aplicacions mòbils


I Concurs "Desarrolladores Fundación Vodafone con #ASPACEnet"

Logotip #ASPACEnet
Nov
14
2013
o_tecnica

La Fundació Vodafone i #ASPACEnet llancen tres reptes a desenvolupadors o desenvolupadores, per tal que creïn solucions TIC que facin més accessible la tecnologia a les persones amb paràlisi cerebral.

Buycott, una app que t'ajuda a consumir segons els teus principis

Buycott
Nov
8
2013
o_tecnica

La plataforma Buycott ajuda a fer un consum d'acord amb els principis ètics de cadascú. Amb la seva aplicació per a dispositius mòbils pots saber de quina empresa és el producte que vols comprar i si aquesta empresa respecta els teus principis o no.

BDigital Apps 2013

BDigital Apps 2013
o_tecnica
Data: a partir del 02 Desembre 2013 - 09:00  Lloc: Barcelona

BDigital Apps és el congrés especialitzat en aplicacions mòbils, les últimes novetats i tendències del sector de la mobilitat i la seva estratègia. L'edició 2013 tindrà lloc del 2 al 4 de desembre, al CosmoCaixa de Barcelona.

FinAppsParty 2013

FinAppsParty 2013
o_tecnica
Data: a partir del 22 Novembre 2013 - 22:00  Lloc: Barcelona

Organitzada per “la Caixa”, amb el suport de Barcelona Digital, FinAppsParty és una competició per crear prototips d’apps mòbils per a serveis financers, adreçada a desenvolupadors, dissenyadors, ideadors i creadors.

Una app per estar al dia de les novetats de l'Òmnia Badia

Logotip de l'Òmnia de Badia del Vallès
Set
4
2013
dina2012029

Nova App del Punt TIC - Òmnia Badia per a dispositius amb Android, per estar al dia de les novetats del punt!

Una diada 2.0 amb l'app de tres emprenedors del Centre Yuzz Sant Feliu

Sant Jordi App
Abr
22
2013
dina2009013

Sant Jordi App permetrà conèixer la llegenda de Sant Jordi a través dels smartphones; accedir a un mapa interactiu amb informació sobre parades de roses, de llibres i de signatures d'autors a tot Catalunya; i enviar una versió personalitzada de la llegenda a tots aquells contactes que volguem sorprendre amb l’aplicació. L’aplicació ja ha estat acceptada per Apple i estarà també disponible per a Android, Windows Phone i Blackberry.

VII Premis Vodafone a la Innovació en Telecomunicacions

Logotip de la Fundación Vodafone España
Mar
15
2013
o_tecnica

La Fundación Vodafone España pretén que aquests premis a la innovació en comunicacions mòbils serveixin d'incentiu al desenvolupament i la innovació de propostes tecnològiques, tant en la seva fase d'estudi com en el de la seva posada al servei de la societat. Termini: 30/04/2013.

Voleu fer una app de TV3 o Catalunya Ràdio?

Convocatòria d'aplicacions mòbils de la CCMA
Mar
13
2013
o_tecnica

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) llança un repte a programadors/ores i empreses TIC: Proposar idees o dissenyar aplicacions per a dispositius mòbils basades en programes, continguts o marques de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio.

Idees per millorar l'app Parlament 2012

Idees Obertes Gencat busca idees per millorar l'app Parlament 2012
Mar
12
2013
o_tecnica

A través d'Idees Obertes Gencat, la Generalitat de Catalunya anima la ciutadania a proposar millores per als seus serveis online. Fins al 14 de març busca idees per millorar l'aplicació mòbil (app) Parlament 2012.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure