e-inclusió


Unite IT busca bones pràctiques d'e-inclusió

Convocatòria d'Unite IT per recollir bones pràctiques d'inclusió digital
Jul
10
2014
o_tecnica

Les persones o entitats que presentin les millors propostes podran donar-les a conèixer a la segona conferència “Digital Empowerment – All Inclusive”, que tindrà lloc a Zagreb el mes de setembre.

Seguiu en directe el Foro #einclusion13

Foro #einclusion13
Nov
20
2013
o_tecnica

Dijous 21 de novembre la Fundació Esplai organitza el Foro #einclusion13, al voltant de la capacitació de la ciutadania en competències digitals per a la inclusió socio-laboral.

Resultats de l'enquesta sobre agents d'inclusió digital a Europa

Incñusió digital. Imatge amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de Asociación Sartu-Álava
Nov
8
2013
o_tecnica

Els actors que es dediquen a la inclusió digital a Europa són, en general, petites organitzacions que ofereixen accés a les TIC i alfabetització digital bàsica. Aquesta és la conclusió de l'enquesta realitzada a un total de 2.752 agents.

Sessió formativa sobre la certificació MOS per a dinamitzadors/ores

Logotip del programa Beca.MOS
Nov
6
2013
o_tecnica

La Fundació Esplai, a través del programa Beca.MOS, convida els dinamitzadors i dinamitzadores a conèixer el certificat Mocrosoft Office Specialits, per tal que després puguin ajudar els/les joves a treure-se'l.

Jornada "Tecnologia per a tothom"

Logotip de la Xes
o_tecnica
Data: 14 Octubre 2013 - 09:30  Lloc: Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona organitza aquesta jornada, enfocada als usos de la tecnologia que milloren la qualitat de vida de persones amb discapacitat, transtorn mental o risc d'exclusió social. 

Encara podeu participar al mapa d'actors de l'eInclusió a la UE

Projecte MIREIA
Feb
18
2013
o_tecnica

Han ampliat fins al 28 de febrer el termini per poder contestar l'enquesta MIREIA i així formar part del mapa dels agents d'inclusió digital de la UE que s'elaborarà a partir de l'enquesta.

Bona pràctica en la difusió de l'enquesta MIREIA

MIREIA i Asociación Comunidad Redes de Telecentros
Gen
21
2013
o_tecnica

Fa dues setmanes vam convidar tots els Punt TIC catalans a contestar l'enquesta MIREIA a partir de la qual s'elaborarà un mapa dels agents d'inclusió digital que operen a la UE. L'Asociación Comunidad Redes de Telecentros ha estat una de les impulsores d'aquest projecte i ha aconseguit una resposta molt ràpida. Per això, Telecentre-Europe els ha animat a compartir la seva bona pràctica.

El mapa d'actors de l'eInclusió a la UE us necessita!

Projecte MIREIA
Gen
7
2013
o_tecnica

El Centre d'Investigació Conjunta de la Unió Europea, Telecentre-Europe i la Universitat de Washington elaboren un mapa dels telecentres, biblioteques i d'altres agents d'inclusió digital que operen a la UE. Per completar el mapa, han publicat una enquesta en línia, que estarà disponible fins al 15 de febrer. Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC us demanem a tots els punts la vostra col·laboració per tal de donar visibilitat a la nostra feina en aquest mapa.

Llançament del Messenger Visual de la Fundació el Maresme

Imatge de la capçalera del messenger visual
Nov
7
2012
o_tecnica

El Messenger Visual és un programa gratuït, que té com a objectiu millorar la comunicació per Internet de persones amb competències comunicatives limitades.

El Cibernàrium opta als premis europeus e-inclusion

Foto d'un classe al Cibernàrium
Jun
14
2012
o_tecnica

El Cibernàrium participa als premis europeus e-inclusion que tenen l'objectiu de sensibilitzar, fomentar i reconèixer l’excel·lència i les bones pràctiques en l’ús de les TIC per lluitar contra l’exclusió social.

View in Google Earth
Contingut sindicat

Cerca a Continguts

Cerca per temes
Cerca lliure