wiki


La Viquipèdia catalana és "perfecta"

Viquipèdia
Set
12
2013
o_tecnica

Viquipèdia, l'edició catalana de la Wikipedia, ha estat la primera entre totes les edicions en ser considerada perfecte pels experts. Per aconseguir aquest grau ha hagut de completar mil articles amb continguts de qualitat.

En marxa Wiki Loves Monuments 2013

Logo Wiki Loves Monuments
Set
6
2013
o_tecnica

De l'1 al 30 de setembre es desenvolupa una nova edició de Wiki Loves Monuments, concurs fotogràfic internacional sobre els monuments del patrimoni cultural.

Wiki loves BibliotequesCAT

Wiki loves BibliotequesCAT
Ago
22
2013
o_tecnica

La Viquipèdia i la Xarxa de Biblioteques de Catalunya col·laboren organitzant formacions i activitats al voltant de la Viquipèdia i la difusió de la informació a través d'Internet. La iniciativa Wiki loves BibliotequesCAT es porta a terme des de 2012 i ja hi participen 36 biblioteques d'arreu de Catalunya.

Seminari "Ensenyar i aprendre amb Wikis: Oportunitats per al Treball Col·laboratiu"

Logotip del projecte WikiSkills
o_tecnica
Data: 19 Abril 2012 - 18:00  Lloc: Barcelona

El grup d'investigació Future Learning de la Universitat de Barcelona organitza el seminari "Ensenyar i aprendre amb Wikis: Oportunitats per al Treball Col·laboratiu", que s'impartirà dijous 19 d'abril a les 18:00 hores, a la Facultat de Pe

Seminari sobre l'aplicació de les wikis en l'aprenentatge

Logotip del projecte WikiSkills
Abr
2
2012
o_tecnica

El grup d'investigació Future Learning de la Universitat de Barcelona organitza el seminari "Ensenyar i aprendre amb Wikis: Oportunitats per al Treball Col·laboratiu", que s'impartirà dijous 19 d'abril, a la Facultat de Pedagogia de la UB (Passeig Vall d'Hebron, 171 - Barcelona).

Presentació de Wikiartmap

Logotip de Wikiartmap
o_tecnica
Data: 28 Març 2012 - 19:00  Lloc: Barcelona

Dimecres 28 de març tindrà lloc la presentació de Wikiartmap, el mapa de l'art a l'espai públic. Serà a les 19:00 hores a l'Arts Santa Mònica de Barcelona.

Els Jocs Mediterranis, l'entrada número 1.000 a la Tarracowiki

Logotip de Tarracowiki
Mar
12
2012
o_tecnica

Tarracowiki, l’enciclopèdia amb els coneixements populars de Tarragona i en què col·labora la Xarxa de Telecentres d'aquesta ciutat, ja compta amb 1.000 entrades. La que ha completat aquest número rodó ha estat l’article sobre els Jocs Mediterranis.

El tour europeu sobre cultura wiki arriba a Barcelona

Tour europeu Wiki-Skills
Gen
23
2012
o_tecnica

En el context del projecte Wiki-Skills, s'organitzen una sèrie de seminaris en els diferents països que hi participen, amb l'objectiu d'informar sobre les oportunitats proporcionades per la cultura wiki. Barcelona acollirà una d'aquestes trobades avui, 23 de gener.

Sistema SPQR: informació accessible amb codis QR

Il·lustració d'Special QR
Nov
18
2011
o_tecnica

Sistema SPQR és un sistema gratuït que utilitza codis QR per facilitar l'accés a continguts digitals i la interacció amb l'entorn a persones amb diversitat funcional. Voleu saber-ne més?

Wikis

Logotip de la Viquipèdia
dina2009129
Data: 21 Octubre 2011 - 18:00  Lloc: Manlleu

Una wiki és una pàgina d'Internet amb informació de qualsevol tipus que permet ser editada pels usuaris/àries. Obre moltes portes a temes de formació i també són una font d'informació inesgotable. L'exemple més clar és la Viquipèdia, una enciclopedia en línia feta a mida pels internautes.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure