Ajuntament de Barcelona


Ateneus de Fabricació, oberts a la ciutadania que vulgui experimentar

Taller de robòtica educativa a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts
Jul
17
2014
o_tecnica

L'Ateneu de Fabricació de Les Corts és un espai públic i obert a les persones del barri, al servei de la innovació social. L'objectiu de l'Ajuntament de Barcelona és que cada districte de la ciutat aculli un espai així, on persones i entitats puguin desenvolupar els seus projectes.

Barcelona serà laboratori mundial dels telecentres del futur

Telecentre del futur
Jun
6
2013
o_tecnica

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona col·laboren per posar en marxa una prova pilot del telecentre del futur. El consistori cedirà un espai per ubicar el laboratori i la Xarxa Punt TIC liderarà la iniciativa.

Barcelona Growth vol fer de la ciutat un entorn de negocis global

Barcelona Growth
Mar
22
2013
o_tecnica

L'Ajuntament de Barcelona lidera l'agència Barcelona Growth, que recull l'essència de la taula Barcelona Creixement i la porta un nivell més enllà, tot buscant fer de Barcelona el millor entorn per al creixement econòmic i empresarial.

Prova pilot on empresaris de renom assessoren PIME i emprenedors

Foto amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de la galeria de Flickr de Thompson River. flickr.com/photos/thompsonrivers/5147901968
Des
17
2012
o_tecnica

L'Ajuntament de Barcelona posa en marxa la prova pilot del "Barcelona Activa Mentoring Program", a través del qual 12 directius i empresaris de referència assessoraran, guiaran i aconsellaran sis PIME i emprenedors de la ciutat, a partir de gener de 2013 i durant un semestre.

Apps4bcn, concurs d'aplicacions mòbils

Logotip Apps4bcn
Abr
2
2012
o_tecnica

L'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de Vodafone i Toshiba convoca el concurs internacional Apps4bcn, que vol premiar les aplicacions mòbils més innovadores que contribueixin a crear o millorar serveis relacionats amb Barcelona. Termini: 17/05/2012.

El Cibernàrium estrena web que permet el registre d'usuaris

Captura de la plana web del Cibernàrium
Mar
14
2012
o_tecnica

Cibernàrium, el programa de capacitació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa - Ajuntament de Barcelona, té nova plana web, que incorpora diverses novetats, com ara la possibilitat de registrar-s'hi, cosa que facilita la gestió dels cursos i l'obtenció de certificats.

Subvencions per a activitats i serveis de ciutat i districte a Barcelona

Logotip de l'Ajuntament de Barcelona
Feb
20
2012
o_tecnica

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la concessió de subvencions per al 2012 a les entitats o particulars que duen a terme activitats d'interès públic o social a Barcelona. Termini de presentació de sol·licituds: 01/03/2012.

Ajuts a empreses i entitats per contractar joves en atur

Ajuts per a la contractació de joves en atur
Gen
25
2012
o_tecnica

L'Ajuntament de Barcelona ofereix a empreses i entitats ajuts de bonificació del 70% del salari mínim interprofessional durant sis mesos a les empreses que contractin joves participants en el programa Joves amb Futur. L'objectiu és col·laborar en la lluita contra l'atur juvenil a la ciutat. Termini: 15/04/2012.

3er Premi Consell Municipal d'Immigració de Barcelona 2011

3er Premi Consell Municipal d'Immigració de Barcelona
Set
21
2011
o_tecnica

L'objectiu del Premi Consell Municipal d'Immigració de Barcelona és reconèixer a través d’un premi la feina duta a terme per una entitat, un projecte o una persona en l’àmbit de la immigració. En la convocatòria d'enguany es premiarà el treball portat a terme amb el sector poblacional de les dones immigrades. Termini: 31/10/2011.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure