presentació


Presentació de l'Informe sobre identitat mòbil

Presentació informe identitat mòbil
o_tecnica
Data: 23 Juliol 2015 - 11:30  Lloc: Barcelona

El proper 23 de juliol tindrà lloc la Jornada de presentació pública de l’informe d’identitat mòbil, on es presentaran les conclusions principals del document i les oportunitats per Catalunya d’oferir a la ciutadania un nou model de relació i promoció de serveis digitals.

Presentació de TRANSFORMA BCN, nou espai de coworking

Logotip de transforma bcn
dina2013006
Data: 18 Setembre 2013 - 20:00  Lloc: Barcelona

El proper dimencres, dia 18, tindrà lloc la presentació de transforma bcn, un nou espai de coworking a Barcelona que fomenta la innovació cultural i creativa.

Els problemes de la ela geminada, 100 anys després

Logo del Grup de Treball per a la Normalització Tipogràfica de la ela geminada
Gen
22
2013
o_tecnica

La Fundació puntCAT i el Grup de Treball per a la Normalització Tipogràfica de la ela geminada han posat en marxa una campanya per a la normalització tipogràfica d'aquest signe genuí del català. Demà, dimecres 23 de gener, a les 18.00 hores, presentaran el projecte al bar El Velódromo, de Barcelona.

Jornada de presentació de serveis professionals i eines en el núvol

Icona d'un núvol
Set
20
2012
o_tecnica

El proper 2 d'octubre, tindrà lloc aquesta trobada, adreçada a dinamitzadors i dinamitzadores de Punt TIC, i altres professionals del sector, sota el lema Eines en el núvol: noves oportunitats de futur per als Punt TIC.

Presentació del Pla idigital, dimecres 27 de juny a Barcelona

TIC, icona a Twitter del Canal TiC del Departament d’Empresa i Ocupació.
Jun
18
2012
o_tecnica

El mes de maig el Govern català va aprovar el Pla idigital, l’estratègia digital que vol fer de Catalunya un referent europeu de societat digital generadora de creixement econòmic. La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació farà la presentació del pla el dimecres, 27 de juny, a Barcelona.

Ja està disponible l'Ubuntu 12.04 en català

Logotip Ubuntu 12.04
Abr
30
2012
o_tecnica

La comunitat de voluntaris/àries que desenvolupen el sistema operatiu lliure i gratuït Ubuntu ha presentat la seva nova versió, 12.04. Aquest programari s'ha traduït a més de 40 llengües, entre d'altres al català. Aquesta versió també es podrà configurar en la variant valenciana, gràcies al projecte Softvalencià.

Presentació de la Guia per a la implantació de l’RSE en la PIME

RSE
o_tecnica
Data: 12 Abril 2012 - 12:00  Lloc: Barcelona

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya presenta una guia que dóna una visió pràctica del que és la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) i alhora mostra exemples de PIME catalanes que posen en

Presentació de la Guia per a la implantació de l’RSE en la PIME

Responsabilitat Social Empresarial
Mar
30
2012
o_tecnica

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya presenta una guia que dóna una visió pràctica del que és la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) i alhora mostra exemples de PIME catalanes que posen en pràctica mesures relacionades amb aquesta. La presentació de la guia tindrà lloc dijous 12 d'abril, a Barcelona.

Es posa en marxa el nivell avançat de l'ACTIC

Logotip ACTIC
Jun
17
2011
o_tecnica

A partir del mes de setembre les persones que tinguin un alt coneixement de les TIC podran examinar-se del nivell avançat de l'ACTIC. Un any i mig després de la posada en marxa de l’acreditació, el procés d’implementació culmina amb l'entrada en funcionament del nivell 3, és a dir, el nivell avançat.

Festa de llançament d'Ubuntu Maverick Meerkat, a Granollers

Maverick Meerkat Ubuntu 10.10
Oct
15
2010
dina2008070

La festa de llançament d'Ubuntu Maverick Meerkat se celebrarà el dia 6 de novembre de 2010 al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), de 10:00 a 18:00 hores amb xerrades i tallers sobre migracions, servidors d'empresa, OpenERP, Drupal 7, servidor d'àudio Jack, traduccions a l'Ubuntu, introducció al Gimp, Eines TIC per a empreses i instal·lacions d'Ubuntu, entre d'altres activitats.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure