Logotip de Telecentre.org
Abr
12
2012
o_tecnica
comentari
Publicat per Oficina Tècnica el dia 12 Abril 2012

Telecentre.org busca un/a Community Manager

La Fundació Telecentre.org busca una persona per cobrir el lloc de treball de “Global Community Manager”. Aquesta persona serà l'encarregada de supervisar el desenvolupament, la gestió i l'avaluació dels llocs web regionals i d'altres activitats que donin suport a les seves xarxes existents i emergents.

També donarà suport als operadors/ores de telecentres de base creant un grup de coordinadors/ores regionals, que treballaran amb els líders de la xarxa de telecentres, les organitzacions associades, governs nacionals, entitats del sector privat i les xarxes de telecentres a nivell regional i nacional.

Per poder optar a aquest lloc de treball cal tenir un postgrau en temes relacionats (administració, relacions internacionals, tecnologies de la informació...) i més de cinc anys d'experiència.

Les persones interessades poden enviar el seu currículum vitae, incloent-hi els noms i adreces de dues referències i una breu explicació del seu interès (que no excedeixi de 500 paraules) com a molt tard el 20 d'abril a l'adreça recruitment[arrova]telecentre.org.

Trobareu més informació en anglès en aquest document.

Arxius adjunts

Job-Ad-Global-Community-Manager.doc
(application/msword 52224 bytes)

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
3 + 2 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.