Dotsub és una eina en línia que permet la transcripció i traducció de vídeos de manera col·laborativa entre totes les persones que utilitzen aquest lloc web; és una manera senzilla de fer més accessibles els nostres multimèdia i d'apropar-nos a altres comunitats lingüístiques.

Nou Tasta’m: jocs educatius i solidaris

Jul
14
2009
odc

L’escola ha acabat i molts infants arriben als Òmnia per jugar una estoneta i divertir-se als espais d’accés lliure i/o dintre de les activitats que munten els casals d’estiu.

Eines per crear videotutorials

Jun
26
2009
o_tecnica

Sovint necessitem explicar com funciona un programari o com donar-se d'alta en un determinat servei web. Una de les maneres és el videotutorial: vídeos on es mostren visualment els passos que s'han de seguir per completar la tasca proposada, amb instruccions, en àudio i/o anotacions.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure