Punt TIC del Solsonès


Presentació de l'Entrepreneurs Weekend, al CEI Solsonès

Entrepreneurs Weekend
o_tecnica
Data: 19 Setembre 2012 - 15:30  Lloc: Solsona

Dimecres 19 de setembre, a les 15:30, es farà la presentació al CEI Solsonès de l’Entrepreneurs Weekend, un esdeveniment d’emprenedoria que tindrà lloc del 5 al 7 d’octubre a Lleida, i que pretén aplegar una cinquantena d’emprenedors/ores per debatre sobre idees o “reptes” de creació d’empresa.

Jornada de networking i contactes efectius per a empreses

Logotip de Catcentral 2.0 Innovació i Talent
o_tecnica
Data: 15 Novembre 2011 - 10:00  Lloc: Solsona

Sota el lema “El treball en equip és el combustible de l’èxit”, el 15 de novembre es realitzarà a Solsona una jornada d’intercanvi entre les empreses del sector agroalimentari, turístic i de serveis dels territoris.

Jornada de networking i contactes efectius per a empreses, a Solsona

Logotip de Catcentral 2.0 Innovació i Talent
Nov
4
2011
o_tecnica

Sota el lema “El treball en equip és el combustible de l’èxit”, el 15 de novembre es realitzarà a Solsona una jornada d’intercanvi entre les empreses del sector agroalimentari, turístic i de serveis dels territoris.

Promoció de la innovació i el talent al Berguedà, Solsonès i Moianès

Logotip de Catcentral 2.0 innovació i talent
Oct
21
2011
o_tecnica

El Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya participar al projecte innovador Catcentral 2.0 innovació i talent, a través del qual es vol retenir el talent al territori i impulsar el creixement empresarial. En el marc d'aquesta iniciativa durant el mes de novembre es realitzaran tres jornades.

Compartint bones pràctiques de conciliació

Foto de la trobada Grundtvig a Livorno
Set
28
2011
o_tecnica

Tècnics del Centre Tecnològic i Forestal de Catañunya (CTFC) van assistir, els dies 24 i 25 de setembre, a la tercera reunió transnacional del Gurndtvig COFE (Conciliation for equality in the XXI century) a Livorno.

Inauguren noves instal·lacions a l'edifici del Seminari de Solsona

Edifici Seminari de Solsona i logotip del CEI del Solsonès
Set
16
2011
o_tecnica

L’edifici acollirà el Centre d’Empreses Innovadores del Solsonès, el Punt TIC, el Rural Living Lab Pirineus i les activitats de formació del Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (CTFC). La inauguració es farà dimecres, 21 de setembre, a partir del les 16:30 hores.

El viver d'empreses del Solsonès busca persones emprenedores

Convocatòria CEI Solsonès
Jun
30
2011
o_tecnica

El Centre d'Empreses Innovadores del Solsonès ha obert les portes i accepta propostes d'emprenedors/ores i empreses que vulguin ubicar-se a les seves instal·lacions.

Formació en disseny gràfic, al Punt TIC del Solsonès

Part del cartell dels cursos de disseny gràfic al Punt TIC del Solsonès
Jun
21
2011
o_tecnica

Voleu dissenyar un cartell per a una activitat que organitzeu? O potser necessiteu crear un logotip per a una nova iniciativa. Al Punt TIC del Solsonès us podreu formar durant l'estiu per dissenyar la vostra identitat corporativa o el material gràfic que us calgui.

La cinquena reunió del projecte TIRA, al CTFC de Solsona

Participants de la trobada del projecte TIRA a Solsona
Mai
24
2011
o_tecnica

Del 18 al 20 de maig es va fer a Solsona la darrera trobada del projecte TIRA. Durant aquests dies, els participants de Romania, Alemanya, Hongria i Anglaterra han treballat els documents definitius del projecte i han visitat diferents pràctiques d’empreses del món rural, com les empreses Muuuu i Pla de Godall, i algunes de l’àmbit turístic i ramader de la Catalunya central, com Fuives, Els Casals i Claret.

El CTFC organitza una Jornada de portes obertes a l'edifici del Seminari de Solsona

Jornada de portes obertes edifici seminari de Solsona
Mai
12
2011
o_tecnica

En el marc de la Fira de Sant Isidre de Solsona, el proper dissabte dia 14, de les 10:00 a les 13:00 hores es podrà visitar l’edifici del Seminari, on se situa el Punt TIC del Solsonès, que ha estat rehabilitat. Durant aquesta estona, s’oferirà servei de guarderia digital per als nens i nenes que vagin a la visita.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure