aplicacions mòbils


ASEME crearà una app per al networking entre dones empresàries

Apps. Font: Jason Howie (Flickr)
Mai
19
2015
o_tecnica

ASEME, Asociación Española de Mujeres Empresarias de Madrid, ha signat un acord amb Zoommarine, empresa pionera en tecnologia de desenvolupament d'apps amb llenguatge propi, per crear una aplicació especialment pensada per a dones empresàries.

1a edició del Premi Ruralapps

Logotip del Premi Ruralapps
Oct
13
2014
o_tecnica

Impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural. Aquest és l'objectiu del Premi Ruralapps, que convoca el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Apps per a la inclusió social busca resoldre reptes urbans

Logotip de la competició Apps per a la inclusió social
Set
12
2014
o_tecnica

Fer de Barcelona una ciutat una mica més justa és l'objectiu de la competició "Apps per a la inclusió social". Si teniu una aplicació mòbil que pugui ajudar a resoldre els reptes urbans de la ciutat, hi pots participar fins al 23 de setembre.

Aprèn a fer les teves aplicacions mòbils amb App Inventor

Workshop d'App Inventor al Fab Festival
Jul
17
2014
o_tecnica

App Inventor és una plataforma online que permet dissenyar i desenvolupar aplicacions per a mòbils Android de manera senzilla i totalment gratuïta. De fet, només és necessari tenir connexió a Internet i una compte de Gmail.

I Concurs "Desarrolladores Fundación Vodafone con #ASPACEnet"

Logotip #ASPACEnet
Nov
14
2013
o_tecnica

La Fundació Vodafone i #ASPACEnet llancen tres reptes a desenvolupadors o desenvolupadores, per tal que creïn solucions TIC que facin més accessible la tecnologia a les persones amb paràlisi cerebral.

Buycott, una app que t'ajuda a consumir segons els teus principis

Buycott
Nov
8
2013
o_tecnica

La plataforma Buycott ajuda a fer un consum d'acord amb els principis ètics de cadascú. Amb la seva aplicació per a dispositius mòbils pots saber de quina empresa és el producte que vols comprar i si aquesta empresa respecta els teus principis o no.

BDigital Apps 2013

BDigital Apps 2013
o_tecnica
Data: a partir del 02 Desembre 2013 - 09:00  Lloc: Barcelona

BDigital Apps és el congrés especialitzat en aplicacions mòbils, les últimes novetats i tendències del sector de la mobilitat i la seva estratègia. L'edició 2013 tindrà lloc del 2 al 4 de desembre, al CosmoCaixa de Barcelona.

FinAppsParty 2013

FinAppsParty 2013
o_tecnica
Data: a partir del 22 Novembre 2013 - 22:00  Lloc: Barcelona

Organitzada per “la Caixa”, amb el suport de Barcelona Digital, FinAppsParty és una competició per crear prototips d’apps mòbils per a serveis financers, adreçada a desenvolupadors, dissenyadors, ideadors i creadors.

Una app per estar al dia de les novetats de l'Òmnia Badia

Logotip de l'Òmnia de Badia del Vallès
Set
4
2013
dina2012029

Nova App del Punt TIC - Òmnia Badia per a dispositius amb Android, per estar al dia de les novetats del punt!

Una diada 2.0 amb l'app de tres emprenedors del Centre Yuzz Sant Feliu

Sant Jordi App
Abr
22
2013
dina2009013

Sant Jordi App permetrà conèixer la llegenda de Sant Jordi a través dels smartphones; accedir a un mapa interactiu amb informació sobre parades de roses, de llibres i de signatures d'autors a tot Catalunya; i enviar una versió personalitzada de la llegenda a tots aquells contactes que volguem sorprendre amb l’aplicació. L’aplicació ja ha estat acceptada per Apple i estarà també disponible per a Android, Windows Phone i Blackberry.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure