Comunidad de Redes de Telecentros


La Fundación Dédalo, un dels "herois digitals"

Rodrigo Zardoya, director de la Fundación Dédalo rep el premi Heroi digital institucional
Des
3
2014
o_tecnica

El passat 26 de novembre va tenir lloc el lliurament de premis de la segona edició dels Premios Héroe Digital, que reconeixen persones, iniciatives i institucions que contribueixen a la seguretat digital.

Llancen una gran coalició per a la creació d'ocupació en l'economia digital

Gran Coalició de la Comissió Europea per a les Ocupacions Digitals
Oct
17
2013
o_tecnica

La Comissió Europea anima empreses, governs i sectors de la formació i l'educació de l'àmbit de les tecnologies digitals a adherir-se a una gran coalició per a la creació de llocs de treball en aquest camp, amb vistes a ocupar els 900.000 llocs de treball vacants en les TIC que està previst que hi haurà a Europa per al 2015.

La Xarxa Punt TIC serà seu virtual del Congrés de Gestors de telecentres

Imatge del 1er Congrés Internacional de Gestors/ores de Telecentres
Jun
22
2012
o_tecnica

Els propers 28 i 29 de juny tindrà lloc a Vitòria-Gasteiz el 1er Congrés Internacional de Gestors/ores de Telecentres. La Xarxa Punt TIC serà seu virtual de la trobada: A través de PuntTIC.cat es podrà seguir el congrés en directe i tothom que vulgui podrà realitzar aportacions i fer arribar preguntes mitjançant Twitter.

La proposta de Market Place de telecentres necessita el vostre suport!

Crida a donar suport a la proposta de Market place de telecentres
Jun
14
2012
o_tecnica

La iniciativa de Market Place "innovació en realitat", presentada per l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros i la Red Guadalinfo a l'Assemblea de l'Agenda Digital Europea, és una de les 30 finalistes. Ara necessita més vots i que se'n faci difusió a les xarxes socials.

Proposta per crear una xarxa d'innovació social de telecentres

Proposta Market Place "innovació en realitat" a l'Assemblea de l'Agenda Digital Europea
Jun
8
2012
o_tecnica

L'Asociación Comunidad Redes de Telecentros llança la proposa de crear una xarxa d'innovació social basada en projectes que s'hagin posat en marxa des dels telecentres de tot Europa. Ho fa en el marc de l'Assemblea de l'Agenda Digital Europea que se celebrarà a Brussel·les els dies 21 i 22 de juny.

Congrés de gestors de telecentres, el 28 i 29 de juny a Gasteiz

1er Congrés Internacional de Gestors de Telecentres
Jun
4
2012
o_tecnica

La xarxa de telecentres basca, KZgunea, acollirà el 28 i 29 de juny el 1er Congrés Internacional de Gestors/ores de Telecentres. Organitzat en col·laboració amb l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros d'Espanya, el congrés tindrà lloc al Palau Europa de Vitòria-Gasteiz.

Suport a la qualificació professional del dinamitzador TIC

Perfil professional de dinamització de l'espai TIC
Mai
7
2012
o_tecnica

L'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros mostra el seu suport al document descriptiu de la Qualificació Professional de Dinamització de l'Espai TIC realitzat per la Generalitat de Catalunya, i impulsa una campanya perquè el Govern Espanyol reconegui de manera oficial aquesta nova figura professional.

Trobada de les xarxes de telecentres de diferents comunitats

Jornada a Badajoz: Apropiació de la tecnologia per a la innovació al medi rural
Mar
19
2012
o_tecnica

Uns 150 representants de xarxes de telecentres de diferents comunitats autònomes es van reunir la setmana passada a Badajoz, per tal d'intercanviar i debatre sobre bones pràctiques d'aplicació de les TIC al medi rural.

Més de 1200 assistents, al I Congrés de Telencetres de Sevilla

Lliurament de premis al I Congrés de Telecentres. Imatge de la galeria de Flickr de l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros
Gen
31
2011
o_tecnica

El I Congrés Internacional de Telencentres celebrat el 24 i 25 de gener a Sevilla ha estat tot un èxit. Hi han participat més de 70 ponents, s'hi han exposat més de 20 projectes i s'han presentat 180 comunicacions.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure