màster en dinamització


Projecte final del Màster de dinamització: "Guia de comerços d'Alcover"

Portada del projecte de Pepita Obradó
Gen
3
2011
o_tecnica

Els i les alumnes de la primera promoció del Màster de Dinamització de la Societat de la Informació del Coneixement han volgut compartir els seus projectes finals amb la resta de la xarxa. Aquí teniu el de Pepita Obradó.

Projecte final del Màster de dinamització: "TICPadrins"

Portada del projecte d'Olga Cuevas
Gen
3
2011
o_tecnica

Els i les alumnes de la primera promoció del Màster de Dinamització de la Societat de la Informació del Coneixement han volgut compartir els seus projectes finals amb la resta de la xarxa. Aquí teniu el de l'Olga Cuevas.

Projecte final del Màster de dinamització: "TIC Educat"

Portada del projecte de Mercè Fort
Gen
3
2011
o_tecnica

Els i les alumnes de la primera promoció del Màster de Dinamització de la Societat de la Informació del Coneixement han volgut compartir els seus projectes finals amb la resta de la xarxa. Aquí teniu el de la Mercè Fort.

Projecte final del Màster de dinamització: "Fem barri"

Portada del projecte de Luisa Miralles
Gen
3
2011
o_tecnica

Els i les alumnes de la primera promoció del Màster de Dinamització de la Societat de la Informació del Coneixement han volgut compartir els seus projectes finals amb la resta de la xarxa. Aquí teniu el de Luisa Miralles.

Projecte final del Màster de dinamització: "Digitalitzem les arrels"

Portada del projecte de Laura Nadeu
Gen
3
2011
o_tecnica

Els i les alumnes de la primera promoció del Màster de Dinamització de la Societat de la Informació del Coneixement han volgut compartir els seus projectes finals amb la resta de la xarxa. Aquí teniu el de Laura Nadeu.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure