Sant Bartomeu del Grau acull dues trobades TIC

Del 14 al 20 de març Sant Bartomeu del Grau acull la quarta edició de la Wireless Battle Mesh, trobada de desenvolupadors/ores de protocols per a xarxes WiFi. Coincidint amb aquesta jornada, se celebrarà també la trobada anual de guifi.net.

Les Wireless Battle Mesh, o també WBM, són trobades anuals de desenvolupadors de protocols d'enrutament dinàmic per a xarxes WiFi d'arreu del món que amb l'excusa de fer una competició entre els diversos protocols representats serveixen com a punt de trobada per compartir coneixements i experiències i planificar projectes futurs. Les edicions anteriors s'han celebrat a Brussel·les, París i Bracciano (Roma).

Com que una de les voluntats de l'organització és la de promocionar l'obertura de les trobades cap a les comunitats locals que les acullen, enguany, no només s'ha fet coincidir la WBM amb la trobada anual de guifi.net, el SAX, sinó que, a més a més, les activitats d'ambdues trobades s'han organitzat de manera conjunta.

Guifi.net és una xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral que es vertebra a partir d'un acord d'interconnexió on cadascú al connectar-se estén la xarxa i obté connectivitat. El SAX 2011 serà un esdeveniment social i tecnològic per intercanviar impressions i experiències i per donar a conèixer aquesta xarxa ciutadana. Es celebrarà a Sant Bartomeu del Grau del 16 al 20 de març.

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
10 + 9 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.