inclusió digital


Concurs europeu de bones pràctiques i experiències en inclusió digital

Win a Trip to Unite IT Conference
Jul
17
2015
o_tecnica

Realitzeu alguna bona pràctica, teniu alguna col·lecció de recursos o heu promogut alguna experiència a nivell nacional o regional en l'àmbit de la inclusió digital? Telecentre-Europe i Unite-IT us conviden a presentar-la a través del seu portal i a aconseguir una estada a Belgrad el 24 i 25 de setembre.

Coneixeu Unite IT?

Informació sobre la Maker Party de Punt TIC a Unite IT
Set
3
2014
o_tecnica

És una comunitat online de persones interessades en la inclusió digital i la capacitació digital a Europa. Un espai ideal per intercanviar idees i bones pràctiques amb altres dinamitzadors/ores!

Resultats de l'enquesta sobre agents d'inclusió digital a Europa

Incñusió digital. Imatge amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de Asociación Sartu-Álava
Nov
8
2013
o_tecnica

Els actors que es dediquen a la inclusió digital a Europa són, en general, petites organitzacions que ofereixen accés a les TIC i alfabetització digital bàsica. Aquesta és la conclusió de l'enquesta realitzada a un total de 2.752 agents.

Telecentre-Europe Summit 2013

Telecentre-Europe Summit 2013
o_tecnica
Data: a partir del 23 Octubre 2013 - 09:00  Lloc: St. Julians

La Telecentre-Europe Summit 2013 tindrà lloc del 23 al 25 d'octubre de 2013, a l'hotel Cavalieri de Malta.

La conferència anual de Telecentre-Europe serà a Malta, del 23 al 25 d'octubre

Telecentre-Europe Summit 2013
Ago
28
2013
o_tecnica

Amb aquesta trobada es pretén crear un full de ruta de la inclusió digital per a la capacitació digital, tot destacant la tasca que desenvolupen els telecentres.

Encara podeu participar al mapa d'actors de l'eInclusió a la UE

Projecte MIREIA
Feb
18
2013
o_tecnica

Han ampliat fins al 28 de febrer el termini per poder contestar l'enquesta MIREIA i així formar part del mapa dels agents d'inclusió digital de la UE que s'elaborarà a partir de l'enquesta.

Bona pràctica en la difusió de l'enquesta MIREIA

MIREIA i Asociación Comunidad Redes de Telecentros
Gen
21
2013
o_tecnica

Fa dues setmanes vam convidar tots els Punt TIC catalans a contestar l'enquesta MIREIA a partir de la qual s'elaborarà un mapa dels agents d'inclusió digital que operen a la UE. L'Asociación Comunidad Redes de Telecentros ha estat una de les impulsores d'aquest projecte i ha aconseguit una resposta molt ràpida. Per això, Telecentre-Europe els ha animat a compartir la seva bona pràctica.

El mapa d'actors de l'eInclusió a la UE us necessita!

Projecte MIREIA
Gen
7
2013
o_tecnica

El Centre d'Investigació Conjunta de la Unió Europea, Telecentre-Europe i la Universitat de Washington elaboren un mapa dels telecentres, biblioteques i d'altres agents d'inclusió digital que operen a la UE. Per completar el mapa, han publicat una enquesta en línia, que estarà disponible fins al 15 de febrer. Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC us demanem a tots els punts la vostra col·laboració per tal de donar visibilitat a la nostra feina en aquest mapa.

Premi e-Inclusió 2012 de la Unió Europea

Un home fent servir l'ordinador. Foto de Olgalis | Dreamstime
Mar
12
2012
o_tecnica

Aquest premi pretén sensibilitzar, fomentar i reconèixer l’excel·lència i les bones pràctiques en l’ús de les TIC per lluitar contra l’exclusió social, especialment de la gent gran. Termini: 04/05/2012.

Sistema SPQR: informació accessible amb codis QR

Il·lustració d'Special QR
Nov
18
2011
o_tecnica

Sistema SPQR és un sistema gratuït que utilitza codis QR per facilitar l'accés a continguts digitals i la interacció amb l'entorn a persones amb diversitat funcional. Voleu saber-ne més?

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure