aplicacions mòbils


Aquest juliol, posa't al dia en noves tecnologies a Sant Feliu!

Alumnes del Palau Falguera
Jul
6
2015
dina2009013

Aquest mes de juliol, el Punt TIC Palau Falguera i el Punt TIC Torre del Roser de Sant Feliu de Llobregat t'ofereixen una nova programació de cursos perquè refresquis els teus coneixements en noves tecnologies.

Formacions TIC gratuïtes per a joves en situació d'atur

Logo PUE
Jun
29
2015
o_tecnica

Proyecto Universidad Empresa (PUE) ofereix aquest mes de juliol cursos oficials de formació subvencionada en l’àmbit del desenvolupament web, administració de bases de dades i programació d’aplicacions mòbils dirigits a joves en situació d’atur.

Una app que fa dels ciutadans fonts d'informació guanya la hackató d’Apps4citizens

Daniel Torramilans i Miquel Llobet, guanyadors de la hackapp d'apps4citizens. Font: Facebook d'apps4citizens
Jun
23
2015
o_tecnica

Apps4citizens va organitzar el passat 19 de juny una hackapp i el festivalapp. Hi havia un premi de 3.000 euros per a l'aplicació que millor combinés l'experiència ciutadana i el periodisme d'investigació, que va anar a parar al projecte Reportr.

Últims dies per presentar candidatura als Premis Ruralapps 2015

Últims dies per presentar candidatura als Premis Ruralapps 2015
Jun
19
2015
o_tecnica

Aquests premis busquen les millors aplicacions mòbils del sector agrari, alimentari o rural que ajudin a que el sector sigui més competitiu i innovador. S'hi poden presentar candidatures fins al dimecres 24 de juny.

Apps4citizens premia les millors aplicacions de participació ciutadana

El projecte apps4citizens organitza hackapp i festivalapp
Jun
2
2015
o_tecnica

Concretament, amb les iniciatives hackapp i festivalapp, busca desenvolupadors/ores que creïn un prototip d'aplicació mòbil que combini experiència ciutadana i periodisme d'investigació.

ASEME crearà una app per al networking entre dones empresàries

Apps. Font: Jason Howie (Flickr)
Mai
19
2015
o_tecnica

ASEME, Asociación Española de Mujeres Empresarias de Madrid, ha signat un acord amb Zoommarine, empresa pionera en tecnologia de desenvolupament d'apps amb llenguatge propi, per crear una aplicació especialment pensada per a dones empresàries.

1a edició del Premi Ruralapps

Logotip del Premi Ruralapps
Oct
13
2014
o_tecnica

Impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural. Aquest és l'objectiu del Premi Ruralapps, que convoca el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Apps per a la inclusió social busca resoldre reptes urbans

Logotip de la competició Apps per a la inclusió social
Set
12
2014
o_tecnica

Fer de Barcelona una ciutat una mica més justa és l'objectiu de la competició "Apps per a la inclusió social". Si teniu una aplicació mòbil que pugui ajudar a resoldre els reptes urbans de la ciutat, hi pots participar fins al 23 de setembre.

Aprèn a fer les teves aplicacions mòbils amb App Inventor

Workshop d'App Inventor al Fab Festival
Jul
17
2014
o_tecnica

App Inventor és una plataforma online que permet dissenyar i desenvolupar aplicacions per a mòbils Android de manera senzilla i totalment gratuïta. De fet, només és necessari tenir connexió a Internet i una compte de Gmail.

I Concurs "Desarrolladores Fundación Vodafone con #ASPACEnet"

Logotip #ASPACEnet
Nov
14
2013
o_tecnica

La Fundació Vodafone i #ASPACEnet llancen tres reptes a desenvolupadors o desenvolupadores, per tal que creïn solucions TIC que facin més accessible la tecnologia a les persones amb paràlisi cerebral.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure