creativitat


Seminari de creativitat i empresa, a Girona

Seminari de creativitat i empresa, a Girona
Nov
12
2013
o_tecnica

Girona Emprèn organitza un seminari sobre empresa i creativitat, que pretén dotar els/les participants d'una major capacitat de desenvolupar els seus projectes d'innovació i portar-los a terme amb garanties d'èxit.

Presentació de TRANSFORMA BCN, nou espai de coworking

Logotip de transforma bcn
dina2013006
Data: 18 Setembre 2013 - 20:00  Lloc: Barcelona

El proper dimencres, dia 18, tindrà lloc la presentació de transforma bcn, un nou espai de coworking a Barcelona que fomenta la innovació cultural i creativa.

III Jornada sobre creativitat i enginy davant els reptes educatius

Logotip de l’Associació Espiral, Tecnologia i Educació
o_tecnica
Data: 18 Setembre 2013 - 17:00  Lloc: Barcelona

L’eLearn Center de la UOC i l’Associació Espiral, Tecnologia i Educació organitzen dimecres 18 de setembre la III Jornada Creativitat i enginy davant els reptes educatius

Imagine 2013, "somiadors" que volen millorar el món amb la creativitat

Logotip del programa Imagine
Jun
4
2013
o_tecnica

12 persones participaran en una estada d'un mes a Silicon Valley on podran treballar en idees per canviar el món. Ho faran en el marc del programa de creativitat Imagine 2013, que es presentarà el divendres 14 de juny a Barcelona.

Neix l'Acadèmia El Caparazón, de la mà de Dolors Reig

Acadèmia El Caparazón
Feb
13
2013
o_tecnica

Dolors Reig, psicòloga social, professora i consultora TIC, gestiona des de l'any 2007 el bloc El Caparazón, on parla d'Internet, creativitat, innovació, educació 2.0, etc. Ara, dóna un pas més amb la creació de l'Acadèmia El Caparazón, a través de la qual s'impartiran cursos en línia sobre creativitat, social media, gamificació o màrqueting de continguts entre altres.

Sessió de networking "Creativitat i Innovació. Pensament creatiu"

Sessió de networking "Creativitat i Innovació. Pensament creatiu"
o_tecnica
Data: 22 Febrer 2013 - 20:30  Lloc: Barcelona

El Centre de Recursos per Emprenedors i Ciutadans (CREC) organitza divendres 22 de febrer la sessió de networking “Creativitat i Innovació. Pensament creatiu”.

Sessió de networking al CREC, centre de formació i coworking

Sessió de networking “Creativitat i Innovació. Pensament creatiu”
Feb
11
2013
o_tecnica

El Centre de Recursos per Emprenedors i Ciutadans (CREC) organitza divendres 22 de febrer la sessió de networking “Creativitat i Innovació. Pensament creatiu”. L'objectiu és potenciar el nostre pensament creatiu a través d’eines que ens ajudaran a generar idees noves i diferenciar les bones.

ReacTICva't: Sessió d’educació creativa 2.0 sobre l'eina Documenta

Documenta
o_tecnica
Data: 07 Març 2012 - 19:00  Lloc: Barcelona

Dimecres 7 de març tindrà lloc la sessió de formació Documenta: crear, publicar i compartir projectes multimèdia, organitzada per Espiral i l'eLearn Center de la Universit

Scratch Day

Logotip Scratch Day 2012
o_tecnica
Data: a partir del 19 Mai 2012 - 01:00  Lloc:

Scratch és un entorn de programació desenvolupat pel MIT dirigit a nens i joves amb la finalitat de fomentar el pensament creatiu. El proper 19 de maig se celebrarà arreu del món Scratch Day, el Dia Sratch.

Sessió d'autoformació DIM-Espiral sobre l'eina Scratch

Logotip Scratch
o_tecnica
Data: 08 Febrer 2012 - 19:00  Lloc: Bellaterra

Scratch és un entorn de programació desenvolupat pel MIT dirigit a nens i joves amb la finalitat de fomentar el pensament creatiu. Dimecres, 8 de febrer, a la Universitat Autònoma de Barcelona es realitzarà una sessió autoformativa sobre aquesta eina.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure