Citilab-Cornellà


Els Punt TIC Palau Falguera i Citilab acolliran jornades mTalent

Jornades mTalent
Nov
19
2013
o_tecnica

Durant aquestes setmanes s'estan portant a terme les primeres jornades de formació del programa mTalent. Les properes tindran lloc a Lleida (21 de novembre), Sant Feliu de Llobregat (26 de novembre) i Cornellà de Llobregat (27 de novembre).

Jornada de formació tecnològica en el sector Mobile a Cornellà de Llobregat

Jornades mTalent
o_tecnica
Data: 27 Novembre 2013 - 18:00  Lloc: Cornellà de Llobregat

Durant els propers mesos, el programa mTalent organitzarà arreu de Catalunya jornades formatives de primer contacte amb les tecnologies del sector Mobile. Dimecres, 27 de novembre, el Citilab de Cornellà de Llobregat n'acollirà una. Serà de 17.00 a 20.30 hores.

El Citilab acollirà la trobada internacional de la comunitat Scratch

Trobada internacional d'Scratch 2013 al Citilab
Jul
12
2013
o_tecnica

Sota el lema “Connecting worlds”, Citilab-Cornellà acollirà del 25 al 27 de juliol la Scratch Conference 2013 Barcelona, la primera trobada internacional de la comunitat Scratch que es realitza a Europa. La trobada comptarà amb la participació de Michel Rescnick, responsable màxim de l’Scratch.

Trobada internacional d'Scratch

Trobada internacional d
o_tecnica
Data: a partir del 25 Juliol 2013 - 08:00  Lloc: Cornellà de Llobregat

Sota el lema “Connecting worlds”, Citilab-Cornellà acollirà del 25 al 27 de juliol la Scratch Conference 2013 Barcelona, la primera trobada internacional de la comunitat Scratch que es realitza a Europa.

Tecnoestiu 2013, al Citilab

Tecnoestiu 2013 al Citilab
o_tecnica
Data: 25 Juny 2013 - 10:00  Lloc: Cornellà de Llobregat

Un any més, del 25 de juny al 25 de juliol, el Citilab acollirà el Tecnoestiu, un programa que ofereix tallers d'un dia relacionats amb conceptes bàsics de programació, sensors i aplicacions per a tablets.

Programació, apps i ciutats intel·ligents, al Tecnoestiu de Citilab

Jun
18
2013
o_tecnica

Un any més, del 25 de juny al 25 de juliol, el Citilab acollirà el Tecnoestiu, un programa que ofereix tallers d'un dia relacionats amb conceptes bàsics de programació, sensors i aplicacions per a tablets.

Drupal Learning Day

Logotip de Drupal
o_tecnica
Data: 14 Juny 2013 - 09:00  Lloc: Cornellà de Llobregat

Divendres 14 de juny l'empresa Atenea Tech oferirà nou curs introductori al Drupal al Citilab de Cornellà de Llobregat.

Citilab i Neàpolis, dos Punt TIC al Mobile World Congress 2013

Stands de Neapolis i Citilab al Mobile World Congress
Mar
7
2013
o_tecnica

Neàpolis i Citilab van ser els dos representants de la Xarxa Punt TIC al Mobile World Congress 2013, la fira mundial de telefonia mòbil i noves tecnologies. Els dos centres van ser triats per la seva projecció internacional i per ser dos referents d'innovació social a Catalunya.

Citilab i Neàpolis seran al Mobile World Congress

Mobile World Congress 2013
Feb
18
2013
o_tecnica

Del 25 al 28 de febrer Barcelona acollirà el Mobile World Congress, l'esdeveniment més important del món pel que fa a tecnologies per a la telefonia mòbil. Les últimes novetats, innovacions i avenços relacionats amb el món de la telefonia mòbil es donaran cita en aquest congrés, de la mà de les millors empreses i professionals del sector.

La taula "Els Punts TIC i l'impuls econòmic: les noves idees" en vídeo

Imatge de la taula "Els punts TIC i l'impuls econòmic: noves idees"
Des
21
2012
o_tecnica

“Els Punts TIC i l'impuls econòmics: les noves idees” és el nom de la primera de les taules rodones que van tenir lloc en el context de la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2012. Durant una hora es van exposar tres casos d'èxits de punts TIC i centres d'innovació que esdevenen motors econòmics al seu territori.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure