Trobada de les xarxes de telecentres de diferents comunitats

Uns 150 representants de xarxes de telecentres de diferents comunitats autònomes es van reunir la setmana passada a Badajoz, per tal d'intercanviar i debatre sobre bones pràctiques d'aplicació de les TIC al medi rural.

La trobada ha estat organizada pel Consorcio IdenTIC, Asociación de Universidades Populares de Extremadura (AUPEX) i Asociación Comunidad de Redes de Telecentros.

La Xarxa Punt TIC de Catalunya hi ha estat present, juntament amb representants de les xarxes de telecentres d'Extremadura, Castella i Lleó, Canàries, Cantàbria, Castilla-la Manxa, Múrcia, i País Basc.

Sota el títol Apropiació de la tecnologia per a la innovació al medi rural, a la jornada han debatut sobre la identificació de bones pràctiques i casos d'èxit que es puguin aplicar al medi rural amb l'objectiu de passar a una nova fase en la gestió i desenvolupament dels telecentres, és a dir, a la innovació social.

La premsa escrita s'ha fet ressò d'aquesta trobada i del perill de tancament d'algunes de  xarxes de telecentres autonòmiques:

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
3 + 14 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.