privacitat


Reviu la jornada #èTIC a través dels vídeos dels debats

Debat de la Jornada #èTIC
Jul
9
2015
o_tecnica

El passat 17 de juny va tenir lloc la Jornada #èTIC al voltant de les implicacions ètiques de la tecnologia en diferents aspesctes de la vida de les persones: la privacitat i l'ús de les dades, l'ensenyament, la consciència i la transformació de l'ésser humà. Per saber com va anar o viure-ho de nou aquí teniu el recull de vídeos dels debats.

Cursos per protegir la teva privadesa a Internet

Cursos per protegir la teva privadesa a Internet
o_tecnica
Data: a partir del 07 Juliol 2015 - 16:00  Lloc: Barcelona

Aquest juliol el Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF) organitza uns cursos d’estiu adreçats a tots els públics no especialistes que vulguin aprendre els punts bàsics per protegir millor les seves dades i controlar la seva privadesa a Int

Aprèn a protegir la teva privadesa a Internet amb el COEINF

Aquest juliol, aprèn a protegir la teva privadesa a Internet amb COEINF
Jul
6
2015
o_tecnica

Aquest juliol el Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF) organitza uns cursos d’estiu adreçats a tots els públics no especialistes que vulguin aprendre els punts bàsics per protegir millor les seves dades i controlar la seva privadesa a Internet.

Guia de privacitat al mòbil

Portada de la Guia de la privacitat al mòbil
Oct
16
2013
o_tecnica

Aquesta guia s'adreça a editors, anunciants, agències, xarxes publicitàries i empreses de SEO i els aconsella sobre com respectar la privacitat dels usuaris quan recullin dades personals a través de dispositius mòbils.

Manual de bons usos digitals

Portada del manual de bons usos digitals
Jul
8
2013
o_tecnica

Els i les joves haurien d'aprendre a navegar per Internet amb seguretat i protegint la seva privacitat. Per ajudar-los, el Departament d'Ensenyament els ofereix un manual de bons usos digitals.

Curs de navegació segura, adreçat a famílies i docents

Curs sobre l'ús responsable de les TIC d'Orange
Abr
17
2013
o_tecnica

Navega Seguro, el canal sobre l'ús de les TIC de la companyia Orange, ofereix a famílies i docents un curs autoformatiu gratuït sobre l'ús responsable de les TIC.

Drets i responsabilitats en línia, eix del Dia de la Internet Segura

Safer Internet Day 2013
Feb
1
2013
o_tecnica

Enguany el Dia Internacional de la Internet Segura (Safer Internet Day) arriba a la desena edició. Adreçada especialment a infants i joves, se celebrarà dimarts 5 de febrer i posarà l'èmfasi en els drets i les responsabilitats en la navegació, amb el lema "Connecta't amb respecte".

El 15% dels adolescents s'ha sentit assetjat a les xarxes socials

Imatge de la guia de FACUA "Tus derechos en las redes sociales"
Gen
4
2013
o_tecnica

Alguns adolescents menteixen sobre la seva edat per poder formar part de les xarxes socials o no denuncien l'assetjament patit a través d'aquestes comunitats. Amb l'objectiu d'oferir consells perquè els menors facin un bon ús de les xarxes socials, FACUA-Consumidores en Acción ha llançat la campanya #Enredados.

Guia sobre seguretat i privacitat de les eines de geolocalització

Geolocalització. Imatge CC de la galeria: http://www.flickr.com/photos/lululemonathletica/
Set
17
2012
o_tecnica

INTECO (Institut Nacional de les Tecnologies de la Comunicació) va publicar el 2011 la "Guia sobre seguretat i privacitat de les eines de geolocalització" amb l'objectiu d'apropar el lector al camp de les eines de geolocalització i oferir consells per fer-ne un bon ús.

Privacitat, autoria i mètrica, noves incorporacions a la guia de xarxes socials

Foto de la presentació de la cinquena edició de la guia de xarxes socials. Image CC de: http://www.flickr.com/photos/gencat_cat/6941262727/in/photostream
Feb
29
2012
o_tecnica

Les xarxes socials avancen ràpid i per això la Generalitat de Catalunya ja va per la cinquena edició de la Guia d’usos i estil a les xarxes socials. Publicada per primer cop el juny de 2010, ara incorpora novetats al voltant de la privacitat, els drets d’autoria i les mètriques, és a dir, l’avaluació de la presència de l’Administració a les xarxes.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure